Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας 09/01



Αυτή η όψη μπορεί να έχει μια περίεργη ή νεφελώδη επίδραση στο μυαλό σας.
Μπορείτε να έχετε και τις δύο στιγμές διαπεραστικής διορατικότητας και σαφούς κατανόησης των θεμάτων, αλλά και στιγμές όπου αγωνίζεστε να εστιάσετε και να κρατήσετε τις σκέψεις σας οργανωμένες.Μπορείτε να έχετε στιγμές ψυχικής ή διαισθητικής ενόρασης ή συνειδητοποίησης.Μπορεί να είστε πολύ ξεχασμένοι κατά καιρούς ή να αντιμετωπίσετε περιόδους λήθης / απώλειας μνήμης.
Πιθανότατα έχετε έμφυτες καλλιτεχνικές ικανότητες ή ταλέντα που μπορείτε να αξιοποιήσετε, όπως η ζωγραφική, η μουσική, η ποίηση, η γραφή, η τέχνη οποιουδήποτε είδους.
Μπορείτε να συγκινηθείτε βαθιά από την ποίηση ή την όμορφα διατυπωμένη ομιλία και τους στίχους Ή ίσως εσείς οι ίδιοι έχετε την ικανότητα να συγκινείτε τους άλλους με τα λόγια και τα γραπτά σας.
Οι αναμνήσεις σας μπορεί να είναι πολύ ομιχλώδεις για ορισμένες περιόδους της ζωής σας.Μπορείτε να θυμάστε τα πράγματα διαφορετικά από ό, τι πραγματικά συνέβη ή από ό, τι θυμούνται οι άλλοι.
Μπορεί να δυσκολευτείτε να είστε παρόντες για μέρη της ημέρας ή της ζωής σας και έτσι να χάσετε πράγματα ή να μην καταγράψετε ορισμένα γεγονότα, όπως πράγματα που συμβαίνουν με τους αγαπημένους ή τα παιδιά σας.
Η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ της θεϊκής διαίσθησης και των προαισθήσεων έναντι της λογικής συλλογιστικής και πώς να συμφιλιώσετε αυτά τα 2 πράγματα μπορεί να είναι ένας δια βίου αγώνας για εσάς
Μόλις καταλάβετε πώς να συμφιλιώσετε τη διαίσθησή σας με τη λογική, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε μερικά απίστευτα ταλέντα, ικανότητες και ιδέες.
Μπορείτε να δυσκολευτείτε να οργανώσετε τις σκέψεις, τα σχέδια, τα χρονοδιαγράμματα ή / και να οργανώσετε διάφορες πτυχές της ζωής σας.
Μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε όταν είστε αναστατωμένοι - μερικές φορές μπορεί να το παρακάνετε και να θεωρηθείτε από τους άλλους ως επιθετικοί, ενώ άλλες φορές, μπορεί να καταπιέσετε εντελώς τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας και έτσι να παραμείνετε σιωπηλοί ή παθητικοί σε στιγμές που πρέπει να μιλήσετε.
Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με επιλογές ή αποφάσεις, μπορεί να βρεθείτε κολλημένοι στα χέρια της Ανάλυσης - Παράλυσης, στην οποία οι ατελείωτες διαμάχες για τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής οδηγούν σε αδυναμία επιλογής μίας.
Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αναβλητικότητα σε στιγμές όπου πρέπει να λάβετε μια διχασμένη απόφαση, να κρίνετε γρήγορα ή να ενεργήσετε επί τόπου.
Μπορεί να διστάζετε να εκφράσετε τις ειλικρινείς σκέψεις / συναισθήματά σας δυνατά στους άλλους, ειδικά αν αισθάνεστε ότι είναι πολύ δύσκολο / προκλητικό να εκφραστείτε σωστά ή να χρησιμοποιήσετε τις σωστές λέξεις για να περάσετε το νόημά σας ή φοβάστε ότι το να λέτε τις ειλικρινείς σκέψεις σας δυνατά μπορεί να προκαλέσει δράμα ή να αναστατώσει τους άλλους.
Μπορείτε να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα, πιο βαθιά ή συναρπαστικά νοήματα πίσω από τα πράγματα που λέτε δυνατά ή σκέφτεστε. Για παράδειγμα:
Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις που θα συλλάβουν την ουσία ή το βάθος μιας φιλοσοφικής ή πνευματικής ιδέας που συνειδητοποιήσατε και έτσι θα την κρατήσετε για τον εαυτό σας αντί να την εκφράσετε στους ανθρώπους γύρω σας ή στους αγαπημένους σας.
Θα μπορούσατε να έχετε την τάση να αποστασιοποιείστε ή να επιδοθείτε στη φυγή.Μπορείτε να χαθείτε στις σκέψεις ή τους συλλογισμούς σας.
Χωρισμός, αποσύνδεση από την πραγματικότητα και την παρούσα στιγμή.
Θα μπορούσατε να ονειροπολήσετε ή να φανταστείτε πολλά.
Αφηρημάδα, απόσταση συχνά, να είσαι «διαστημικός δόκιμος».
Μπορεί να έχετε την τάση να είστε ψεύτες ή να λέτε ψέματα, σκόπιμα ή με άλλο τρόπο, σε άλλους, ειδικά όταν είστε επί τόπου ή αισθάνεστε αγχωμένοι για την επικοινωνία σχετικά με ένα δυσάρεστο ή ενοχλητικό θέμα συζήτησης.Μπορείτε να έχετε μια ασαφή ή επιεική κατανόηση του τι είναι η «αλήθεια» ή τι σημαίνει να λέτε στους άλλους την αλήθεια
Οι άνθρωποι με αυτή την όψη μπορεί να έχουν την τάση να «ψεύδονται» μέσω παράλειψης, αλλά δεν πιστεύουν ότι λένε ψέματα επειδή το άτομο που εξαπάτησαν μπορεί να μην τους ρώτησε ποτέ ρητά για το θέμα.
Μπορεί να είστε ασαφείς, αποπροσανατολιστικοί, παραπλανητικοί, παραπλανητικοί ή ανέντιμοι σχετικά με τις προθέσεις, τα σχέδια, τις απόψεις, τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον Ερμή.
Μπορείτε κάπως εύκολα να εξαπατηθείτε από άλλους Ή μπορείτε εύκολα να εξαπατήσετε τους άλλους.
Μπορεί να έχετε τον κίνδυνο να «προσποιηθείτε στο μέλλον» τους άλλους ή να οδηγήσετε τους ανθρώπους μέχρι να έρθει ένα σημείο όπου αναγκάζεστε να είστε άμεσοι ή να τους πείτε την αλήθεια (αυτό μπορεί να είναι σκόπιμο ή ακούσιο).
Μπορεί να έχετε τον κίνδυνο να έχετε παρεξηγήσεις ή να αισθανθείτε παρεξηγημένοι - εργαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι σας επικοινωνούν οι άλλοι άνθρωποι ή / και βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι τους επικοινωνείτε, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά ή συναισθηματικά φορτισμένα θέματα.
Η ομιλία σας μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί με κάποιο τρόπο - ίσως υποφέρετε από ένα γλωσσικό εμπόδιο που σας εμποδίζει να επικοινωνείτε ελεύθερα και με ακρίβεια τις σκέψεις σας ή να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους γύρω σας ή ίσως υποφέρετε από κάποιο είδος κωλύματος ομιλίας, όπως το τραύλισμα.
Αυτή η πτυχή μπορεί να σας δώσει την τάση να είστε κάπως χειριστικοί, αλλά ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να είστε επιρρεπείς στο να είστε θύμα χειραγώγησης από άλλους.
Μπορεί να είστε επιρρεπείς σε απάτες - εάν λάβετε ποτέ κλήσεις ή μηνύματα από άτομα που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το IRS ή σας προσφέρουν δωρεάν διακοπές ή δώρο, ελέγξτε ξανά γκουγκλάροντας το μήνυμα στο διαδίκτυο ή περάστε το από κάποιον άλλο που μπορεί να εντοπίσει κάτι που χάσατε.
Η αντικειμενική αλήθεια των ανθρώπων και των καταστάσεων μπορεί να σας διαφύγει κατά καιρούς. Για παράδειγμα:Δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Μπορείτε να πέσετε για τακτικές χειραγώγησης ή απάτες.
Αφελώς εμπιστεύονται ή πιστεύουν γητευτές και τσαρλατάνους.
Πιθανότατα έχετε έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο και φαντασία, αλλά μπορείτε να δυσκολευτείτε να μεταφέρετε τις σκέψεις, τα οράματα και τα όνειρά σας σε άλλους.
Εάν είστε ποτέ σε θέση να βρείτε αυτή την ισορροπία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε εξαιρετικός συγγραφέας, ειδικά φανταστικών ή φανταστικών ιστοριών.
Η όψη επηρεαζει τις τελευταίες μοίρες του Μεταβλητού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου