Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ερμής στο Τοξότη 17/11 - 07/12

Το πέρασμα του Ερμή στο Τοξότη αρκετές μέρες πριν τα Χριστούγεννα κάτι θέλει να μας πει. Αυτό που δηλώνει εξαρχής είναι ότι μεταφέρει το μήνυμα της νέας χρονιάς. Τόσο νωρίς ? Ναι !

Είναι η περίοδος όπου πρέπει να οδεύσουμε προς την νέα χρονιά με τι όμως ως στήριγμα ή για ποια ζωή πρέπει να ακολουθήσουμε?
Να λοιπόν που ο Ερμής θέτει ένα ερώτημα για όσους παραλάβουν το μήνυμα. Είναι αυτοί που θα μάθουν πρώτοι τι σημαίνει το Υπάρχω.
Φιλοσοφικά ερωτήματα, ερωτήματα που έχουν να κάνουν με ένα πανανθρώπινο πεδίο με Όραμα ότι " Τίποτα δεν χάθηκε και υπάρχει ακόμα προς την αιωνιότητα ".
Αρκεί να καταλάβουμε ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μόνοι μας καταρχήν και αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, υπάρχει η Γνώση.
Παράλληλα υπάρχει και η προσέγγιση με τα θρησκευτικά σύμβολα ή την καθαρή έννοια της Πίστης.
Το μήνυμα λοιπόν λίγους μήνες πριν το νέο έτος εμπεριέχει ένα ιδεατό και ένα απαιτητικό σκεπτικό.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να επικοινωνήσω εκεί Επάνω και να με ακούσει " ?
Όλοι οι φιλόσοφοι όλων των αιώνων ψάχνουν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Και ακόμα το ψάχνουν.
Εκτός από αυτό ο Ερμής στον Τοξότη μας μιλά για ταξίδια. Αυτά δεν έχουν σκοπό μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την θέληση να ανέβεις πνευματικό σκαλοπάτι. Ταξιδέψτε λοιπόν σε χώρους που εμπνέουν πνευματικό σεβασμό, ορατές και αόρατες δυνάμεις, κάντε μία ταξιδιάρικη προσέγγιση με αυτό που ονομάζουμε Ταξίδι της Ψυχής. Εκεί που σας καθοδηγεί.
Και βέβαια νιώστε μια προσωπική ελευθερία και ένα μοτίβο ανύψωσης μέσα από σπουδές ή διαλογισμό. Μιλήστε με τους άλλους για τις ανησυχίες σας και οτιδήποτε σας κάνει να βρείτε ένα καινούργιο μονοπάτι. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο.
Είναι ένας Ταξίδι προς την Ιθάκη.

Ο Ερμής θα μείνει στο ζώδιο του Τοξότη από τις 17/11 έως 07/12. Οι όψεις που θα κάνει στην διέλευση του είναι οι εξής:

  • 22/11 σύνοδο με την Αφροδίτη
  • 29/11 αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη
  • 30/11 εξάγωνο με τον Κρόνο

Θα επηρεάσει βασικά το Μεταβλητό Σταυρό. Ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου