Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Θέλεις να γίνεις πλούσιος ?


Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2024 στις 20*44 μοίρα του Αιγόκερου είναι η τρίτη νέα σελήνη που γίνεται στην κοντά στην 2οη μοίρα. Σε ένα ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού και της Γης να επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 17η έως την 23η μοίρα.

Αλλά να είναι η καλύτερη αρχή για τα ζώδια της Γης των παραπάνω μοιρών.

Η βασική της όψη είναι να απελευθερωτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μία σκυτάλη δύναμης, σταθερότητας και ευθύνης, για μία ομαδική εργασία αλλά και με άξονα τον ανταγωνισμό. Ο οποίος ανταγωνισμός παρακινεί τους άνθρωπους να πετύχουν και κυρίως ανθρώπους που έχουν αρκετή γη στο γενέθλιο τους χάρτη και είναι ταγμένη προς την ύλη.
Η νέα σελήνη θα φέρει μία ξεκούραση όσο αφορά την περασμένη περίοδο, αλλά και '' φτερά στα πόδια τους '' για να συνεχίσουν αυτοί που έχουν μία φιλοδοξία και αισθάνονται δυνατοί.
Ο Άρης στον Αιγόκερω τριγωνίζει το Δία στον Ταύρο που δίνει τυχερές κινήσεις και αποτελέσματα. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός και αν έχουμε νιώσει κούραση τώρα μπορούμε να έχουμε ενέργεια, αυτοπεποίθηση και μία δυναμική στο να μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα επαγγελματικά και οικονομικά.
Ο Κρόνος στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Άρη και με το Δία, μας δίνει την δύναμη της σταθερότητας και της πραγματοποιήσεις ονείρων μέσα από την δύναμη του Άρη και την επέκταση του Δία - πάνω σε οικονομικές, επαγγελματικές επεκτάσεις - και ανοίγει το μέλλον με μία δύναμη του εαυτού για να γίνουν πράγματα πράξεις.
Ενώ ο Πλούτωνας στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου μας δίνει περισσότερες αποκαλύψεις για την κατάχρηση εξουσίας από τους πολιτικούς και οικονομικούς ηγέτες. Ενώ ο Πλούτωνας υποστηρίζει και τη μεταμόρφωση η οποία έρχεται πάνω στις αναιρετικές μοίρες του Αιγόκερω με την πτώση των πρώτον υλών που σχετίζονται με το πετρέλαιο και λιγότερο με το φυσικό αέριο και στην διαδοχή τους από τις ανανεώσιμες  πηγές ενέργειας.
Το sabian symbols αυτής της νέα σελήνης είναι: '' ΑΓΩΝΑΣ  ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ .'' 
Χρειάζεται σωστή προετοιμασία, αγώνας και φιλοδοξία και  δημιουργία στενών σχέσεων ώστε να πάρουμε βοήθεια από τους άλλους ή να τους δώσουμε βοήθεια. Οπότε μαζί με τη δική μας φιλοδοξία και την δυναμική προσέγγιση των πραγμάτων δημιουργεί την επιτυχία.




Ο Χάρτης της ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ

Πρέπει να συμβουλευτούμε ή να συνεργαστούμε με ανθρώπους οι οποίες έχουν κλείσει μπρος την ύλη και έχουν μία φιλοδοξία να πετύχουν. Οι συνεργασίες μεταξύ εταιρειών ή μεταξύ ανθρώπων - επιχειρήσεων καθίσταται επιτακτική γιατί η εποχή του Υδροχόου που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις, με τις ομάδες και απαιτεί και τις ανάλογες δυναμικές όσον αφορά κομμάτια της προσωπικής μας ζωής και της επαγγελματικής.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου