Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ολική Έκλειψη Σελήνης Νοεμβρίου στο Ταύρο. Οικονομική παρακμή


Μία πολύ δύσκολη Ολική Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος συμβαίνει στις 8 Νοεμβρίου στη 16η μοίρα του Ταύρου, με δύσκολες όψεις καθώς εμπλέκεται ο Κρόνος και Ουρανός. Είναι μία ολική έκλειψη και ματωμένη σελήνη που σημαίνει ότι η επιρροή της θα είναι πολύ δραστική τους επόμενους μήνες, το επόμενο εξάμηνο. Ένας άλλος παράγοντας ανησυχίας είναι ότι είναι μεγάλη σε διάρκεια και αυτό σηματοδοτεί ότι η επίδραση της θα είναι και σε βάθος χρόνου αλλά και σε ένταση.

Αναλυτικά οι όψεις της Ολικής Έκλειψης Σελήνης:

Πανσέληνος απέναντι από τον Ερμή κάνει δύσκολο το διάστημα στο να κατανοήσουμε τους άλλους, να μοιραστούμε τις ιδέες μας, καθώς εμπλέκεται μία πολωμένη σκέψη και μία ανισορροπία μεταξύ σκέψεων και λόγων με αποτέλεσμα να προκαλεί λογομαχίες και έλλειψη κατανόησης. Μπορεί να έχουμε σύγχυση, άγχος και βέβαια κάνει δύσκολες διαπραγματεύσεις και χρειάζονται κρίσιμες αποφάσεις σε ζητήματα επικοινωνίας και συζητήσεων, και όλα αυτά βέβαια αφορούν ως κύριο λόγο το οικονομικό πεδίο της παρούσης.

Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει ριζικές αλλαγές και έχουμε μία ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατικότητα. Αυτό δημιουργεί μία αστάθεια όσο αφορά τη συμπεριφορά. Μπορεί να αισθανόμαστε ανυπόμονη, επαναστατική να έχουμε μία δραστηριότητα έντασης και βέβαια τα ξαφνικά γεγονότα είναι σε ημερήσια διάταξη. Η μεγάλη επιρροή της βρίσκεται στον άξονα των οικονομικών, όπου θα υπάρχουν έντονες ανησυχίες, με την αύξηση του πληθωρισμού να δημιουργεί έντονα κατάλοιπα που θα τα δούμε στην πορεία να παίρνουν μία καινούργια τροπή δύσκολης αντιμετώπισης.

Ερμής απέναντι από τον Ουρανό αυξάνει την ένταση, τη ταχύτητα και φέρνει ατυχήματα. Δεν έχουμε καθόλου συγκέντρωση, έχουμε μία ένταση και μία νευρικότητα και μπορούμε να ξεσπάσουμε στους άλλους. Οδηγεί σε λάθος δύναμη καθώς μπορούμε να σκεφτόμαστε και να μιλάμε ακατάπαυστα, αλλά δεν θα ξέρουμε τι λέμε και οι άλλοι δεν θα ξέρουμε τι καταλαβαίνουν. Δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια διαπραγμάτευσης επαγγελματικών ζητημάτων και να ασχολούμαστε με οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά μας ζητήματα χωρίς λογική μια που όλα θα είναι ρευστά και όλα θα κινούνται σε ένα ακανόνιστο δρόμο χωρίς πολλές φορές να υπάρχει λογική πορεία.

Το τετράγωνο Πανσελήνου / Κρόνου φέρνει μία καταθλιπτική επιρροή, καθιστά δύσκολο αυτό το διάστημα στο να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Θα νιώθουμε μία απαισιοδοξία, απώλεια και απογοήτευση και ουσιαστικά οδηγεί σε μοναξιά, θλίψη και έντονη απογοήτευση. Το κύριο ζήτημα όπως έχουμε πει είναι τα οικονομικά τα οποία δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και αυτή η πίεση μας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές δυσκολίες τις οποίες προσπαθούμε να ξεπεράσουμε. Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και υπομονή, καθώς θα έχουμε μεγάλες ευθύνες οικονομικές απέναντι στους άλλους, απέναντι στην οικογένεια και τα παιδιά.

Το τετράγωνο Ερμή / Κρόνου φέρνει ένα μπλοκάρισμα όσο αφορά την επικοινωνία και στα σχέδιά μας. Θα κάνουμε κάποιες σκέψεις οι οποίες θα είναι απογοητευτικές. Δημιουργεί μία μοναξιά και μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά η ψυχική μας υγεία. Πρέπει να πάρουμε μία απόσταση απέναντι σε πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την όψη είναι ότι πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο λογικοί. Δεν πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να κάνουμε διαπραγματεύσεις και βέβαια να ασχοληθούμε με επιχειρηματικά σχέδια. Είναι μία άλλη όψη που βάλει τα οικονομικά, μια που μπλοκάρετε όλο μας το σύστημα και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες.

Το τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού παρόλο που απομακρύνεται, όμως είναι ακόμα ενεργό. Φέρνει αβεβαιότητα όσο αφορά το μετά. Εξακολουθεί και υπάρχει μία σύγκρουση μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, της κοινωνικής δομής και της νέου μοντέλου εξερεύνησης του μετά.
Η παραμονή στο πριν δημιουργεί προβλήματα, δημιουργεί έναν περιορισμό στην ελευθερία, οικονομική αστάθεια, γιατί δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τετριμμένες και ξεπερασμένους κανόνες και αντιλήψεις. Αυτό που χρειάζεται είναι η ακολουθία του Ουρανού έστω μέσα από ανατροπές, μέσα από απόψεις οι οποίες είναι επαναστατικές να παραδεχθούμε μία άλλη άποψη στο τώρα. Ο πλανήτης αυτός μας οδηγεί στην αλλαγή, η οποία είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι έχουν ξεπεραστεί κάποια κοινωνικά και οικονομικά μοντέλα σε όλο τον κόσμο.




Εν κατακλείδι είναι μία αρκετά δύσκολη Ολική Έκλειψη Σελήνης καθώς επηρεάζει τον Σταθερό Σταυρό του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 13η ως τη 19η μοίρα.
Οι οποίοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τους επόμενους έξι μήνες, γιατί θα έχουν κάποιες ανατροπές στη ζωή τους. Πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Να έχουν πάντα ένα μέτρο και μία λογική στις αποφάσεις τους και να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο, με ένα τρόπο όσο γίνεται ουσιαστικό, μέσα σε λογικά πλαίσια, με αυξανόμενη δύναμη και αποφασιστικότητα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου