Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ερμής τρίγωνο Δίας 19/01

 Το τρίγωνο Ερμή / Δία είναι μία όψη η οποία φέρνει αισιοδοξία και καλά νέα. Bοηθά πάρα πολύ στη μελέτη και στην κοινωνικοποίηση, ενώ ευνοούνται όλα τα σχέδια που έχουμε κάνει καθώς επίσης και στο να υπάρχει ένα προσανατολισμός όσο αφορά τις σκέψεις μας σε θετικούς ανθρώπους.

Είναι ιδανική στιγμή να οργανώσουμε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή μας από ένα γραφείο, μία συμφωνία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται προγραμματισμός. Τα ταξίδια ευνοούνται, το ανοιχτό μυαλό και η προοδευτική σκέψη μας οδηγούν στο να ανοίξουμε το μυαλό μας σε νέους ορίζοντες και σε νέες ιδέες για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε πράξη.
Oι επιχειρηματικές συναλλαγές έχουν μία θετική πορεία, καθώς επίσης και η διαπραγμάτευση πάνω σε συμβόλαια ή σε οτιδήποτε αφορά συμφωνίες. Είναι καλή στιγμή και για νομικά ζητήματα, ενώ στέλνει μία τυχερή χροιά πάνω στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών, μια που ο Ερμής κινείται στο Λέοντα ενώ Δίας στο Κριό.
Αξίζει να έρχεστε σε επαφή με φίλους, εκτός από αγνώστους, οι οποίοι να σας αναπτερώνουν και να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο αισιόδοξοι.
 Η όψη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 03η έως την 8η μοίρα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου