Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ερμής τετράγωνο Κρόνος 10/11

Από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου γίνεται η δύσκολη όψη τετραγώνου του Ερμή από το Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Ο Ερμής θέλει να μιλά για οικονομικά ζητήματα, ο περιοριστικός Κρόνος του απαντά ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Αφενός γιατί θα συνεχίσει για κάποιες μέρες ακόμα ο περιορισμός στην επικοινωνία, από την άλλη οι μάζες αντιδρούν βλέποντας ότι τα οικονομικά να επιφέρουν ασφυξία στο ζήτημα της επικοινωνίας αλλά και των οικονομικών ανακοινώσεων, του προϋπολογισμού της οικογένειας και της οικονομικής επαναφοράς.
Επικρατούν απαισιόδοξες σκέψεις σε πολύ κόσμο, ενώ οι συζητήσεις σε επιχειρηματικό και σε πολιτικό επίπεδο δεν μπορούν να αποδώσουν και οι αποφάσεις που παίρνονται δεν έχουν όφελος μια που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πολύ αργότερα.
Οι διαπροσωπικές επικοινωνίες γίνονται σε αγχωτικό περιβάλλον, μια που επικρατεί κορεσμός από τη μία, από την άλλη δεν φαίνεται κάτι ορατό στον ορίζοντα. Αυτό που διακρίνει κανείς είναι η προσμονή, η υπομονή, η κούραση και η σκληρή δουλειά όλο το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν δεν γίνει η υπέρβαση στις απαιτήσεις αυτού του τετραγώνου που είναι έως και ακατόρθωτο.
Θα ακουστούν δύσκολες αλήθειες, θα μάθετε για δύσκολες αποφάσεις, θα πληροφορηθείτε για δυσκολίες στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις στις συμφωνίες.
Υπομονή για να φύγει η δύσκολη όψη, μια όψη αυτή που επηρεάζει τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου