Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Άρης R τετράγωνο Ποσειδώνας R 19/11

 Μια δύσκολη όψη για το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα, από την 19η έως τη 24η μοίρα με το δεύτερο τετράγωνο στην σειρά τετραγώνου Άρη / Ποσειδώνα από τις 09 έως 29/11.

Η όψη συμπαρασύρει την ενέργεια του Άρη πάνω σε δρόμους δίχως επιστροφή του Ποσειδώνα. Οι αντιδράσεις παίρνουν μια δυναμική τροπή η οποία βασίζεται σε λάθος εκτιμήσεις ή σε δρόμους που μας παρασύρουν και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. 
Οι πειρασμοί είναι πολλοί, μια που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους λειτουργεί απρόσεκτα και δεν προσέχει τις κατατοπιές που στήνει ο Ποσειδώνας, ο οποίος αρέσκεται σε δρόμους μυστήριους και ξενικούς. 
Οι δρόμοι αυτοί εκτός από κακόφημοι μπορεί να έχουν συμπεριφορές εκτός ορίων, όπου η δράση δημιουργεί αντίδραση μη ελεγχόμενη. 
Αυτά όμως βασίζονται σε μία δυσαρμονία του νου, σε ενέργεια που έρχεται μέσα από κανάλια παράσυρσης πέρα του κανονικού κάνοντας το δρόμο πιο επικίνδυνο. 
Να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης συμπαρασύρει όλα στο διάβα του και στην προκειμένη περίπτωση και το νερό – Ποσειδώνας. 
Οπότε '' το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ''.
Η όψη αυτή όταν επαναλαμβάνεται συνδέεται με καινούργιες μεταλλάξεις του κορονοιού και καινούργιες ιώσεις, ενώ επηρεάζει τους καλλιτέχνες και προτρέπει σε πάθη και εθισμούς.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου