Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Ερμής σύνοδος Πλούτωνας 05/02


 Οι διελεύσεις του Ερμή με τον Πλούτωνα σας δημιουργούν μεγάλη ψυχική ένταση. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε ασυνείδητα ή να αναλώνεστε σε εμμονές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχετε επίσης την ικανότητα να επικοινωνείτε με μεγάλη δύναμη και ενέργεια και μπορείτε να προσφέρετε βαθιές αναλύσεις της ανθρώπινης φύσης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ποιον θα εμπιστευτείτε, καθώς αυτές οι διελεύσεις μπορούν να προκαλέσουν εσωτερικές συγκρούσεις, με αποτέλεσμα παρορμητική συμπεριφορά και πιθανά ψυχολογικά ζητήματα για τον εαυτό σας ή τους άλλους. Κατά τη διάρκεια των διελεύσεων Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν βαθιά ή να εμπλακείτε σε έντονες και έντονες διαφωνίες και αγώνες. Δεν υπάρχει μέση λύση.
Τελικά, αυτές οι περίοδοι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αυτογνωσία σας. Βοηθούν στην αποκάλυψη βαθιά ριζωμένων ψυχολογικών ζητημάτων, ιδιαίτερα όσον αφορά τα πρότυπα επικοινωνίας, και προσφέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ορισμένες αλήθειες, αλλά το να είστε πεισματάρης και ανθεκτικός μπορεί να είναι επιζήμιο. Αυτές είναι στιγμές για να εμβαθύνετε στο αόρατο βασίλειο και να εστιάσετε στην προσωπική και μεταφυσική σας ανάπτυξη. Η αναζήτηση της καθοδήγησης ενός ψυχολόγου ή η συμμετοχή σε βαθιά θεραπευτική θεραπεία μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής κατά τη διάρκεια αυτών των ευνοϊκών ημερών.
Η διέλευση του Ερμή είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα η δύναμη της θέλησής σας είναι ισχυρότερη από πριν. Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τα πράγματα και να πείσετε τους άλλους για τις γνώσεις σας. Ωστόσο, προσέξτε να μην προκαλέσετε άλλους ή να πείτε πράγματα που πληγώνουν. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί στις πεποιθήσεις των άλλων. Χρησιμοποιήστε τη διεισδυτική διανοητική σας δραστηριότητα για να αποκαλύψετε την αλήθεια και να λύσετε προβλήματα. Αποφύγετε την εμμονή με τις σκέψεις και σκεφτείτε αν αξίζει να ενεργήσετε. Θυμηθείτε να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές προοπτικές και να μην διαφωνείτε μέχρι το τέλος.

Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό και όσους πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στις αρχικές μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου