Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Τι σημαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας

 


Η Σελήνη στην Αστρολογία είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο όταν πρόκειται να κατανοήσετε ποιες είναι οι συναισθηματικές σας ορμές στη ζωή και τι χρειάζεστε για φροντίδα. Η Σελήνη χρειάζεται 28 ημέρες για να περιστραφεί γύρω από τη Γη και όλη αυτή την περίοδο, κινείται μέσα από όλα τα ζώδια ξεκινώντας από τον Κριό και φτάνοντας μέχρι τους Ιχθείς. Αυτό συμβαίνει κάθε μήνα, δεν είναι καταπληκτικό; Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας να γίνεται πιο συναισθηματικός όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και δεν είστε τρελοί, αυτό ακριβώς συμβαίνει!

Το ζώδιο της Σελήνης αλλάζει ζώδιο κάθε δύο έως δυόμισι ημέρες και αν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ποιο ζώδιο βρίσκεται σε μια δεδομένη ημέρα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις και εμπειρίες είναι ελαφρώς διαφορετικές, ωστόσο, πρέπει να είστε πραγματικά συντονισμένοι με αυτό, επειδή είναι πολύ λεπτό. Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία της Σελήνης; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

 Τι συμβαίνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας;

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι αισθανόμαστε πιο συναισθηματικοί όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τη γενέθλια Σελήνη ή το ζώδιο του Ήλιου, αλλά στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πολύ υπέροχη στιγμή για να βιώσετε. Αισθάνεται πιο οικείο από οτιδήποτε άλλο. Θυμηθείτε, η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα, τη φροντίδα και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε παρηγοριά. Έτσι, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με το δικό σας, θέλετε να αισθάνεστε πιο ήρεμοι και σαν η ενέργεια να σας είναι πιο οικεία κατά κάποιο τρόπο. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει επίσης το σπίτι και την τροφή σας, οπότε είναι πολύ λογικό ότι θα νιώσετε πιο άνετα όταν η Σελήνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι σας. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν καλύτερη κατανόηση του ποιοι είστε και τι αισθάνεστε. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι ίσως η πιο ισχυρή εποχή του μήνα για εσάς. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον εαυτό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο επειδή η διαίσθησή σας είναι ισχυρότερη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα συναισθήματά σας πολύ πιο εύκολα.

Τι συμβαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο;

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε ότι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε λίγες μέρες και ότι με την αλλαγή του ζωδίου υπάρχει μια νέα ενέργεια που απελευθερώνεται στη Γη. Γνωρίζοντας αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ξέρετε σε τι να εστιάσετε για αυτές τις λίγες ημέρες, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

 Η Σελήνη στον Κριό

Ανατινάξτε προς τα εμπρός με τόλμη! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, είστε σε θέση να αξιοποιήσετε απεριόριστες ποσότητες ενέργειας και να βρείτε φυσικές εργασίες πολύ πιο εύκολο να ολοκληρωθούν. Αυτή είναι η στιγμή να νιώσετε γενναίοι, παθιασμένοι, τολμηροί και ενεργητικοί στη ζωή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική σας ενέργεια. Μπορείτε να φυτέψετε σπόρους και να κάνετε σχέδια για να εργαστείτε προς αυτά με κέφι. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, να είστε ανεξάρτητοι και να εργαστείτε σε ένα σόλο έργο. Απλά προειδοποιήστε, αυτή μπορεί να είναι μια αρκετά παρορμητική στιγμή, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην είστε απερίσκεπτοι και να ενεργείτε απερίσκεπτα, επειδή μπορεί να θέσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους σε κίνδυνο.

Η Σελήνη στον Ταύρο

Η Σελήνη είναι πιο ευτυχισμένη όταν βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή είναι μια στιγμή για να είστε γαλήνιοι, ακίνητοι και αισθησιακοί, είναι όλα σχετικά με την παράδοση στις αισθήσεις σας και την απόλαυση της ζωής σας και αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα. Η Σελήνη δίνει επιπλέον τροφή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για χαλάρωση και απλά να είστε λίγο χαλαροί παίρνοντας το εύκολο. Η άνεση πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Αφεθείτε στην ευχαρίστηση και απολαύστε τις αισθήσεις σας με ένα υπέροχο γεύμα ή ένα μακρύ ζεστό μπάνιο. Αυτή είναι μια παρόρμηση από το σύμπαν για να πάρετε έναν πιο αργό ρυθμό, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας ή να εστιάσετε σε θέματα όπως τα οικονομικά, η τέχνη, η δημιουργικότητα ή η φύση. Απλά να γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να είστε λίγο πιο πεισματάρης και σκληροκέφαλος, ακόμη και κάπως τεμπέλης.

Η Σελήνη στους Διδύμους

Η ενέργεια ανεβαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετικά ζωντανή περίοδος για όλους! Όταν κοιτάζετε γύρω σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Η περιέργεια είναι στον αέρα και οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη προθυμία να θέλουν να διασκεδάσουν και να διασκεδάσουν. Αυτή είναι η στιγμή για να έχετε καλές συνομιλίες και να βιώσετε τη σύνδεση ή να καταλάβετε τις λεπτομέρειες ενός έργου στο οποίο μπορεί να εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. Αυτή η ενέργεια σας προτρέπει να σκεφτείτε, να μιλήσετε, να μάθετε και να εξερευνήσετε τα πάντα γύρω σας. Ωστόσο, απλά να έχετε κατά νου ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι λίγο χαοτική και μπορεί πραγματικά να δυσκολευτείτε να εστιάσετε σε μία εργασία κάθε φορά. Προσπαθήστε λοιπόν να μην βάλετε πάρα πολλά στο πιάτο σας τις επόμενες ημέρες, γιατί μπορεί απλά να απογοητευτείτε.

 Η Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη αισθάνεται πολύ σαν στο σπίτι της στον Καρκίνο, καθώς η Σελήνη κυβερνά αυτό το υπέροχο ζώδιο. Αυτή είναι μια στιγμή για μια βαθιά σύνδεση με τον εαυτό σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ρωτήστε τον εαυτό σας, τι χρειάζομαι; Αυτή είναι μια από τις πιο ευαίσθητες θέσεις για τη Σελήνη και συνήθως οι άνθρωποι αισθάνονται λίγο πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο εδώ. Αυτή τη φορά μπορείτε πραγματικά να κατηγορήσετε τη διάθεση για τη μελαγχολία που μπορεί να αισθάνεστε... Αφήστε τον εαυτό σας να έχει μια καλή κραυγή και επιτρέψτε στον εαυτό σας να βυθιστεί στην ταλαιπωρία των δυσάρεστων συναισθημάτων. Μερικές φορές είναι καλό να τα αφήσετε όλα έξω χωρίς να έχετε υπερβολική κρίση γι 'αυτό. Τις επόμενες μέρες θα θέλετε ηρεμία και γαλήνη, οπότε περιμένετε να είστε λίγο σπιτικό που δεν είναι τόσο πρόθυμο να κοινωνικοποιηθεί. Απλά μια προειδοποίηση, μπορεί να αισθάνεστε αρκετά άποροι ή συν-εξαρτώμενοι από τους άλλους τώρα - οπότε προσπαθήστε να μην δώσετε στον σύντροφό σας πάρα πολύ χαλαρότητα. Απλά θυμηθείτε ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να αισθανθεί καλύτερα, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Η Σελήνη στον Λέοντα

Φώτα, κάμερα και δράση! Αυτή είναι η στιγμή να είστε επιπλέον, εξαιρετικά δραματικοί! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, όλοι αισθάνονται τον εαυτό τους και πιο υπέροχοι από ποτέ! Αυτή η φάση της Σελήνης είναι η στιγμή να διασκεδάσετε, να είστε παιχνιδιάρικοι και εντελώς ανοιχτοί με τη δική σας αυτοέκφραση. Θα θελήσετε να ντυθείτε, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε τον εαυτό σας και την παρέα στην οποία βρίσκεστε. Αυτή είναι ίσως η πιο ρομαντική και πιο σέξι ενέργεια οποιουδήποτε μήνα, οπότε μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας με χαρά εκεί έξω και να δείτε ποιος έρχεται να χτυπήσει. Απλά μια λέξη προσοχής, πρέπει να είστε προσεκτικοί για πάρα πολλές υπερβολές τις επόμενες ημέρες, επειδή μπορεί όλα να καταρρεύσουν!

Η Σελήνη στην Παρθένο

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες όταν η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όλα θα ευνοηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του φεγγαριού. Τώρα μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να καθαρίσετε την πράξη σας και να πάρετε τον έλεγχο της καθημερινής σας ρουτίνας. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση θα πάνε πολύ μακριά για εσάς τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οργανώσετε και να λύσετε προβλήματα, ειδικά στο πλαίσιο της εργασίας σας. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό ζευγάρι ημερών, επειδή μπορείτε να πάρετε πάνω από μια ρουτίνα που μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ευεξία σας. Σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης; Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε. Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή και να ξεκινήσετε τον έλεγχο της υγείας σας. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να είστε υπερκριτικοί αυτή τη στιγμή, οπότε προσπαθήστε να μην μικροδιαχειριστείτε όλους γύρω σας! Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να αφήσετε τα πράγματα να πάνε.

 Η Σελήνη στο Ζυγό

Η εύρεση ισορροπίας είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό, όλα έχουν να κάνουν με την εύρεση αρμονίας στη ζωή σας και την εύρεση της επίγνωσης της δυαδικότητας και του γιν και του γιανγκ που είναι κεντρικά στη ζωή κάθε ατόμου. Η διπλωματία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, και είναι εύκολο να μεσολαβήσει κανείς και να βρει λύση σε όλα τα προβλήματα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι μια πολύ πιο εύκολη στιγμή για εσάς να δείτε τον κόσμο από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ο Ζυγός είναι επίσης ένα πολύ ρομαντικό ζώδιο, στην πραγματικότητα, κυβερνά τις σχέσεις, οπότε πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη σύνδεση με τους άλλους. Βγείτε ραντεβού, περάστε χρόνο με το άλλο σας μισό και επικεντρωθείτε στις σημαντικές σχέσεις σας για λίγο. Να είστε ρομαντικοί, να είστε ευάλωτοι και να ανοίγεστε για να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Είναι καλό να θυμάστε ότι η ενέργεια του Ζυγού μπορεί να είναι αρκετά αναποφάσιστη, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τις επόμενες ημέρες.

Η Σελήνη στον Σκορπιό

Η ένταση είναι στην πρώτη γραμμή για όλους αυτή τη στιγμή. Όταν η Σελήνη στον Σκορπιό, τα συναισθήματα περνούν από την οροφή και όλοι μπορεί να αισθάνονται λίγο πιο ευαίσθητοι. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι όλοι είναι πολύ πιο μελαγχολικοί, βαθιοί και ενδοσκοπικοί από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, δεν είναι όλα σκοτεινά και θαμπά, αυτή τη φορά μπορεί να είναι αρκετά θεραπευτική και μεταμορφωτική στιγμή για να ταρακουνήσετε πραγματικά τους ιστούς αράχνης. Είναι καιρός να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επεξεργαστείτε και να αφήσετε τυχόν αποσκευές που μπορεί να κρατάτε άσκοπα. Αυτό έχει να κάνει με την απελευθέρωση. Σε μια πιο συναρπαστική νότα, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ σέξι στιγμή, οπότε να είστε ανοιχτοί σε κάποια εξερεύνηση στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον φρεσκάδα αυτή τη στιγμή. Απλά να έχετε κατά νου να μην είστε τόσο καχύποπτοι τις επόμενες ημέρες, δυστυχώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό οι άνθρωποι τείνουν να είναι λίγο πιο παρανοϊκοί και πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι εναντίον σας.

Η Σελήνη στον Τοξότη

Υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στον αέρα αυτή τη στιγμή! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, είναι μια εξαιρετική στιγμή για όλους να βγουν έξω από τη ζώνη άνεσής τους και να πάρουν κάποια ρίσκα! Τα ταξίδια, η περιπέτεια, η αισιοδοξία, η φιλοσοφία και η εκπαίδευση θα ευλογηθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτή η ενέργεια προτρέπει όλους να εξερευνήσουν και να βιώσουν τι έχει να προσφέρει ο κόσμος. Η περιπλάνηση μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας αυτή τη στιγμή, οπότε θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα για εσάς να πάτε ένα ταξίδι, ή ακόμα και απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο που λυγίζει το μυαλό θα μπορούσε να κάνει το κόλπο. Αυτή είναι μια ενέργεια του να κάνεις και απλά να ακολουθείς το ένστικτό σου. Να είστε παρορμητικοί, να είστε αισιόδοξοι και να ανακαλύψετε κάτι νέο για τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι οι κίνδυνοι αξίζει να αναληφθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, δεν θέλετε να μπείτε σε μπελάδες για τίποτα. Βεβαιωθείτε ότι αξίζει τον κόπο!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σας είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μια εξαιρετική στιγμή για παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και να προσέξετε τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Αυτή είναι η στιγμή να είστε υπεύθυνοι και να αναλάβετε όλα τα καθήκοντά σας. Η φήμη σας μπορεί να είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας για τις επόμενες ημέρες. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι λίγο πιο σοβαροί με αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να λάβετε αποφάσεις που έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είστε αρκετά αποφασιστικοί αυτή τη στιγμή. Οι πραγματισμοί και ο ορθολογισμός ευνοούνται τις επόμενες ημέρες. Απλά μην δουλεύετε τον εαυτό σας μέχρι το κόκαλο, είναι σημαντικό να αφήσετε λίγο χώρο για να περάσετε καλά.

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Το να είσαι ο πιο περίεργος εαυτός σου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αγκαλιάσεις όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Αφήστε να φανεί η αξία σας με υπερηφάνεια. Τις επόμενες ημέρες, δεν πρέπει να φοβάστε να δείξετε στον κόσμο πόσο μοναδικοί και ξεχωριστοί είστε. Ξεχωρίστε από το πλήθος και κάντε κάτι διαφορετικό. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, δικτυωθείτε και κάντε τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε μέρος μιας κοινότητας. Η ενέργεια αυτής της περιόδου είναι αρκετά κοινωνική και διασκεδαστική. Οι άνθρωποι τείνουν να αισθάνονται λίγο πιο αισιόδοξοι και ιδεαλιστές για το μέλλον τους. Μπορείτε να ονειρευτείτε μεγάλα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τη Σελήνη του Υδροχόου. Αισθάνεστε διανοούμενοι; Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους σχετικά με μεγάλες ιδέες που μπορεί να έχετε. Απλά προσέξτε να μην υπερδιανοητοποιήσετε τα συναισθήματά σας και καταπιέσετε αυτό που αισθάνεστε. Είναι εύκολο να σκεφτείτε τα συναισθήματά σας μακριά κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της Σελήνης.

Η Σελήνη στους Ιχθείς

Αυτή είναι μια υπέροχη θέση για τη Σελήνη, καθώς όλοι πιθανότατα αισθάνονται πολύ πιο διαισθητικοί και σε επαφή με την πνευματική τους πλευρά τις επόμενες ημέρες. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι υψηλά, αλλά υποστηρίζουν τη διαδικασία της επούλωσης και της απελευθέρωσης των πραγμάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε δημιουργικοί ή ακόμα και απλά να παίξετε με την πραγματικότητα ονειροπολώντας ή φαντασιώνοντας το μέλλον. Η φαντασία σας μπορεί να είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών αυτή τη στιγμή. Όλοι θα μπορούσαν σίγουρα να επωφεληθούν από τον αυτο-προβληματισμό και να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς. Είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε το να πεις αντίο και να αφήσεις τα πράγματα να πάνε μπορεί να είναι αρκετά ευνοϊκό αυτή τη στιγμή. Αυτή μπορεί να είναι μια βαθιά θεραπευτική περίοδος για να είστε μέσα, οπότε επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει για τις επόμενες ημέρες. Απλά μια προειδοποίηση ότι οι άνθρωποι μπορούν να χάσουν ελαφρώς την επαφή με την πραγματικότητα, οπότε μην πάρετε τα λόγια κανενός γι 'αυτό! Μπορεί να ψάχνετε σε μια ψευδαίσθηση πιο συχνά από ό, τι συνειδητοποιείτε.

 

Κατρίνα βαν Γουίκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου