Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ερμής αντίθεση Άρης R 29/11


 Από τις 27 έως 30 Νοεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, μία δύσκολη όψη για το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 16η έως την 20η μοίρα.

Ο Ερμής δεν είναι σε καλή θέση στο Τοξότη οπότε θα αρχίσεις να συνεργάζεσαι  δυσαρμονικά με τους άλλους. Αυτό οφείλεται ότι σε ένα προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν κάποιες εντάσεις οι οποίες τώρα έρχονται στο προσκήνιο. Οπότε θα μιλάς πιο απαιτητικά και ίσως πιο σκληρά, αλλά δεν θα πρέπει να ακολουθήσεις επικοινωνιακούς επικίνδυνους δρόμους αντίδρασης. Πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την θετική ενέργεια των λόγων και των πράξεων και πάντα τη λογική σου.
Να μην ξεφεύγεις σε απάτητα επικοινωνιακά μονοπάτια γιατί δεν θα δέχεσαι συμβουλές, θα έχεις μία άποψη η οποία θα μεταβάλλεται τακτικά, αλλά θα είναι και σκληρή και πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο να μη χαλάσεις τη σχέση σου και να ακολουθήσεις μία στρατηγική η οποία θα είναι προς όφελός σου και όχι εναντίον σου. Γιατί θα σου δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου και γενικά με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και επικοινωνείς.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου