Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ερμής τετράγωνο Ουρανός 17/02

 


Ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό από το Ταύρο. Μία όψη που που ξεκινά στις 15/02 και επεκτείνεται έως τις 19/02.
Από την φύση των ζωδίων καταλαβαίνουμε πως η σύγκρουση και η ιδιαιτερότητα  της όψης πραγματικά προκαλεί την αίσθηση της ατομικής βόμβας στον διάλογο ή στις επικοινωνιακές ανάγκες.

Ο Ουρανός απαιτεί ανατροπή, την νέα σκέψη, την επαναστατική λογική, συνδυαστικά με τον Ερμή στην παρούσα φάση.
Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, σε σκέψεις για τον έλεγχο της επιχείρησης, στην συμπεριφορά των " αφεντικών " προς τους υπαλλήλους τους.
Στην εργασία και κυρίως στα ανώτερα κλιμάκια επικρατεί αναβρασμός, έλλειψη ελέγχου καθώς οι άλλοι απαιτούν τον εκσυγχρονισμό, ενώ οι άλλοι αντιστέκονται πιστεύοντας ότι το κατεστημένο νικά την εξέλιξη.
Όταν διαπιστώσουν ότι αυτό δεν ισχύει παλεύουν με τα νεύρα τους και σίγουρα οδηγούνται στην νεύρωση που ευτυχώς διαρκεί ένα τετραήμερο.
Με αυτή την όψη δημιουργείται και πρόβλημα σε ηλεκτρονικές συσκευές, σε επαγγελματικά, στα αυτοκίνητα, σε ατυχήματα λόγω νευρικότητας και σε σχέσεις μεταξύ συγγενών και αδελφών.
Επηρεάζει τους Ταύρους / Λέοντες / Σκορπιούς / Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 16η έως την 21η μοίρα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου