Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας 17/02


Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να εκδηλωθεί ως αλλαγές μέσα στις σχέσεις που δεν είναι άνετες για όσους εμπλέκονται. Μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις, κρυφά ή αγνοημένα ζητήματα σχέσεων που έρχονται στο φως ή εμμονή και ανασφάλειες στην οθόνη.

Σε μια πιο ήπια σημείωση, μπορεί να υπάρχει περισσότερη ένταση μέσα στις σχέσεις, που τελικά φέρνουν μια σχέση πιο κοντά ή βαθύτερα, ή οδηγεί σε μια βελτιωμένη εκδοχή της σχέσης που σχηματίζεται.
Η Αφροδίτη σχετίζεται με τις αγάπες μας και το σύστημα αξιών μας. Είναι το πώς προσελκύουμε τους άλλους και τι ή σε ποιον μας ελκύει. Η Αφροδίτη αφορά τη φύση της επιθυμίας μας, τι ψάχνουμε στις σχέσεις μας και πώς συνδεόμαστε με τους άλλους. Συνδέεται με την εκτίμηση της ομορφιάς, της τέχνης, της αρμονίας και της πολυτέλειας, καθώς και των χρημάτων.
Ο Πλούτωνας συνδέεται με παιχνίδια εξουσίας, ξεθάβοντας το κρυμμένο, τη σεξουαλικότητα, την ένταση και την κρίση. Ο Πλούτωνας μπορεί να γκρεμίσει τα πράγματα έτσι ώστε να μπορούν να ξαναχτιστούν καλύτερα. Υπάρχει συχνά ένας φοίνικας που αναδύεται από την ατμόσφαιρα της φλόγας με τον Πλούτωνα.
Όταν η Αφροδίτη ενώνεται με τον Πλούτωνα, εντείνει σημαντικά τα συναισθήματά σας. Μπορεί να βρεθείτε να αντιμετωπίζετε εμμονικά συναισθήματα, πάθος, ενοχή ή ζήλια, είτε απευθύνονται στον εαυτό σας είτε σε κάποιον άλλο. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, είτε περιστασιακές είτε όχι, θα γίνουν βαθύτερες και πιο ουσιαστικές από το συνηθισμένο.
Φυσικά, οι διελεύσεις Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι ευνοϊκές για σεξουαλικές επαφές, αλλά είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χειραγώγηση των άλλων ή τη χειραγώγηση του εαυτού σας. Κάθε σχέση που ξεκινά κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων θα έχει μια αίσθηση αναπόφευκτου και μπορεί να χαρακτηρίζεται από μια συντριπτική πλημμύρα συναισθημάτων που είναι δύσκολο να ελεγχθούν.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι διελεύσεις μπορεί να επιφέρουν το αποκορύφωμα της καρμικής ανταλλαγής. Είναι πιθανό ότι οι εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί θα οδηγήσουν σε μια αναπόφευκτη αντιπαράθεση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να περάσετε από μια μετασχηματιστική και ακόμη και καταστροφική φάση στις σχέσεις σας, ειδικά εάν η διέλευση Αφροδίτης-Πλούτωνα συμπίπτει με άλλες έντονες διελεύσεις που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των ψυχαναγκαστικών συναισθημάτων σας, να διατηρείτε τον έλεγχο των επιθυμιών σας και να εξετάζετε τα δικά σας κίνητρα.

Η όψη επηρεάζει τις αρχικές μοίρες των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου