Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος 23/01

  


Από τις 20 έως τις 25 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μία όψη που επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 21η έως την 26η μοίρα.

Συναισθηματικά αυτό το διάστημα βγάζει προβλήματα όπως επίσης και οικονομικά. Θα προκύψει μία ασυνεννοησία μεταξύ των συντρόφων, των συναδέλφων και των συνεργατών και το ερωτικό πάθος θα περιοριστεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάλει ανασφάλειες στην επιφάνεια, να κλειστείς λίγο παραπάνω και να μη θέλεις να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου.
Θα κάνεις μία επανεξέταση της σχέσης σου και αν δεις ότι δεν περπατά καλά θα την τελειώσεις, μια που ζητάς το κάτι παραπάνω αλλά αυτή τη στιγμή ο Κρόνος, που είναι ένας περιοριστικός πλανήτης, δεν μπορεί να σου το δώσει.
Αυτό που μπορεί να δώσει είναι έναν έρωτα ο οποίος θα έχει σοβαρές προοπτικές και σοβαρές διαστάσεις που θα βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη. Ο Κρόνος όμως στον Υδροχόο μιλά και για κάποιες σχέσεις που έχουν ακανόνιστες διαστάσεις και προκύπτουν μέσα από φιλίες ή από παλιές συναντήσεις που μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μία άλλη αίσθηση.
Μέσα από του φίλους μπορείς να γνωρίσεις μία σχέση η οποία όμως μπορεί να έχει έναν μεγαλύτερο / η σύντροφο, αλλά παράλληλα και ένα καταξιωμένο άνθρωπο. Αυτός / αυτή μπορεί  να είναι οικονομικά καλά και επαγγελματικά, δεν σημαίνει όμως ότι έχουν και την ανάγκη του έρωτα που εσύ προβάλλεις και έτσι να νιώθεις λίγο άβολα μέσα στη σχέση.
Μπορείς να τη δεις όμως καλά σε οικονομικό και επαγγελματικό πλαίσιο για να αποκτήσεις μία άξια.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου