Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Πανσέληνος Ιανουαρίου στο Λέοντα

 


Είναι η πρώτη Πανσέληνος του 2024 και πέφτει στο ζώδιο του Λέοντα που διευρύνει την καρδιά.
Η πρώτη πανσέληνος του έτους κατέχει μια ξεχωριστή θέση στον κοσμικό ουρανό. Είναι η ευκαιρία μας να επαναφέρουμε, να καθαρίσουμε και να καθαρίσουμε τις ενέργειες του περασμένου έτους. Είναι η ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε χώρο για το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα φαίνεται σαν η τέλεια πρόσκληση για να ονειρευτούμε μεγάλα, να επικεντρωθούμε στα πάθη μας και να εργαστούμε από καρδιάς. Προσφέρει μια διασκεδαστική, θερμή δόνηση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εμποτίσουμε τη ζωή μας με χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Η χαρά είναι κάτι που όλοι θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας και αυτή η Πανσέληνος σας προσκαλεί όχι μόνο να συνδεθείτε με τη χαρά σας, αλλά και να αρχίσετε να καθαρίζετε και να απομακρύνετε όλα όσα σας εμποδίζουν να λάβετε χαρά στη ζωή σας.
Η χαρά είναι κάτι που πρέπει να δημιουργήσουμε για τον εαυτό μας, οπότε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου για να δημιουργήσετε περισσότερη από αυτήν; Συχνά, η δημιουργία περισσότερης χαράς απαιτεί από εμάς να καταργήσουμε τα πράγματα, αντί να εισαγάγουμε κάτι νέο.
Μπορεί να χρειαστεί να καταργήσουμε κάτι σημαντικό όπως μια ξεπερασμένη δουλειά ή σχέση, αλλά οι πιθανότητες είναι, για τους περισσότερους από εμάς, ότι θα καταργήσουμε συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να αναγνωρίσουμε τη χαρά που είναι ήδη παρούσα.
Ο Λέων τείνει να είναι μεγαλοπρεπής, λαμπερός και δραματικός, και αυτό μπορεί να σας κάνει να ψάχνετε για χαρά σε υλικά πράγματα ή φευγαλέα πράγματα που έρχονται μόνο μία φορά το χρόνο. Αλλά στα βαθύτερα επίπεδά της, η ενέργεια του Λέοντα μας υπενθυμίζει ότι η πιο αγνή χαρά και ευχαρίστηση προέρχεται από την απλότητα.
Είναι οι απλές χαρές που μπορούμε να βρούμε σε κάθε μέρα που πραγματικά αθροίζονται και κάνουν τη διαφορά. Ακόμα κι αν είναι βραχύβιες, ακόμα κι αν αυτές οι χαρές είναι παρούσες μόνο για μια στιγμή, μπορούν να κάνουν θαύματα για το πνεύμα και την ψυχή μας.
Αυτή η Πανσέληνος σας προσκαλεί να δημιουργήσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας στρεφόμενοι στα απλά πράγματα και εστιάζοντας στην ευγνωμοσύνη στις μικρότερες, πολύτιμες στιγμές που μας βρίσκουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Αφήστε την εσωτερική σας φλόγα να λάμψει τόσο φωτεινή όσο το φεγγάρι.
Μπορούμε επίσης να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου για να επεκτείνουμε την ενέργεια της καρδιάς μας και να συνδεθούμε με τις επιθυμίες και τα πάθη μας. Εάν έχετε ξεχάσει κάποια από τα πάθη σας ή δεν έχετε βρει χρόνο για αυτά, αυτή η Πανσέληνος είναι η υπενθύμισή σας για να ανάψετε τη φλόγα.
Πώς μπορείτε να βρείτε χρόνο για όλα αυτά για τα οποία αισθάνεστε παθιασμένοι; Και αν διαβάζετε αυτό και δεν αισθάνεστε πραγματικά ότι έχετε πάθος, ίσως ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με ένα!
Ξεκινήστε σκεπτόμενοι όλα όσα αγαπάτε να κάνετε. Ξεκινήστε να γράφετε μια λίστα και στοχεύστε να βρείτε τουλάχιστον 50 πράγματα. Όσο περισσότερο γράφετε και προκαλείτε τον εαυτό σας να σκεφτεί πράγματα, τόσο περισσότερο θα εκπλήξετε τον εαυτό σας!
Συχνά, όταν οι άνθρωποι κάνουν αυτή την άσκηση, εκπλήσσονται ως προς το ποια κρυμμένα πάθη κρύβονται στο τέλος της λίστας. Μερικές φορές, πρέπει να σκάψουμε βαθιά για να τα ξεθάψουμε!
Εσωτερική θεραπεία παιδιών κάτω από την Πανσέληνο του Λέοντα.
Η σύνδεση με το εσωτερικό μας παιδί είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου. Εάν έχετε εργαστεί για τη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κάνει μεγαλύτερη πρόοδο κάτω από αυτή την Πανσέληνο.
Συχνά, κουβαλάμε ερεθίσματα και υποσυνείδητα συστήματα πεποιθήσεων που κληρονομούμε από την παιδική μας ηλικία και τους γονείς μας που δεν εξυπηρετούν πλέον ή δεν έχουν θέση στην τρέχουσα πραγματικότητά μας. Αν δεν τα συνειδητοποιήσουμε, μπορούν να κυβερνήσουν τη ζωή και τις σχέσεις μας, καθιστώντας μας προορισμένους να επαναλάβουμε καρμικά οικογενειακά πρότυπα.
Η εσωτερική εργασία του παιδιού μπορεί να είναι βαριά και κάτι που μπορεί να θέλετε να κάνετε υπό την καθοδήγηση ενός θεραπευτή ή ενός δικτύου υποστήριξης, αλλά αν αισθάνεστε ότι καλείστε να γράψετε ημερολόγιο ή να αναλογιστείτε τις εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας, αυτή η Πανσέληνος θα προσφέρει την υποστήριξή της.
Εάν προκύψουν ζητήματα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε τον παιδικό και οικογενειακό προγραμματισμό σας και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση και τα συναισθήματά σας.
Όπως πάντα, οι Πανσέληνοι έχουν έναν τρόπο να φέρνουν τα συναισθήματά μας σε ένα σημείο κορύφωσης. Η Πανσέληνος είναι η κορυφή του σεληνιακού κύκλου και, ως εκ τούτου, μπορεί να αντικατοπτρίζει την κορυφή μιας κατάστασης στη ζωή μας.
Αν κάτι κορυφωθεί, να ξέρετε ότι όλα φωτίζονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη και πιο ενημερωμένη απόφαση προχωρώντας.
Ενώ υπάρχουν όμορφες, συγκινητικές και επεκτεινόμενες ενέργειες κάτω από την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, περιέχει ισχυρή, συγκεντρωμένη ενέργεια που μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε συγκλονισμένοι ή λίγο διάσπαρτοι.
Εάν συμβεί αυτό, φροντίστε να γειώσετε την ενέργειά σας και να επιστρέψετε στην καρδιά. Η εστίαση στην απλότητα είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να πλοηγηθείτε σε μερικές από τις δραματικές ενέργειες του Λέοντα.


Η Πανσέληνος για την Ελλάδα


Ένα διοχετευμένο μήνυμα για την Πανσέληνο του Λέοντα τον Ιανουάριο του 2024:
«Πώς μπορώ να εστιάσω την κατεύθυνση και τον σκοπό της ζωής μου προς την εσωτερική μου φλόγα; Πολύ συχνά, ψάχνουμε έξω από τον εαυτό μας για καθοδήγηση και απαντήσεις, αλλά αν συνδεθούμε με την εσωτερική μας φλόγα και της επιτρέψουμε να λάμψει, θα φωτίζει πάντα το μονοπάτι μπροστά μας. Μερικές φορές, το φως μπορεί να είναι αμυδρό και πιο δύσκολο να το δούμε, αλλά αν συμβαίνει αυτό, απλώς βαθμονομούμε σε ένα νέο κεφάλαιο. Μερικές φορές, το φως θα μας τυφλώσει, κάνοντάς μας να νιώσουμε σχεδόν αναγκασμένοι προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά αυτό είναι επίσης εντάξει, γιατί αυτό είναι μόνο το μονοπάτι της ψυχής μας που παίζεται μπροστά μας. Τις περισσότερες φορές, το φως είναι μια μεσαία λάμψη που πρέπει να προσέξουμε. Έτσι, κάτω από αυτή την Πανσέληνο, δώστε προσοχή στον τρόπο που το φως σας επιθυμεί να σας οδηγήσει. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να βρείτε πού ζει αυτό το φως μέσα σας. Πρέπει να βρείτε πού και πώς λάμπει. Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγεί πάντα. Δοκιμάστε αυτό: τοποθετήστε το χέρι σας στην καρδιά ή την κοιλιά σας, ή το κεφάλι, ή τον ώμο, ή τα πόδια, ή τα αυτιά, ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος (χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας), και στη συνέχεια πείτε γεια στο εσωτερικό σας φως. Συνεχίστε να λέτε γεια μέχρι να γίνει γνωστό το εσωτερικό σας φως. Μετά πήγαινε στο περπάτημα».


ΤΑΝΑΑΖ

ΠΗΓΗ:  (foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου