Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Άρης σύνοδος Πλούτωνας 15/02


Η προσωπική σας δύναμη ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με μια αίσθηση αποφασιστικότητας που είναι πραγματικά τρομερή. Μπορείτε να ξεκινήσετε έργα που είναι έντονα και διεξοδικά στη φύση και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε ή να μεταρρυθμίσετε το περιβάλλον σας.

Μπορεί να μην έχετε κανένα ενδιαφέρον για δραστηριότητες που είναι επιφανειακές ή ασήμαντες. Αυτή η ένταση θα είναι δύσκολο να συγκρατηθεί κατά καιρούς και θα πυροδοτηθείτε εύκολα από την κριτική, αλλά η αντίδρασή σας θα είναι να δείτε θυμό και να σχεδιάσετε την εκδίκησή σας αντί να εμπλακείτε σε ένα παρορμητικό ξέσπασμα. Θα σας ενδιαφέρει τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια και μπορεί να εξερευνήσετε τις βαθύτερες σφαίρες στην περιοχή ενδιαφέροντός σας και συχνά θα βρείτε κρυμμένους πόρους ή θα εκθέσετε μυστικά. Η οικονομική σας ώθηση είναι επίσης πιο έντονη και μπορεί να βυθιστείτε με τα μούτρα σε έργα που υπόσχονται μεγάλες ανταμοιβές. Ενώ η επιτυχία είναι δυνατή τώρα, είναι πιθανό να πιέσετε σκληρότερα από ό, τι χρειάζεστε και μπορεί να χρησιμοποιήσετε τακτικές χειραγώγησης για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν μπορείτε να αποφύγετε να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα και να κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα, μπορείτε να επιτύχετε μεγάλα επιτεύγματα τώρα. Η φυσική σας ενέργεια είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η δύναμη και η αντοχή σας θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε σκληρά για μεγάλες χρονικές περιόδους. Μπορεί ακόμη και να έχετε εμμονή με τη δουλειά αυτή τη στιγμή και πρέπει να θυμάστε να τρώτε και να ξεκουράζετε το σώμα σας για να αποφύγετε την καύση.

Η όψη επηρεάζει το πρώτες μοίρες των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου