Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Άρης σύνοδος Πλούτωνας 14/02

 Από τις 13 έως τις 18/02 ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.  Η όψη αυτή πραγματικά είναι δύσκολη για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 0η έως την 3η μοίρα. 

Ο Άρης βάζει φωτιά στην καταστροφέα Πλούτωνα επιδεινώνοντας το προσωπικό κλίμα που βιώνουν τα παραπάνω ζώδια, ενώ βγάζει και επιπλέον καταστροφή, βία, πολεμικό κλίμα.
Ένας παρορμητισμός παραμονεύει για να σε κάνει ένα '' παράφρων επαναστάτη '' να διεκδικήσεις το δίκιο σου αφενός με λάθος τρόπο, αφετέρου χωρίς ένστικτο αυτοσυντήρησης. Οδηγεί σε μια ριζική μεταμόρφωση όλης της μέχρι τώρα ζωής σου, μέσα σ' ένα δευτερόλεπτο όλα μπορούν να χαθούν. 
Αν όμως αυτό το αξιοποιήσεις για να αποκτήσεις μια αυτοδύναμη για καλό σκοπό και προς το συμφέρον σου, χωρίς ακρότητες, δαιμονικούς ρυθμούς και με εξαιρετική δομή μπορεί να κάνεις μια μετάλλαξη που θα σε κάνει άλλο άνθρωπο.
Μη ξεχνάς ότι αν σε μετατρέψει σε απάνθρωπο δημιουργείς μόνος σου μια επικινδυνότητα η οποία σε κάνει να μην φέρεσαι όπως πρέπει και έτσι αποκτάς πολλούς εχθρούς, είτε οι άλλοι δεν σε πλησιάζουν.
Από την άλλη κόψε ταχύτητα, την αδρεναλίνη κάνε τη κάτι το δημιουργικό, όπως γυμναστική, σεξουαλικότητα.
Είναι το διάστημα εκείνο που θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου στο γίνεις καλύτερος από πριν μέσω της ηθικής δημιουργίας ή να παραμείνεις παράσιτο.


ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης του TAROSOFOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου