Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη τρίγωνο Δία Rx 15/11


Από τις 13 έως 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ιχθύ, μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Νερού και δευτερεύοντος της Γης, που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 25η έως την 29η μοίρα.

Υπάρχει μία έντονη αυτοπεποίθηση αυτό το χρονικό διάστημα και αισιοδοξία μια που θέλεις να εκφράσεις πολλά πράγματα και κυρίως αυτά που σχετίζονται με την αγάπη. Γίνεται μία έξαρση του συναισθήματος με αποτέλεσμα να προσφέρεις στον άλλον ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή, όπως επίσης σε βοηθά η τύχη να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν και ερωτικά αλλά και οικονομικά.
Βοηθά πολύ στο κίνητρο για να έχουμε επιτυχία οικονομική και κυρίως αν είχαμε κάποιες ιδέες από παλιά οι οποίες τώρα τις επανεξετάζουμε για να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα.
Είναι μία όψη που πραγματικά φέρνει την ευτυχία, χαρά και δημιουργία σε όλους που επηρεάζει και είναι ένα διάστημα το οποίο είναι προκλητικά θετικό στο καθένα που θέλει να δημιουργήσει μία σχέση ή να κάνει κάτι το επαγγελματικό που θα του επιφέρει οικονομική άνεση.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου