Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16/02 - 11/03


Μια διέλευση ξεχωριστή μέσα στην εποχή του Υδροχόου  μια που θα ελαφρύνει το κλίμα, προσθέτει ελευθερία και μεγαλύτερη ευχαρίστηση μέσα στο ξεχωριστό κλίμα των 
'' περιορισμών '' . Όλο αυτό βέβαια στο κατά δύναμιν ... 

Επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν πλανήτες εκεί. 

Οι όψεις της Διέλευσης: 
  • 17/02 σύνοδο με τον Πλούτωνα
  • 22/02 σύνοδο με τον Άρη
  • 25/02 τετράγωνο με τον Δία
  • 03/03 τετράγωνο με τον Ουρανό 
Αναλυτικά για τα ζώδια και τους ωροσκόπους:

Κριός: Στο κέντρο της προσοχής όλο αυτό το διάστημα καθώς διευρύνεται ο κοινωνικός κύκλος και έρχεστε σε επαφή με καινούργια πρόσωπα που θα τα ανακαλύψετε και πάνω τους σας κινεί κάτι το ενδιαφέρον. Παρότι η Αφροδίτη για εσάς δεν είναι οικεία, παρόλα αυτά μην περιορίζετε τον εαυτό σας όλο αυτό το διάστημα, αφήστε το στη ξεγνοιασιά και στην ερωτική ατμόσφαιρα. 
Ταύρος: Ο κυβερνήτης Αφροδίτη στα επαγγελματικά. Αλλά που δεν θέλετε, μια που ο σκοπός σας είναι τα χρήματα. Όλο το επαγγελματικό και οικονομικό πλαίσιο κινείται καλά, προσοχή μόνο μην ανοιχτείτε παραπάνω από το κανονικό ή βάλετε υψηλότερους στόχους λόγω κεκτημένης χαρούμενης ταχύτητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας πάει πίσω, απλώς κινείται μέσα σε επαγγελματικούς χώρους. 
Δίδυμος: Μια χαρά για εσάς, καθώς η Αφροδίτη κινείται σε ένα φιλικό σας ζώδιο που σας φέρνει στην απόλαυση το μακρινών ταξιδιών και την επαφή με άτομα του εξωτερικού. 
Αυτό μπορεί να σας χρησιμεύσει και για το ερωτικό σκοπό αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί και οι σχέσεις με άτομα του εξωτερικού. Βοηθάει τις εμπορικές συμφωνίες, τυχόν ζητήματα με τη δικαιοσύνη και την καλύτερη λειτουργία σε χώρους πανεπιστημίων και λατρευτικούς.
Καρκίνος: Η Αφροδίτη κινείται γύρω από πηγές οικονομικών. Αυτά αφορούν ότι σας φέρνει εισόδημα, επενδύσεις, συντάξεις, ενοικιάσεις κ.τ.λ., καθώς και ρύθμιση κάθε εκκρεμοτήτων με το δημόσιο. Αυτός είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας που θα σας δώσει καλύτερη ψυχολογία μια που εκλείψεις σας αφορούν άμεσα.
Λέοντας: Εδώ γίνεται '' παιχνίδι ''  μια η Αφροδίτη κινείται στον οίκο της ( 7ος ) όποτε χαρείτε το με το να δημιουργήσετε σχέσεις που ακόμα μπορεί να έχουν μακρόχρονη πορεία. Αρέσετε στους άλλους, οι άλλοι σας τριγυρίζουν, οπότε το παιχνίδι καλά κρατεί και ταυτόχρονα σας εξιτάρει. Όσοι θέλουν την Αφροδίτη να την αξιοποιήσουν για επαγγελματικούς σκοπούς να είστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς. 
Παρθένος: Η Αφροδίτη είναι λίγο απαιτητική μέσα από εργασιακούς χώρους. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί θετικά αν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες στο να πάρετε μια αύξηση ή να είστε στην προσοχή συναδέλφων και πελατών. Οι χώροι εργασίας είναι οι καλύτεροι για σχέσεις, αρκεί να υπάρχει καλό κλίμα και η αρμονία. Η Αφροδίτη σχετίζεται με την υγεία, οπότε προσοχή στην διατροφή και στην ηρεμία. Ευνοούνται  οι τρόποι καλαισθησίας του εαυτού σας.
Ζυγός: Ο κυβερνήτης σας σε μια καλή περίοδο για εσάς και ευνοϊκή. Όλο το παιχνίδι είναι γύρω από τα ερωτικά σας και είναι μια χαρά που εξελίσσεται μέσα από τις βαλλόμενες για την Αφροδίτη όψεις. Μπορείτε να κάνετε τα ανοίγματα σας, να διασκεδάσετε περισσότερο και να προσθέστε τη χαρά και αισιοδοξία. Όσοι έχετε παιδιά θα έρθετε κοντά τους προσφέροντας την αρμονία και αυτά την αγάπη. 
Σκορπιός: Η Αφροδίτη επάνω στην οικογένεια. Από την μία σημαίνει το καλύτερο κλίμα εντός της, με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και παραπάνω έξοδα. Οι προστριβές απαλύνονται ενώ το κλίμα γίνεται γιορτινό και η χαλάρωση έρχεται μέσα από στιγμές που συνυπάρχουν με γνωστά πρόσωπα και συγγενείς. 
Τοξότης: Η επικοινωνία σε πρώτο πλάνο και με ευκολία, οπότε θα είστε με ένα τηλέφωνο στο χέρι και με ατελείωτα μηνύματα. Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα θα είναι αυτά που θα αναζητάτε, παράλληλα όμως θα θελήσετε να κάνετε κοντινές αποδράσεις. Χαρούμενες πραγματικά στιγμές με συγγενικά σας πρόσωπα και όχι μόνο. 
Αιγόκερως: Η Αφροδίτη κάνει προσπάθεια κάτι να κάνει μέσω της οικονομικής σας πίεσης, αλλά περιορίζεται μέσα σε οικονομικά ζητήματα. Αυτό ακούγεται καλό για εσάς στο να αυξήσετε τα κέρδη σας εντός των δύσκολων ημερών. Μη μείνετε εκεί, αν και είναι κάτι που θέλετε πολύ, αλλά επεκτάθηκε σε ζητήματα αγάπης.
Υδροχόος: '' Χαράς ευαγγέλια '' για εσάς μέσα στις δυσκολίες μια που Αφροδίτη σας ξεμυαλίζει και σας κάνει ερωτικούς και ερωτεύσιμους. 
Στολιστείτε, ντυθείτε και βγείτε στο κοινό για να τους μαγέψετε με την παρουσία σας αλλά και με τη σοφία σας. Προσοχή σε πειρασμούς και σε έρωτες της στιγμής. 
Ιχθείς: Παρότι η Αφροδίτη κινείται σε ένα ψυχολογικό οίκο είναι όμως καλά τοποθετημένη και αυτό δίνει ευκαιρίες για εσάς. Καταρχήν σας φτιάχνει την ψυχολογία, σας προτρέπει να εξερευνήσετε καλλιτεχνικούς ορίζοντες και πνευματικούς δρόμους. Μετριάζει το μένος των εχθρών και μπορείτε να την κάνετε να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Στην κρυμμένη αγάπη.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου