Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Άρης R τρίγωνο Κρόνος 28/11


 Από 21 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο των Διδύμων κάνει τρίγωνο με το Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο. Μία αρκετά ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 17η έως 22η μοίρα.

Η όψη έχει μεγάλη ενέργεια και σε καλεί να πετύχεις τους στόχους σου, να βγάλεις το καλύτερο εαυτό σου και αυτό που έχει περισσότερο σπουδαίο ρόλο αυτή τη στιγμή είναι η εργασία σου, η υγεία σου, καθώς επίσης και να κινητοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου εργαλεία για να βγεις κερδισμένος.
Βέβαια ο Άρης είναι ανάδρομος και σου λέει ότι πρέπει να κοιτάξεις και πίσω, να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, τι πρέπει να αλλάξεις και ουσιαστικά να προετοιμαστείς μέσα από καινούργια δύναμη και αποφασιστικότητα να αναλάβεις καινούργιους ρόλους. Όλοι αυτοί οι ρόλοι θα έχουν σχέση με τη φιλοδοξία σου, να καταφέρεις να κάνεις μία μεταβλητή η οποία θα αφορά καινούργια ξεκινήματα και να προχωρήσεις με επιμονή και υπομονή στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
Για να πετύχεις τους σκοπούς σου βοηθά αυτή η όψη την στέρεη βάση, στην πρακτική εφαρμογή, σε νέες ιδέες και σε απόψεις και βέβαια πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω και να αποφασίσεις, τι πρέπει να μείνει και τι πρέπει να φύγει από το μυαλό σου, για να είσαι πιο ελεύθερος για το μετά.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου