Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ποτέ μην βγαίνετε ραντεβού με αυτό το ζώδιο


 «Με ποιον να βγω ραντεβού;» είναι μια ερώτηση που τίθεται συχνά στους χάρτες της αστρολογίας, όταν πραγματικά η καλύτερη ερώτηση θα μπορούσε να είναι "με ποιον δεν πρέπει να βγω ραντεβού;"

Δεδομένου ότι το ζώδιο της σελήνης μας είναι το πώς μας αρέσει να μας τρέφουν και να μας καταλαβαίνουν οι άλλοι, είναι απίστευτα σημαντικό για εσάς και τα ζώδια της σελήνης του συντρόφου σας να αισθανόμαστε καλά μαζί. Τα κακώς ταιριασμένα ζώδια του φεγγαριού είναι μια συνταγή για απογοήτευση και καταστροφή, οπότε προτού συμφωνήσετε σε ένα δεύτερο ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει το ζώδιό τους και ελέγξτε το ξανά με αυτήν τη λίστα για να βεβαιωθείτε ότι είστε συμβατοί!

Κριός
Όσον αφορά τις σχέσεις, χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι ένας ασφαλής χώρος για να εκτονώσει και να απελευθερώσει τη δεσμευμένη ενέργεια. Ο σύντροφός σας πρέπει επίσης να σας συναντήσει στα μισά του δρόμου, που σημαίνει ότι πρέπει να είναι πρόθυμος να είναι ειλικρινής και με τα δικά του συναισθήματα, γι' αυτό και ο Παρθένος είναι το ζώδιο της σελήνης που πρέπει να αποφύγετε στην αγάπη!
Στους Παρθένους δεν αρέσουν τα ακατάστατα πράγματα, επομένως, όσον αφορά τα συναισθήματα, τείνουν να τα μαζεύουν και να τα κρατούν μέσα τους. Στην αγάπη, οι δυο σας θα συγκρουσθείτε πολύ πριν γίνει σοβαρό.


Ταύρος
Σε μια ρομαντική σχέση πρέπει να νιώθετε μια βαθιά αίσθηση άνεσης και ασφάλειας από τον σύντροφό σας. Όταν ερωτεύεστε, πέφτετε σκληρά και έτσι χρειάζεστε σταθερή επιβεβαίωση για να ξέρετε ότι δεν είστε ο μόνος που πέφτει, γι' αυτό τα φεγγάρια του Τοξότη δεν είναι το ζώδιο του φεγγαριού για να ερωτευτείτε!
Τα φεγγάρια του Τοξότη μπορεί να είναι ευμετάβλητα και δύσκολα συγκρατούνται, καθώς έχουν την τάση να τρέχουν όταν τα πράγματα φαίνονται πολύ σοβαρά – και τα φεγγάρια του Ταύρου αγαπούν τα σοβαρά!


Δίδυμοι
Σε μια σχέση χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συζητήσει, να αστειευτεί και να γελάσει με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μαζί σου, γι' αυτό το φεγγάρι των Ιχθύων δεν είναι η σωστή επιλογή! Τα φεγγάρια των Ιχθύων είναι γνωστά για το ότι αισθάνονται όχι μόνο τα δικά τους συναισθήματα, αλλά και τα συναισθήματα των άλλων πολύ βαθιά (είναι σαν συναισθηματικά σφουγγάρια).
Έτσι, όταν πρόκειται για ρομαντική οικειότητα, είστε σε εντελώς διαφορετικά συναισθηματικά μήκη κυμάτων!


Καρκίνος
Τα φεγγάρια του Καρκίνου είναι συναισθηματικοί και γλυκοί άνθρωποι που αγαπούν να φροντίζουν και να φροντίζουν αυτούς που αγαπούν. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα απολαμβάνει τη γλυκιά και συναισθηματική πλευρά της καθημερινής ζωής όπως εσείς, γι' αυτό τα φεγγάρια του Υδροχόου είναι απαγορευμένα για εσάς στη ζωή σας στις ραντεβού!
Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικό ζώδιο, επομένως τείνουν να σκέφτονται τα συναισθήματά τους και να αναλύουν τον εαυτό τους έξω από τα βάθη που λατρεύει να πηγαίνει ένα φεγγάρι Καρκίνος.


Λέων
Αν υπάρχει ένα πράγμα στη ζωή που αγαπά περισσότερο ένας Λέων, αυτό είναι η ίδια η αγάπη. Η ζωή σου είναι να ακολουθείς τα πάθη σου, οπότε όταν αγαπάς κάποιον θέλεις να το φωνάζεις από την ταράτσα. Οι Σκορπιοί αγαπούν επίσης με έντονο πάθος, ωστόσο τείνουν να κρατούν τα συναισθήματά τους κοντά στο στήθος τους.
Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε σαν να τραβάτε δόντια για να πάρετε το είδος της συναισθηματικής φροντίδας που επιθυμείτε στις σχέσεις από την αγάπη σας σελήνη Σκορπιού, οπότε μην πέσετε πολύ γρήγορα σε αυτήν!


Παρθένος
Τα φεγγάρια της Παρθένου είναι λίγο πιο συγκρατημένα από άλλα ζώδια της Σελήνης, ειδικά όταν πρόκειται για τα ζεστά ασαφή συναισθήματα της αγάπης. Έχετε μεγάλη τάση για αυτό, αλλά η ρομαντική σας καρδιά δεν είναι κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε βρείτε στο δρόμο, γι' αυτό τα φεγγάρια του Λέοντα είναι το χειρότερο ζώδιο του φεγγαριού για εσάς μέχρι σήμερα!
Ο Λέων τείνει να δίνει αγάπη ελεύθερα και θέλει/χρειάζεται το ίδιο είδος λατρείας σε αντάλλαγμα. Με λίγα λόγια, είστε πολικοί αντίθετοι!


ΖΥΓΟΣ
Τα φεγγάρια Ζυγοί είναι οι πραγματικοί εραστές και ειρηνευτές του ζωδιακού κύκλου! Νιώθετε καλύτερα όταν βρίσκεστε γύρω από τα άτομα που αγαπάτε και είναι σημαντικό να υπάρχει ειρήνη και αρμονία στις εν λόγω σχέσεις. Τα φεγγάρια του Κριού κάθε άλλο παρά αρμονικά είναι, αντίθετα είναι σαν χαλαρά κανόνια έτοιμα να εκτοξευθούν με την παραμικρή ενόχληση.
Ως φεγγάρι Ζυγός έχετε την τάση να καθρεφτίζετε τους ανθρώπους της ζωής σας και αυτό το φεγγάρι είναι μια ενέργεια που δεν χρειάζεται να αντικατοπτρίζετε!


Σκορπιός
Τα φεγγάρια του Σκορπιού ευδοκιμούν στα ψηλά και τα χαμηλά της ζωής. Όσον αφορά τις σχέσεις, το φεγγάρι του Σκορπιού σας μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα επειδή χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα συναντήσει το σκοτάδι σας χωρίς φόβο, αλλά με εξίσου βαθμό κατανόησης.
Τα φεγγάρια του Ζυγού είναι αναμφισβήτητα τα χειρότερα ζώδια του φεγγαριού για εσάς μέχρι σήμερα, καθώς τείνουν να αναζητούν την ευτυχία, την ισορροπία και την ειρήνη ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι ουσιαστικά το αντίθετο του μότο της ζωής του Σκορπιού.

Τοξότης
Αν κάτι είναι σημαντικό για ένα φεγγάρι Τοξότη σε μια σχέση είναι η περιπέτεια. Σου αρέσει να σκέφτεσαι μεγάλα και να κοιτάς το μέλλον στη ζωή και στην αγάπη, γι' αυτό τα φεγγάρια με Καρκίνο είναι το χειρότερο ρομαντικό σου ταίρι.
Αυτά τα ζώδια του νερού έχουν τη συνήθεια να μένουν κολλημένα στο παρελθόν, έτσι οι νοσταλγικές καρδιές τους θα συγκρουστούν με την αισιόδοξη λεβεντιά σας.


Αιγόκερως
Στις σχέσεις το πιο σημαντικό πράγμα για τον Αιγόκερω φεγγάρι σας είναι η ειλικρίνεια. Έχετε ένα σκληρό εξωτερικό, αλλά μια ζεστή καρδιά θαμμένη βαθιά από κάτω, την οποία είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε μόνο με τον κατάλληλο εραστή, και ότι κάποιος σίγουρα δεν είναι φεγγάρι Διδύμων!
Αυτά τα αέρινα φεγγάρια τείνουν να σκέφτονται τους εαυτούς τους σε κύκλους και να κάνουν αστεία από μια σοβαρή κατάσταση. Αυτό το ανάλαφρο γλέντι μπορεί να είναι σωστό για κάποιους, αλλά σας αφήνει μια άσχημη γεύση στο στόμα σας, Αιγόκερε.


Υδροχόος
Τα φεγγάρια του Υδροχόου δεν είναι γνωστά ως τα πιο συναισθηματικά άτομα, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι τα λιγότερο συναισθηματικά από όλα τα ζώδια της Σελήνης! Στον έρωτα και τον ρομαντισμό δεν ταιριάζουν καλά με κανέναν που είναι πολύ προσκολλημένος, γι' αυτό μια σχέση με ένα φεγγάρι Ταύρος δεν θα λειτουργήσει ποτέ!
Τα φεγγάρια του Ταύρου μπορεί να είναι προσκολλημένα στο στάδιο 5, οπότε το φεγγάρι του Υδροχόου σας θα βρει αυτό το ζώδιο της γης να είναι εντελώς κλειστό.


Ιχθύες
Τα φεγγάρια των Ιχθύων είναι βαθιά πηγάδια συναισθημάτων, νιώθουν τα πάντα ταυτόχρονα. Στην αγάπη δεν μπορείς να είσαι με κανέναν που δεν πρόκειται να ανέβει σε μια σανίδα του σερφ και να καβαλήσει τα κύματα των συναισθημάτων δίπλα σου, γι' αυτό δεν πρέπει ποτέ να βγαίνεις με φεγγάρι Αιγόκερω!
Τα φεγγάρια του Αιγόκερου έχουν στρώματα πάνω σε στρώματα τοίχων γύρω από την καρδιά τους, έτσι απλά θα σπαταλάτε τον χρόνο σας προσπαθώντας να συνδεθείτε ρομαντικά μαζί τους.


Jasmine Wolfe
ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου