Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 07/11


Από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μία όψη δύσκολη και για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 15η έως την 20η μοίρα.

Τα συναισθήματά μας βάλλονται μια που νιώθουμε μία ψυχρότητα απέναντι στους άλλους και υπάρχει η αίσθηση της πληγής και αυτό θα το κάνει παραπάνω επειδή οι άλλοι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, με αποτέλεσμα και εμείς να είμαστε περιορισμένοι, δύσκολοι και απόμακροι αυτό το χρονικό διάστημα, μια που περιμέναμε περισσότερα αλλά δεν μπορούν να επιτευχθούν.
Αυτή τη χρονική στιγμή παράλληλα επειδή η Αφροδίτη είναι σε ένα ζώδιο των οικονομικών υπάρχει μία στενότητα σε αυτό το ζήτημα το οποίο ούτως ή άλλως προδίδει μία δυσκολία, καθυστέρηση και ανάγκη προσαρμογής σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα της εποχής.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε μία απαίτηση περαιτέρω κλεισίματος του εαυτού σε μοναχικές σκέψεις, μια που οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και τα χρήματα λιγοστεύουν.
Πρέπει να περιμένουμε να φύγει αυτό το χρονικό διάστημα, που είναι αρκετά πιεστικό και ερωτικά και οικονομικά, για να μπορέσουμε να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της όψης.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου