Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Ουρανός σε ορθή φορά στο Ταύρο

 


Ο Ουρανός επανέρχεται σε ορθή φορά στις 23/01 από το ζώδιο του Ταύρου για να δώσει τις πρέπουσες αλλαγές που αυτός έχει ως κίνητρο. 
Λόγω του ότι είναι ένας απρόβλεπτος και αντισυμβατικός πλανήτης θα επιφέρει πάλι αλλαγές πάνω στον άξονα της ελευθερίας, στις πεποιθήσεις μας και τις απόψεις μας, όπως επίσης και ριζική αναμόρφωση της ζωής μας που περιλαμβάνει την υγεία, τα οικονομικά μας αλλά και ζητήματα διατροφής.
Επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του δευτέρου δεκαήμερου αυτή η επιστροφή του σε ορθή φορά, που σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι δεδομένες για αυτά τα ζώδια και για όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο εκεί.
Πρέπει να είσαστε δεκτικοί στις οποιεσδήποτε προτάσεις των άλλων, που είναι νέες και επαναστατικές, να δείτε μία άλλη άποψη για τη ζωή και για τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά φεύγοντας από τα δεσμά σας.
Παράλληλα χρειάζεται μία προσοχή για να μην περάσετε κάποια εσκαμμένα όσο αφορά τις απαιτήσεις του Ουρανού και γίνεται πιο αντισυμβατικοί και δημιουργήστε προβλήματα στους άλλους, μια που δεν θα μπορέσουν όλοι να σας ακολουθήσουν στο δρόμο σας.
Όμως δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να επαναστατήσετε απέναντι στα πρέπει και στα θέλω σας, στο συνηθισμένο, στο ίδιο και στο τακτικό και να βάλετε προτεραιότητα μία άλλη σελίδα στη ζωή σας η οποία θα είναι η αναγέννηση, η αναμόρφωση και η αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.
Ο Σταθερός Σταύρος είναι δύσκολος στις αλλαγές μια που θέλει μία σταθερότητα στη ζωή του. Ο Ουρανός όμως δεν υποστηρίζει τέτοια πράγματα οπότε σίγουρα σε εσωτερικό πεδίο θα υπάρχει μία αναδιανομή των ρόλων και μία αναμόρφωση όλης της κεντρικής ιδέας της ζωής.
Οι αλλαγές με τον Ουρανό θα μας ακολουθούν έως το 2025. Ξέρουμε μέχρι τώρα στη διαδρομή του από το 19 τι έχει επιφέρει, αλλά όλο αυτό σιγά-σιγά θα παίρνει την τελική του μορφή όσο αφορά άξονες διατροφής, οικονομίας και επαγγελμάτων.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μία καινούργια τεχνολογική επανάσταση που όλα θα ανατραπούν και όλα θα περάσουν σε ένα καινούργιο σχέδιο που κάποιοι μπορεί να το διαμορφώνουν αλλά το κάνουν και λόγω της απαίτησης των ενεργειών του πλανήτη Ουρανού. Που πάντα μας δίνει ένα κίνητρο ώστε να γίνουμε πιο εξελικτικοί και πιο δημιουργικοί σε νέες τάσεις και σε μία νέα κουλτούρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και ζητήματα που μπορεί να μας οδηγήσουν στην κάτω βόλτα ή σε ένα λαβύρινθο προβλημάτων που είναι δύσκολο να περιοριστούν.
Για αυτό χρειάζεται μία καινούργια ηθική πάνω στις απαιτήσεις του Ουρανού και στο κοινωνικό Ουρανό για να διαμορφώσουμε τις βάσεις οι οποίες δεν θα μας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους και σε λάθος κατευθύνσεις. Για να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ σε αυτά που εμείς πρεσβεύουμε και σε αυτά που θέλει ο πλανήτης. 
Ναι μεν έχει μία ενέργεια ο πλανήτης, από την άλλη μεριά όμως εμείς ως όντα καλούμαστε μέσα από την ελεύθερη βούληση να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου