Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη 22/11


 Από τις 17 έως τις 26 Νοεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη, μία όψη πάρα πολύ θετική και τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα που έχουν γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 0η έως την 14η μοίρα.

Αυτό το χρονικό διάστημα είσαι σε μία φάση η οποία έχει ως σκοπό την επέκταση, να μιλήσεις για πράγματα τα οποία έχουν μία πνοή και ένα καινούργιο όνειρο. Είναι θετικό ο πλανήτης αγάπης να βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα πλανήτη της επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μεταφέρουμε τα μηνύματα στον άλλον, μηνύματα αισιοδοξίας, αναζήτησης και διεύρυνσης των οριζόντων, όπως επίσης και να κάνουμε συμφωνίες οι οποίες θα έχουν είτε εμπορικό, είτε ερωτικό σκοπό.
Δημιουργεί μία ευκαιρία στο να έρθουμε κοντά στους άλλους, να μπούμε σε μία ουσία βάσης η οποία να έχει ως σκοπό την επέκταση καλύτερων καταστάσεων και να βιώσουμε πρωτότυπες καταστάσεις. Είναι καλές στιγμές στο να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε ποιο είναι το μετά, να κάνουμε συμφωνίες οι οποίες θα αποδώσουν όπως επίσης και να προγραμματίσουμε μακρινά ταξίδια, ταξίδια φυγής και αναψυχής. Όπως επίσης και να δώσουμε μεγάλη σημασία σε κάποιους παράγοντες κυρίως του εξωτερικού που μπορούν να επιδράσουν τώρα θετικά και να μας δώσουν μία κατεύθυνση ζωής με πρόοδο και ουσία.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου