Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας 20/01

 


Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα η προσωπικότητά σας μπορεί να υποστεί μια ριζική αλλαγή, η οποία μπορεί να είναι προς το καλύτερο και προς το χειρότερο, ανάλογα με το πώς αντιδράτε σε αυτό.

Μερικοί άνθρωποι κάτω από αυτή τη διέλευση θα είναι πρόθυμοι να επανεφεύρουν τον εαυτό τους με τρόπους που δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν. Αλλά ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε με αυτό, θα υπάρξουν συνέπειες σε αυτή τη διέλευση για τις οποίες ίσως δεν είχατε προετοιμαστεί ποτέ πριν από τώρα.
Η διέλευση του Ήλιου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ακόμη και οι πιο προνομιούχοι από εμάς μπορεί να αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν πράγματα όπως ο θάνατος ή δυνάμεις που αφαιρούν όλα όσα θεωρούνταν δεδομένα μέχρι τώρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο για αυτό το φαινόμενο διέλευσης της αστρολογίας να μπει στο παιχνίδι, δεδομένου ότι τα προσωπικά ζητήματα μπορούν να το φέρουν στο επίκεντρο πολύ εύκολα.
Η διέλευση Ήλιου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι ένας συνδυασμός δύο ισχυρών πλανητών στο χάρτη σας. Οι άνθρωποι με αυτή τη διέλευση θα αισθανθούν την ανάγκη να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους, οι οποίες αν είναι θετικές θα είναι πολύ ικανοποιητικές και αν αρνητικές μπορεί να είναι καταστροφικές. Το κύριο χαρακτηριστικό της διέλευσης του Ήλιου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι η αλλαγή - οι προσωπικές και πολιτικές έχουν ίσες δυνατότητες.
Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για μεταμόρφωση, προσωπική εξέλιξη και ανάσταση. Το πρόσωπο Πλούτωνας-Ήλιος είναι εξαιρετικά οδηγημένο για επιτυχία και αναγνώριση στην καριέρα του ή στην επιδίωξη κάποιου ειδικού ενδιαφέροντος.
Εάν δεν έχουν ευκαιρίες από καμία κατεύθυνση, θα τις δημιουργήσουν από το πουθενά. Αυτός ο κύκλος θα πρέπει να κάνει μεγάλα βήματα για την επίτευξη του στόχου.

Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 25η έως την 29η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου