Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ήλιος τετράγωνο Δίας 27/01

 


Ο Ήλιος συναντά τον Δία με τετράγωνο στις 27/01. Μια όψη που ξεκινά στις 24/01 και ολοκληρώνεται στις 30/01.
Οι όψεις του Δία δεν θεωρούνται αρνητικές αν υπάρχει ένας αυτοέλεγχος ώστε τα πράγματα να μην ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Ο Δίας επεκτείνεται όσο επιθυμεί αν δεν υπάρξει ο έλεγχος που απαιτείται όταν αρχίζει και ξεφεύγει η δράση του και γίνεται ενοχλητική.

Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν με τις υπερβολές αλλά και από την εκμετάλλευση που μπορούμε να έχουμε από τους άλλους, αφού ευρισκόμενοι σε ενθουσιασμό δεν βλέπουμε την άλλη πλευρά των πραγμάτων.
Το θέμα είναι πόσο εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι το ξεχωριστό και να αντιδρούμε σπασμωδικά απέναντι στην κοινή γνώμη. Η ενέργεια του Δία μας δίνει με αυτό το τετράγωνο να φαινόμαστε κάτι υπεράνω και αυτό το έχουμε εμείς κτίσει.
Η Ήλιος στον Υδροχόο και ο Δίας στο Ταύρο έχει να κάνει με θέματα οικονομίας, εκκλησίας, μεταναστευτικού, σχέσεις με ξένες χώρες, ενώ ο Ήλιος προσπαθεί να φωτίσει από την μια την ουτοπία και την άλλη την πραγματικότητα. Θα υπάρξουν απώλειες καλλιτεχνών, θρησκευτικών παραγόντων ή υπέρμετρη προβολή, καινούργιοι νόμοι θα θεσπιστούν, ο πληθωρισμός θα γιγαντωθεί και παντού θα υπάρχει μία ανησυχία σε συνδιασμό με υπέρμετρη αισιοδοξία
Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου . Ακόμα όσους ανήκουν στα παραπάνω ζώδια ή ωροσκόπους και όσοι έχουν στον χάρτη τους αυτή την όψη. Ευαίσθητες μοίρες από την 03* έως και την 08*.


                                                                 

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ

Αναλυτής Αστρολογιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου