Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Τι Σημαίνει Η Κατεύθυνση Του Ουρανού Το 2024 Για Το Ζώδιό Σας;


 Πρώτα απ 'όλα, τι είναι ο Ουρανός;
Αυτός είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Υδροχόο, οπότε μπορείτε να περιμένετε λίγο από το απροσδόκητο, λίγο από το ασυνήθιστο, λίγο περίεργο και υπέροχο.

Στον Ουρανό αρέσει πολύ να ταρακουνάει τα πράγματα, οπότε είναι καλύτερο να περιμένετε το απροσδόκητο γύρω από αυτό το διάστημα και να μην έχετε πάρα πολλές εξαιρέσεις.
Προσαρμοστικότητα και ευελιξία είναι το όνομα του παιχνιδιού.
Ο Ουρανός γυρίζει σε ευθεία πορεία στον Ταύρο στις 27 Ιανουαρίου 2024. Έτσι, ίσως αναρωτιέστε, τι σημαίνει πραγματικά η κατεύθυνση του Ουρανού?

Τι σημαίνει όταν ο Ουρανός πηγαίνει ευθεία;
Είχατε ποτέ μια σχέση με κάποιον όπου αισθανθήκατε σαν να μην ήσασταν πραγματικά αληθινοί σε αυτό που είστε;
Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια ρομαντική σχέση. Ίσως απλά αισθανθήκατε ανίκανοι να εκφράσετε τον αυθεντικό εαυτό σας για οποιονδήποτε λόγο. Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι λόγοι βασίζονται στο φόβο. Ανησυχούμε ότι δεν θα γίνουμε αποδεκτοί. Ανησυχούμε ότι κάποιος θα θυμώσει μαζί μας, και ούτω καθεξής.
Μεγάλο μέρος αυτού του εσωτερικού στρες συμβαίνει όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος. Ο Ουρανός κάνει όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε ή να πούμε, αλλά κρατάμε τον εαυτό μας πίσω.
Όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος κρατάμε όλα αυτά τα πράγματα μέσα.
Γιατί?
Γιατί ανησυχούμε.
Ωστόσο, ο Ουρανός άμεσα μας δίνει αυτή τη μικρή ώθηση που χρειαζόμαστε μόνο για να αφήσουμε τα πάντα έξω. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο άμεσος Ουρανός είναι καλός.
Αυτή η ιδέα που θέλατε να προωθήσετε στο αφεντικό σας; Αυτή η δέσμευση που θέλατε να προτείνετε στον εραστή σας; Αυτό το ζήτημα που θέλατε να αντιμετωπίσετε με τον κολλητό σας; Αυτό το νέο ρούχο ή χτένισμα που πεθαίνετε να δοκιμάσετε, αλλά έχετε κρατήσει τον εαυτό σας πίσω;
Όλα αυτά θα βγουν όταν ο Ουρανός πάει ευθεία.
Οι απαντήσεις στο «τι θα γινόταν αν» φτάνουν απευθείας κάτω από τον Ουρανό και γι 'αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!


Το σχέδιο δράσης σας για το 2024 για το Uranus Direct
Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε '' πτώση ''  όταν βρίσκεται στον Ταύρο.
Αυτό δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη. Ο Ουρανός είναι γεμάτος εκπλήξεις και το αργό, σταθερό ζώδιο της Γης - Ταύρος προτιμά το προβλέψιμο. Οι εκπλήξεις μπορούν πραγματικά να σηκώσουν τις αλυσίδες τους.
Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο, η οποία περιλαμβάνει να κάνετε σχέδια και να είστε όσο το δυνατόν πιο σταθεροί και γειωμένοι, να εξοικονομείτε χρήματα για βροχερές μέρες και να εστιάζετε στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.
Ταυτόχρονα, ο Ουρανός φέρνει αλήθεια, διορατικότητα και ελευθερία όταν γυρίζει ευθεία και θα υπάρξει μια ισχυρή επιθυμία να απελευθερωθεί από ό, τι είναι ψεύτικο και στερείται αυθεντικότητας.
Οποιαδήποτε σχέδια, σχέσεις ή δομές που έχετε κατασκευάσει προσεκτικά ή σχεδιάζετε με αυτή τη γήινη ενέργεια του Ταύρου μπορεί να βιώσουν μια δραστική ανατροπή ή δύο εάν έχουν χτιστεί σε λανθασμένα θεμέλια.
Ο Ουρανός δεν ανέχεται το ψεύδος. Εάν δεν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ο Ουρανός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σας αναγκάσει να δείτε την αλήθεια.
Με τον Ουρανό να τετραγωνίζει τον Δία από τότε που στάθμευσε, αυτές οι αναταράξεις μπορούν να μετατραπούν σε εκρήξεις. Παρακολουθήστε τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα των άλλων!

Τι σημαίνει ο Άμεσος Ουρανός για το ζώδιό σας
Ποια είναι λοιπόν η συμβουλή για εσάς καθώς η 27η Ιανουαρίου κυλάει με βάση το ζώδιό σας; Προχωρήστε με προσοχή, φυσικά, αλλά αγκαλιάστε αυτό που πρόκειται να έρθει.
Ο Ουρανός είναι επαναστατικός, τελικά, και ανεξάρτητα από το πόσο συγκλονιστικές ή ξαφνικές είναι οι αλλαγές, είναι τελικά για τα καλά στο μακροπρόθεσμο και μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων.


Δείτε τι σημαίνει ο άμεσος Ουρανός για το ζώδιό σας!


Κριός
Μεγάλες αλλαγές έρχονται και μπορεί να βρεθείτε παγιδευμένοι σε ανατριχιαστικές στιγμές που σας αφήνουν να αισθάνεστε σαν να έχετε ατμό που βγαίνει από τα αυτιά σας!
Αλλά αυτές οι στιγμές σας ωθούν να απελευθερωθείτε από ό, τι σας κρατούσε πίσω. Είτε πρόκειται για πτυχές των σχέσεών σας είτε για την αίσθηση ότι είστε κολλημένοι σε μια διαδρομή στην καριέρα σας, ο Άμεσος Ουρανός φέρνει έντονες διευκρινίσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ήρθε η ώρα να τιθασεύσεις αυτή την εσωτερική σου φωτιά, αλλά ταυτόχρονα, να την κρατάς ελεγχόμενη.


Ταύρος
Οι δυνάμεις της επιμονής σας εντείνονται όταν ο Ουρανός γυρίζει ευθεία. Ωστόσο, αυτό για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε είναι η πιθανότητα ότι το σχέδιο που οραματίζεστε μπορεί να μην πάει εντελώς, καλά, στο σχέδιο.
Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, αλλά αποδεχτείτε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές εδώ και εκεί για να φτάσετε εκεί που πρέπει να είστε.
Μην υποτιμάτε τη σημασία της ευελιξίας. Αν μη τι άλλο, είναι σημαντικό να επιτύχετε τους στόχους σας.


Δίδυμοι
Οι παλιοί τρόποι να κάνετε τα πράγματα μπορεί να μην λειτουργούν πλέον και με απροσδόκητα και μερικές φορές ανησυχητικά γεγονότα στο δρόμο, πρέπει να προετοιμαστείτε για να προσαρμοστείτε σε αυτό που είναι νέο και διαφορετικό.
Μερικές φορές μπορεί να κολλήσετε σε ένα τέλμα και η συνήθεια μπορεί, μερικές φορές, να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Αλλά όσο πιο πρόθυμοι είστε να πάτε με τη ροή, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας σας. Μην φοβάστε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.
Αυτό που πρέπει να γίνει πρέπει πράγματι να γίνει. Αυτό είναι το μάθημα για εσάς με τον Ουρανό απευθείας!


Καρκίνος
Όσο κι αν θέλετε να μείνετε εκεί που είστε και να συνεχίσετε με τα πράγματα που είναι, αυτό δεν είναι επιλογή με αυτόν τον άμεσο Ουρανό!
Υπάρχουν μεγάλα πράγματα στον ορίζοντα για εσάς, ειδικά όσον αφορά την καριέρα σας. Μπορεί να βιώσετε μια εντελώς διαφορετική αλλαγή κατεύθυνσης. Ο κίνδυνος βρίσκεται μέσα σου. Έχετε μεγάλες δυνατότητες να κινήσετε τα πράγματα φέτος, αλλά οι ανασφάλειες ή οι αναστολές μπορεί να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας.
Μην τους αφήνετε. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.


Λέων
Επιλογές μεταξύ κεφαλιού και καρδιάς διαφαίνονται στον ορίζοντα. Μερικές φορές, μπορεί να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε μια ατελείωτη μάχη με τον εαυτό σας.
Αυτός ο Ουρανός ανατρέπει όλες τις προηγούμενες πεποιθήσεις σας και θα σας αφήσει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτή είναι μια στιγμή για έντονο αυτο-προβληματισμό και έλεγχο. Το κλειδί είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι έχετε περισσότερη δύναμη μέσα σας από ό, τι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε.
Έχε το νου σου στη μεγαλύτερη εικόνα και μην αφήσεις μικρές αποτυχίες να σε ρίξουν.


Παρθένος
Προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο με τον Ουρανό απευθείας, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα σχέδιά σας δεν πρόκειται να προγραμματιστούν! Από την άλλη, έχετε το πρόσθετο πλεονέκτημα να αποκτήσετε σοφία και διορατικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.
Να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή, επειδή όσο πιο πρόθυμοι είστε να οδηγήσετε τους ανέμους της αλλαγής, τόσο περισσότερο θα βρείτε επιτυχία στις επερχόμενες προσπάθειές σας.
Απλά θυμηθείτε, τα στίγματα έρχονται και φεύγουν, αλλά η διατήρηση μιας σταθερής νοοτροπίας είναι πάντα ευεργετική. Παρακολουθήστε τις νέες ιδέες που έρχονται στο δρόμο σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτά!


Ζυγός
Αυτή θα είναι μια δύσκολη διέλευση για εσάς και μπορεί να υπάρχουν πολλές προκλήσεις και εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σας.
Ωστόσο, η ευκαιρία για μάθηση και πνευματική ανάπτυξη είναι εξαιρετικά ισχυρή. Ανεξάρτητα από τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζετε, η ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και οι έμφυτες διπλωματικές δεξιότητές σας θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε.
Απλά θυμηθείτε να παραμένετε πάντα πιστοί στον εαυτό σας και να μην υποχωρείτε όταν ξέρετε ότι οι πεποιθήσεις σας είναι σωστές. 


Σκορπιός
Πιστέψτε στον εαυτό σας γιατί όσο περισσότερη πίστη έχετε στον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα ευδοκιμήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.
Προσέξτε για αναταράξεις σχέσεων. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για τις σχέσεις σας και οι πιθανότητες να συνεχίσουν τα πράγματα όπως είναι, είναι ελάχιστες. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και τους άλλους και μην αφήνετε ζητήματα από το παρελθόν να σας εμποδίζουν να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε.
Τιθασεύστε αυτή την υπερδύναμη από μέσα.


Τοξότης
Είναι μια ισχυρή περίοδος μεταμόρφωσης και θα έχετε πολλά να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.
Να είστε προετοιμασμένοι για μερικές εκπλήξεις. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε γρήγορα στη στροφή της κατεύθυνσης. Τα πράγματα θα ανέβουν κάτω από την επιφάνεια και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο, σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε πνευματικά σε ένα επιταχυνόμενο επίπεδο.
Μείνε πιστός στον εαυτό σου και εμπιστεύσου – έρχονται συναρπαστικοί καιροί.


Αιγόκερως
Έχετε πολλά που έρχονται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και ήδη αισθάνεστε τις επιπτώσεις της αλλαγής. Μια νέα εποχή είναι προ των πυλών.
Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ουσιαστικά, αυτό είναι που είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που πρέπει να είστε. Δεν υπάρχει επιστροφή. Οι άνεμοι της αλλαγής έχουν αρχίσει και μια νέα αυγή ξημερώνει.
Μην φοβάστε να προσεγγίσετε τους άλλους όταν τους χρειάζεστε. Έχεις έναν στρατό στην πλάτη σου τώρα και θα σε υποστηρίξουν σε όλη τη διαδρομή.


Υδροχόος
Αυτή είναι μια έντονη διέλευση για εσάς και μπορεί να βρεθείτε σε μια θέση που δεν είχατε δει να έρχεται!
Οι σχέσεις σας θα υποστούν μια έντονη μεταμόρφωση και υπάρχει κάποια πιθανότητα να απελευθερωθείτε από παλιούς τρόπους καθώς ξεκινάτε ένα νέο μονοπάτι. Αγκαλιάστε αυτό που πρόκειται να έρθει.
Είσαι πρωτότυπος και καινοτόμος και έχεις τη δύναμη να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι.


Ιχθύες
Όσο κι αν θέλετε να μείνετε στη ζώνη άνεσής σας, ο Ουρανός σας πετάει έξω από αυτό. Αλλά θέλετε να δώσετε προσοχή στα συναισθήματά σας αυτή τη στιγμή, ειδικά στα βαθύτερα που έρχονται στην επιφάνεια.
Είναι βυθίστε ή κολυμπήστε τώρα. Και έχετε τη μεγάλη εσωτερική δύναμη όχι μόνο να κολυμπήσετε, αλλά και να πετάξετε και να πηδήξετε μέσα από τα κύματα.
Να είστε υπερήφανοι για τη δημιουργική σας ενέργεια και τις φιλοδοξίες σας. Οι ευκαιρίες είναι καθ' οδόν, αλλά το αν θα επιλέξετε να τις εκμεταλλευτείτε εξαρτάται από εσάς. Έχετε πίστη και αυτοπεποίθηση και δεν μπορείτε να παραστρατήσετε!


Πώς θα αγκαλιάσετε τον Ουρανό απευθείας;
Όταν ο Ουρανός γυρίζει σε ευθεία πορεία, μην κρύβετε πια τα όνειρα, τα συναισθήματα ή τις εκφράσεις σας.
Αυτή είναι η νέα σας χρονιά. Αυτή είναι η φρέσκια πλάκα σας. Είσαι ο κύριος της μοίρας σου.
Η δύναμη και η καθοδήγηση του Ουρανού θα εκτιμηθούν περισσότερο καθώς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε αυτά τα πράγματα το 2024.
Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο -- οι αλλαγές που αναπόφευκτα θα προκύψουν είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι εκεί για να επιταχύνουν την πνευματική σας ανάπτυξη.
Δεν υπάρχει στρουθοκαμηλισμός στην άμμο με τον Ουρανό απευθείας. Ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε με θάρρος, δύναμη και σθένος!


Iberia Tor

ΠΗΓΗ: (astrologyanswers.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου