Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας R 10/11


Από τις 7 έως 11 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Νερού και της Γης και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 19η έως την 24η μοίρα.

Υπάρχει μεγαλύτερη διαίσθηση και καλύτερο κίνητρο όσο αφορά στο να εξελιχθείς και να κάνεις πράγματα για σένα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου. Μέσα από την κατανόηση και την αγάπη των άλλων θα βρεις όλες εκείνες τις δυνατότητες ώστε να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Θα υπάρχει μία προσέγγιση απέναντι στο σύντροφό σου η οποία θα έχει θεραπευτικούς σκοπούς μια που μπορεί να είσαστε πληγωμένοι και οι δύο από προηγούμενες σχέσεις.
Μπορεί τώρα να βρεθεί μία επούλωση, μεγαλύτερη ευαισθησία και συμπόνια και ένα πάθος το οποίο πολλές φορές μπορεί να εξελιχθεί σε άκρατο ρομαντισμό. Υπάρχει η αίσθηση ότι κινούνται οι σχέσεις πάνω σε ένα όνειρο το οποίο πολλές φορές έχει και μία δόση αλήθειας αρκεί πώς το βλέπει ο καθένας και πώς το διαχειρίζεται.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου