Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Αφροδίτη σύνοδος Άρης 22/02

 


Καθ 'όλη τη διάρκεια κάθε μήνα τα σημεία διέλευσης δημιουργούν δυναμικές σχέσεις με τα γενέθλια σημεία του χάρτη σας. Πολλές φορές δύο σημεία διέλευσης θα σχετίζονται μεταξύ τους με τρόπο που μας επηρεάζει όλους ανάλογα με τα εμπλεκόμενα σημεία. Μερικές φορές οι ενέργειες συγχωνεύονται όταν δύο σημεία καταλαμβάνουν την ίδια μοίρα μέσα στο ίδιο ζώδιο. Άλλες φορές προσπαθούν να βρουν μια ισορροπία, όπως θα κάνουν όταν απέχουν 180 μοίρες μεταξύ τους και αντιτίθενται ο ένας στον άλλο.

Μπορεί να υπάρχει ρέουσα ενέργεια όταν δύο σημεία βρίσκονται στην ίδια μοίρα αλλά σε διαφορετικά ζώδια με το ίδιο στοιχείο (όπως το ένα σημείο στον φλογερό Κριό και το άλλο στον φλογερό Λέοντα) ή όταν βρίσκονται στην ίδια μοίρα σε διαφορετικά ζώδια όπου τα στοιχεία αλληλοσυμπληρώνονται (όπως το ένα σημείο στον φλογερό Κριό και το άλλο στους αέρινους Διδύμους). Η πιο δυναμική και προκλητική σχέση μεταξύ των σημείων συμβαίνει όταν δύο σημεία καταλήγουν στην ίδια μοίρα σε ζώδια με στοιχεία που δεν συνδέονται μεταξύ τους (το ένα σημείο στον γήινο Ταύρο και το άλλο στον φλογερό Λέοντα).


Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το θηλυκό θεϊκό και πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους, αισθανόμαστε για το σώμα / περιβάλλον μας και τις στάσεις μας για τη σύνδεση με τους ανθρώπους. Η Αφροδίτη κυβερνά τόσο τις ανάγκες μας, μέσω της κυριαρχίας της στον 2ο οίκο, όσο και τις συμβάσεις μας (νομικά θέματα) με τους ανθρώπους στον κόσμο γύρω μας, μέσω της κυριαρχίας της στον 7ο οίκο. Όπου η Αφροδίτη κατοικεί στο χάρτη σας αποκαλύπτει τη φύση του τρόπου σας να προσελκύετε / αναζητάτε σχέσεις και να τις κάνετε να λειτουργούν.
Ο Άρης αντιπροσωπεύει το αρσενικό θεϊκό και αυτό που επιθυμούμε, τα πάθη μας και την προσπάθειά μας να ανταγωνιστούμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και τον1ο οίκο της Ταυτότητας. Πριν από την ανακάλυψη και την ανάθεση του Πλούτωνα, ο Άρης κυβερνούσε επίσης τον 80 οίκο των στενών σχέσεων (μεταμόρφωση και σεξουαλικότητα). Το πού βρίσκεται ο Άρης στο χάρτη σας αποκαλύπτει την κύρια κίνησή σας να διεκδικήσετε τον εαυτό σας και την ενέργειά σας.


Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Ολοκλήρωση
Η πτυχή του συνδυασμού επιδιώκει να συγχωνεύσει την ενέργεια. Τα εμπλεκόμενα σημεία και σημάδια πρέπει να αναμειγνύονται και να λειτουργούν ως ένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, το σημείο που αφορά την ανάγκη και τη σχέση και το σημείο που αφορά την επιθυμία και τον εγωισμό θα συγχωνευθούν στο ταξίδι τους μέσω της Αφροδίτης. Αυτή η σύνοδος θα «ευνοήσει» την Αφροδίτη αφού η Αφροδίτη κυβερνά ένα από τα ζώδια της γης, τον Ταύρο, και βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο είναι αρσενικό ζώδιο.
Για μια γυναίκα, αυτός ο συνδυασμός έχει τη δύναμη να της δώσει τη δύναμη να μιλήσει και να διεκδικήσει τον εαυτό της, αν η συνολική ενεργητική της έκφραση είναι κυρίως θηλυκή. Συνήθως, υπάρχει μια ευθυγράμμιση μεταξύ του να είσαι γυναίκα και να είσαι θηλυκή, αλλά όχι πάντα. Ομοίως, για έναν άνδρα, αυτός ο συνδυασμός έχει τη δύναμη να τον βοηθήσει να ακούσει καλύτερα και να ενεργήσει με σύνεση σε θέματα σχέσεων. Πόσο θα εξαρτηθεί επίσης από το επίπεδο αρρενωπότητας στον ενεργειακό σχεδιασμό του.

 Κατά τη διάρκεια αυτής της σύνδεσης, είναι πιθανό να δοθεί έμφαση στις σχέσεις και στο πόσο καλά λειτουργούν ή δεν λειτουργούν. 
Η συγχώνευση σε αυτή τη σύνδεση δεν είναι μικρή υπόθεση λόγω των εμπλεκόμενων σημείων και των ενεργειών του ζωδίου. Η υψηλή έκφραση αυτού του συνδυασμού μπορεί να είναι η προθυμία να κάνετε τη σκληρή και λεπτομερή δουλειά που απαιτείται για να διατηρήσετε τις σχέσεις υγιείς και υγιείς. Αρνητικά, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ενθαρρύνει την κριτική που είναι αμείλικτη στην επιδίωξη της τελειότητας, η οποία δεν είναι μια δυνατότητα ανθρώπινης σχέσης. Με την πρόγνωση, ελπίζουμε, μπορείτε να πάρετε τα πιο θετικά αποτελέσματα από αυτόν τον συνδυασμό διέλευσης.

Η όψη επηρεάζει όσους έχουν φώτα, πλανήτες, ωροσκόπο από την 0η έως 3η μοίρα των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου