Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 25/02

 


Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο κάνει μία όψη τετραγώνου με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Το τετράγωνο δεν δυσκολεύει εδώ, επειδή βρίσκεται σε Πλανήτες οι οποίοι είναι ευεργέτες, ο Δίας και η Αφροδίτη, αλλά προβάλλει κάποιες δυνατότητες και καταστάσεις όσο αφορά πως βλέπουμε τα πράγματα και ιδιαίτερα εδώ έχουμε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και οικονομικά.

Τα οικονομικά ανοίγματα παίρνουν μία μορφή η οποία είναι εκτός αντικειμενικού πλαισίου, ενώ οι σχέσεις βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς δημιουργούνται σχέσεις από το πουθενά, που φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε μία ελεύθερη σχέση ή σε ένα γάμο.
Ο Δίας ζητά την επέκταση και κατ' ανάγκην ξεκινά να επιφέρει κάποιες υπερβολικές καταστάσεις που υπερτονίζουν το θέμα του έρωτα, καθώς δεν καταλαβαίνει από ταμπού, αλλά θέλει την υπέρβαση και θέλει να δημιουργήσει μία νέα κατάσταση εκτός ορίων.
Χρειάζεται προσοχή μια που η υπερβολή φέρνει αργότερα μία ματαίωση των προσδοκιών, που τις έχει κάνει μεγαλύτερες από ότι πρέπει ο Δίας, όποτε έρχεται ξαφνικά ένα τέλμα, μία πτώση και μία απογοήτευση, όσο αφορά τις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί.
Επίσης δεν χρειάζεται ένας έντονος συναισθηματικός που φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου που την διακατέχει η αφθονία των όλων και μία επέκταση στα συναισθήματα των οποίων αργότερα θα γυρίσουν μπούμερανγκ.


Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου και όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπους, μεταξύ της 6ης και 11ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου