Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ερμής τρίγωνο Ουρανός 28/01

 


Το διάστημα από 26/01 έως και 29/01 είναι πολύ καλό επικοινωνιακά για να συζητήσουμε παλιές εκκρεμότητες, που προϋπήρχαν στην σκέψη μας, όλο το προηγούμενο διάστημα.
Τώρα δεν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, πρέπει όμως να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες μας σε θέματα οικονομικού και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα ζώδιο που έχει λογική και καθαρότητα σκέψεων και παράλληλα ο Ουρανός αναπτύσσει την καινούργια ιδέα, ένα καινούργιο μοτίβο επέκτασης, που έχει την σιγουριά της Γης.
Οι φίλοι, οι ομάδες ανθρώπων που έρχονται ξαφνικά σου παρουσιάζουν ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας, γιατί διακρίνονται από πρωτοποριακές γνώσεις, αλλά και έχουν εντρυφήσει στις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και του διαδικτύου.
Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται σε μικρούς προορισμούς, η απόκτηση γνώσεων σε καινοτομίες, η εξερεύνηση καινούργιων εργαλείων επικοινωνιακής απόδοσης και διάκρισης.
Η όψη είναι ευνοϊκή καταρχήν για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου και κατά δεύτερον για τους Καρκίνους και Σκορπιούς.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου