Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Άρης τρίγωνο Ουρανός 30/01


 Ένα τρίγωνο Άρη με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε τις ιδέες σας σε δράση. Ο Ουρανός επινοεί νέες, ασυνήθιστες και αντισυμβατικές ιδέες. Το τρίγωνο από τον Άρη δίνει το θάρρος να δράσουμε πάνω σε αυτές τις νέες ιδέες. Είναι λιγότερο πιθανό να ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι αυτή τη στιγμή και μπορεί ακόμη και να εκπλήξετε τον εαυτό σας.
Ο Άρης σχετίζεται με την ενέργεια, καθαρή και απλή. Ο Άρης συνδέεται με το θάρρος, την τόλμη, την ορμή, τη φιλοδοξία, τον θυμό και τη λίμπιντο. Ο Άρης κινείται γρήγορα και μπορεί να είναι απερίσκεπτος.
Ο Ουρανός είναι ένας από τους σύγχρονους πλανήτες, έχοντας ανακαλυφθεί μόλις το 1781. Ο Ουρανός συνδέεται με το ασυνήθιστο, ξαφνικό, συγκλονιστικό και επαναστατικό. Ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και συχνά συνδέεται με γρήγορα και εκπληκτικά γεγονότα.
Οι πλανήτες βρίσκονται σε τρίγωνο όταν απέχουν 120° (συνήθως 4 ζώδια το ένα από το άλλο). Όταν εξετάζουμε τις διελεύσεις (σε αντίθεση με τη γενέθλια αστρολογία), συνήθως επιτρέπουμε μια σφαίρα (επίδομα) 1°, έτσι οι πλανήτες που απέχουν 119° έως 121° θεωρούνται τρίγωνο.
Ένα τρίγωνο είναι μια αρμονική ή εύκολη όψη που συχνά αναδεικνύει το καλύτερο και στους δύο εμπλεκόμενους πλανήτες. Τα τρίγωνα μπορούν να ενισχύσουν τις ιδιότητες των πλανητών και να τους κάνουν να λειτουργούν καλά μαζί και με πολύ μικρή αντίσταση. Ωστόσο, μερικές φορές η εύκολη φύση του τριγώνου μπορεί να οδηγήσει σε τίποτα. Αδράνεια ή εφησυχασμός μπορεί να συμβεί καθώς τα πράγματα φαίνονται πολύ εύκολα.
Η όψη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και Νερού και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα στοιχεία και στο αντίστοιχο δεκαήμερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου