Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ήλιος τρίγωνο Δίας R 21/11


 Από τις 18 έως 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Νερού και δευτερευόντως της Γης από την 25η έως την 29η μοίρα και έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και σε αυτές τις μοίρες.

Παρότι ο Δίας είναι ανάδρομος φέρνει μία αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και σου προσφέρει νέες δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα και κυρίως ζητήματα που αφορούν την ψυχολογική σου κατάσταση και τα οικονομικά σου. Νιώθεις πιο δημιουργικός, θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα και να προσπαθήσεις να βρεις την τύχη σου αρκεί να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές.
Οι άλλοι σε βλέπουν με ένα τρόπο διαφορετικό και θετικό, θέλουν να σε βοηθήσουν και να σε κατευθύνουν σε μία πορεία η οποία θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα αν και εσύ είσαι έτοιμος να διορθώσεις κάποια λάθη προηγούμενων ημερών και να προβείς σε καινούργια ξεκινήματα τα οποία θα έχουν και γερές βάσεις, αλλά και θα είναι ανοιχτά τα πλάνα της επιτυχίας.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου