Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Αριθμολογία: Ο προσωπικός σας αριθμός έτους για το 2024


 Το 2024 είναι ένα νούμερο 8 έτος στην αριθμολογία. Ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει τη δύναμη, και την αποφασιστικότητα. Ο αριθμός 8 είναι επίσης βαθιά πνευματικός, αντιπροσωπεύοντας τον Συμπαντικό νόμο του όπως πάνω, έτσι και κάτω. Λέγεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει το καρμικό μας πεπρωμένο.

Το 2024 θα είναι μια χρονιά για να συνδεθούμε με τον αληθινό, αυθεντικό εαυτό μας. Μπορεί να νιώθουμε πιεσμένοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στην εσωτερική μας δύναμη και δύναμη και να μας υπενθυμίζουν πως ό,τι σπέρνουμε, το θερίζουμε.
Αυτό που έχουμε εκδηλώσει ή ονειρευτεί μπορεί να έρθει με μεγαλύτερη ευκολία φέτος, αλλά ακριβώς το ίδιο, ό, τι δεν προορίζεται πλέον για εμάς θα κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη ευκολία επίσης. Φαίνεται ότι θα βρούμε το μονοπάτι που έχουμε το 2024.
Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, αυτός ο αριθμός 8 ετών μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε πώς η ατομική μας ενέργεια συμβάλλει στο συλλογικό. Μπορεί να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι είμαστε πραγματικά όλοι Ένα και να αναλάβουμε δράση για να το αντικατοπτρίσουμε αυτό.
Παρόλο που όλοι εργαζόμαστε συλλογικά με τη δόνηση του αριθμού 8 το 2024, ο καθένας μας έχει τον δικό του προσωπικό αριθμό έτους για το έτος επίσης. Αυτό μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας τον παρακάτω τύπο:

Ανακαλύψτε τον προσωπικό σας αριθμό έτους για το 2024:

  1. Προσθέστε την ημερομηνία γέννησής σας, τον μήνα γέννησης και τον αριθμό 8 μαζί.
  2. Μειώστε τα ψηφία προσθέτοντάς τα μαζί μέχρι να έχετε έναν μόνο αριθμό μεταξύ 1-9.

Παράδειγμα για τα γενέθλια της 29ης Δεκεμβρίου:

12 +29 +8

(μήνας γέννησης + ημερομηνία γέννησης + 8)

= 49

Μειώστε σε έναν μονοψήφιο αριθμό προσθέτοντας τα ψηφία μαζί (ίσως χρειαστεί να το κάνετε αυτό περισσότερες από μία φορές)

4+9= 13

Συνεχίστε να μειώνετε σε μονοψήφιο αριθμό

1+3= 4

4 είναι ο προσωπικός αριθμός έτους για το 2024

Σημασία του προσωπικού σας αριθμού έτους για το 2024

Προσωπικό έτος #1

Το 2024 είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για εσάς και προορίζεται να φέρει πολλά νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Θα σας ζητηθεί να ξεκινήσετε από την αρχή φέτος με κάποιο τρόπο, είτε πρόκειται για μια νέα στάση, τη μετακόμιση σε μια νέα τοποθεσία, την επέκταση της οικογένειάς σας ή ίσως την έναρξη μιας νέας δουλειάς ή σχέσης. Αυτή είναι μια χρονιά για να φέρετε φρέσκια έμπνευση και μια σπίθα ανεξαρτησίας σε ό, τι κάνετε. Ο καμβάς είναι κενός και είστε ελεύθεροι να τον ζωγραφίσετε με όποια χρώματα σας καλούν! Να ξέρετε ότι είστε ένας ισχυρός συνδημιουργός και έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φρέσκια νέα ενέργεια για να επαναφέρετε και να ευθυγραμμίσετε τη ζωή σας σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να καθοδηγηθείτε να κάνετε κάποια άλματα πίστης στη διαδικασία και να κατακτήσετε πραγματικά ένα νέο επίπεδο καινοτομίας. Εάν οι πόρτες σας έκλεισαν πρόσφατα, να ξέρετε ότι φέτος θα ανοίξουν νέες. Καλέστε αυτό που επιθυμείτε, καθώς το δυναμικό εκδήλωσής σας θα είναι υψηλό. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, όχι πίσω.

Προσωπικό έτος #2

Αυτή είναι μια χρονιά για να συνεχίσετε να χτίζετε και να σκαρφαλώνετε. Ο προηγούμενος χρόνος μπορεί να έφερε πολλά νέα ξεκινήματα ή αλλαγές και τώρα σας ζητείται να συνεχίσετε να εργάζεστε για να καλλιεργήσετε όλα όσα έχετε φυτέψει. Καθώς φροντίζετε τον κήπο που έχετε σπείρει τόσο προσεκτικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το 2024 φέρνει μέντορες, φίλους, δασκάλους ή ακόμα και έναν συνεργάτη για να βοηθήσετε τον κήπο σας να αναπτυχθεί! Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Θα χρειαστείτε υποστήριξη φέτος για να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε αυτό το επιπλέον μίλι, οπότε μείνετε ανοιχτοί, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε ή ποια σοφία μπορεί να μεταδώσουν. Η εκμάθηση της δημιουργίας αξιόπιστων και σταθερών συνεργασιών θα είναι επίσης ένα θέμα για εσάς φέτος, οπότε αν έχετε κλείσει ή φυλάτε βαριά την καρδιά σας, μπορεί να μην βρείτε χώρο για αυτούς τους τοίχους το 2024.

Προσωπικό έτος #3

Αυτή είναι μια χρονιά για να πείτε την αλήθεια σας και να εργαστείτε για την ενίσχυση της φωνής σας. Έχετε τη σοφία να μοιραστείτε. Έχετε μια ιστορία να πείτε και αυτή είναι η χρονιά για να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την προσφέρετε στον κόσμο. Εάν θέλατε ποτέ να γράψετε, να μιλήσετε ή να μοιραστείτε τη σοφία σας με κάποιο τρόπο, το 2024 είναι πιθανό να σας φέρει κάποιες ευκαιρίες. Βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω και να ξέρετε ότι η φωνή σας είναι το κλειδί. Έχοντας έναν αριθμό 3 ετών είναι επίσης ένας θετικός οιωνός για την φροντίδα των τριών στοιχείων που συνθέτουν την ύπαρξή σας - το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Δίνοντας προσοχή και στα τρία αυτά βασίλεια θα σας κρατήσει σε καλή θέση καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα που επικεντρώνεται σε όλα αυτά τα στοιχεία. Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με αγώνες φέτος, η φροντίδα του μυαλού, του σώματος και της ψυχής σας θα σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση πιο γρήγορα. Αυτή είναι επίσης μια καλή χρονιά για να αρχίσετε να σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια αίσθηση κοινότητας για τον εαυτό σας. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να καλλιεργήσετε μια αίσθηση κοινότητας και σύνδεσης με τους γύρω σας. Ίσως να είστε σε επιφυλακή για ομάδες, συλλόγους, διαδικτυακές συλλογικότητες ή ακόμα και ευκαιρίες εθελοντισμού στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Το να αισθάνεστε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου μπορεί να φέρει μια αίσθηση ικανοποίησης και εκπλήρωσης για εσάς το 2024.

Προσωπικό έτος #4

Αυτή είναι μια χρονιά για να πειθαρχήσετε και να οργανωθείτε. Θα τα πάτε καλά όταν γειώσετε την ενέργειά σας και επικεντρωθείτε στο να παραμείνετε ριζωμένοι στην παρούσα κατάσταση. Η δημιουργία δομής και τάξης θα είναι επίσης σημαντική για εσάς φέτος, οπότε αν δεν το κάνετε ήδη, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα ημερολόγιο ή να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα πάνω από το γραφείο σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα που σας εμπνέει και είναι αρκετά εύκολο για να τηρήσετε. Μαζί με τη δημιουργία κάποιας δομής και σταθερότητας στην καθημερινή σας ζωή, καθοδηγείστε επίσης να εργαστείτε στα εσωτερικά σας συναισθήματα σταθερότητας και ασφάλειας. Το να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου είναι σαν μια υπερδύναμη! Και είναι κάτι που θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε φέτος. Εάν αισθάνεστε υπερβολικά ανασφαλείς ή ευάλωτοι σε οποιοδήποτε σημείο φέτος, φέρτε τον εαυτό σας πίσω στο παρόν και προσπαθήστε να γειώσετε την ενέργειά σας. Δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης ή ίσως να εφαρμόσετε κάποια μεθοδικά βήματα ή διαδικασίες σκέψης. Αν φανταστείτε το τετράγωνο - ένα τετράπλευρο σχήμα, είναι συμπαγές, πρακτικό, ισορροπημένο και γειωμένο - αυτός είναι ο στόχος σας το 2024!

Προσωπικό έτος #5

Αυτή η χρονιά φέρνει κάποια περιπέτεια, ενθουσιασμό και την ευκαιρία να φυτέψετε μερικούς σπόρους πρόθεσης. Αυτή είναι η ώρα σας να κυνηγήσετε πραγματικά αυτό που θέλετε – απλά βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε και αυτό που επιδιώκετε είναι σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό σας εαυτό και την υψηλότερη κλήση σας. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι ή θέλετε να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σκοπό σας, το 2024 μπορεί να φέρει κάποια έμπνευση που θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις φέτος και υπάρχει πιθανότητα να κληθείτε να αποτινάξετε όλα όσα σας κρατούν κολλημένους, αλλά εμπιστευτείτε ότι η καρδιά σας ξέρει τον τρόπο. Μην φοβάστε να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να κάνετε μερικά άλματα πίστης αν διασχίσουν το μονοπάτι σας φέτος. Αυτή θεωρείται μια τυχερή και ευημερούσα χρονιά για εσάς και μια εποχή που μπορείτε να βρείτε μια μεγαλύτερη αίσθηση προσωπικής ελευθερίας. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και απολαύστε τη βόλτα!

Προσωπικό έτος #6

Το 2024 είναι μια χρονιά ριζικής αυτοαποδοχής και εκκαθάρισης τυχόν πληγών που μπορεί να κρατάτε γύρω από αυτόν τον τομέα. Μαζί με το ταξίδι της αυτοαποδοχής σας, το 2024 μπορεί επίσης να φέρει την ευκαιρία να απαλύνετε τυχόν στενοχώριες και να απελευθερώσετε τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα που αισθάνθηκαν βαριά ή επαχθή. Υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι οποιοδήποτε βαρύ βάρος κουβαλάτε μπορεί τελικά να απελευθερωθεί και να αφεθεί. Φέτος, θα είναι σημαντικό για εσάς να δώσετε προσοχή στη γενική υγεία σας και τυχόν ενοχλητικά συμπτώματα που μπορεί να σας στέλνει το σώμα σας. Επιβραδύνετε, συντονιστείτε και ακολουθήστε αν κάτι δεν φαίνεται σωστό. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να δώσετε προσοχή στη διατροφή σας ή να δημιουργήσετε μια νέα υγιεινή ρουτίνα άσκησης. Επίσης, προσέξτε να πιέζετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά για να ευχαριστήσετε τους άλλους ή να εκπληρώσετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Καταλάβετε ότι είστε τέλειοι και αρκετοί ακριβώς όπως είστε. Όλοι έχουμε ελαττώματα, όλοι έχουμε τραύματα και ενώ είναι υπέροχο να δουλεύουμε μαζί τους και να βουτάμε βαθύτερα στην κατανόησή τους, σε κάποιο σημείο, πρέπει επίσης να αγαπάμε, να αναγνωρίζουμε και να αγαπάμε ακριβώς ποιοι είμαστε, πληγές και όλα.

Προσωπικό έτος #7

Ενώ το 2024 φέρνει μεγάλη ανάπτυξη, αυτό είναι πιθανό να είναι μια ευοίωνη χρονιά για εσάς. «Όλοι όσοι συναντάτε είναι απλώς ένας καθρέφτης» θα είναι το μάντρα σας για το 2024. Περισσότερο από ποτέ, θα συνειδητοποιήσετε ότι όλοι όσοι συναντάτε στο ταξίδι της ζωής σας είναι απλά ένας καθρέφτης και αντανακλά ό, τι συμβαίνει μέσα σας. Αυτό που βλέπετε στους άλλους υπάρχει μέσα σας, και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια του έτους, θα ανακαλύψετε αυτή την αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειες ή τις συμπεριφορές των άλλων, αλλά κάθε άτομο που διασχίζει το μονοπάτι σας έχει κάτι να σας διδάξει ή να σας δείξει. Αν κάποιος προκλητικός διασταυρωθεί φέτος, όσο δύσκολο κι αν είναι, δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για να δείτε αυτό το άτομο ως δάσκαλο, ρίχνοντας φως σε κάτι μέσα σας που αξίζει να εξεταστεί. Το 2024 είναι επίσης μια χρονιά μεγάλης πνευματικής ανάπτυξης για εσάς, ωστόσο, φαίνεται ότι πολλά από τα μαθήματά σας θα αντληθούν μέσω ανταλλαγών και εμπειριών με άλλους. Οι συνεργασίες μπορούν επίσης να επισημανθούν για εσάς τόσο στην επιχείρηση όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε να συνεργάζεστε με κάποιον που σας βοηθά να προωθήσετε περαιτέρω την καριέρα σας ή να κάνετε μια βαθύτερη δέσμευση σε κάποιον που αγαπάτε.

Προσωπικό έτος #8

Ο προσωπικός σας αριθμός έτους και ο αριθμός του έτους ευθυγραμμίζονται, δημιουργώντας αρμονία! Το 2024 φέρνει πολλές ευκαιρίες για μεταμόρφωση και αφύπνιση. Σκεφτείτε την κάμπια να μετατρέπεται σε πεταλούδα, καθώς αυτό είναι το ταξίδι που θα περπατήσετε όταν το 8 είναι ο προσωπικός σας αριθμός έτους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να αφήσετε τα πράγματα ή μπορεί να βρείτε τα πράγματα γύρω σας να καταρρέουν με κάποιο τρόπο, μόνο και μόνο για να ξαναγεννηθούν σε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Ενώ η μεταμόρφωση μπορεί να είναι επώδυνη, φέρνει τεράστιες ανταμοιβές που πάντα φαίνεται να αξίζουν το ταξίδι. Μαζί με αυτή την απίστευτη μεταμορφωτική ενέργεια, έχετε επίσης πολλή τύχη όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για να σκεφτείτε τρόπους για να μεγιστοποιήσετε τον πλούτο σας και να συντονιστείτε με την ενέργεια της αφθονίας. Η αφθονία σας περιβάλλει τώρα, και αν γίνετε έξυπνοι με τα χρήματά σας και μάθετε να δημιουργείτε μια υγιή σχέση μαζί τους, είναι πιθανό να δείτε τεράστιες ανταμοιβές. Αυτή η ενέργεια της αφθονίας θα σας βοηθήσει επίσης να αξιοποιήσετε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης. Το να αισθάνεστε ευγνώμονες για τις πολλές ευλογίες στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να καθοδηγηθείτε μέσα στο έτος.

Προσωπικό έτος #9

Αυτή είναι μια μεγάλη χρονιά ολοκλήρωσης για εσάς. Ολοκληρώνετε έναν κύκλο και ετοιμάζεστε να εισέλθετε στο νέο, αλλά πριν μπορέσετε να ξεκινήσετε αυτή τη νέα αρχή, πρέπει να γιορτάσετε το ταξίδι σας και πόσο μακριά έχετε φτάσει. Τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής σας ήταν δύσκολα, αλλά τώρα τα πράγματα πρόκειται να ηρεμήσουν και θα νιώσετε πιο δυνατοί καθώς προχωράτε σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο. Όπως σε πολλά βιβλία και ταινίες, το τελευταίο κεφάλαιο είναι επίσης ευτυχισμένο όπου ο κύριος χαρακτήρας λαμβάνει τελικά τις ανταμοιβές του και τελικά παίρνει ό, τι μαθήματα έχει ρίξει η ζωή στο δρόμο του. Αυτή είναι η χρονιά σας για ένα ευτυχισμένο τέλος και για να θριαμβεύσετε ενάντια σε όλα τα εμπόδια και τα εμπόδια που σας έφερε η ζωή. Φτάνετε στην κορυφή του βουνού σας και η θέα είναι εκπληκτική! Απολαύστε αυτό το έτος κορύφωσης και ολοκλήρωσης. Αξίζετε όποιες ανταμοιβές σας βρουν φέτος.

ΤΑΝΑΑΖ

ΠΗΓΗ:  (foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου