Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Νέα Εποχή

 


Η Νέα Σελήνη θα συμβεί στις 21 Ιανουαρίου 2023 στην 01* 32 μοίρα του Υδροχόου και από αντισκιά στην 28* 28 του Σκορπιού. Είναι μία από τις τρεις στη σειρά που γίνονται πάνω στην 1η μοίρα των ζωδίων, που σημαίνει ότι δημιουργεί μία νέα κατάσταση όσο αφορά το παγκόσμιο και ατομικό γίγνεσθαι. 
Ο πλανήτης Ουρανός που κυβερνά αυτή τη νέα σελήνη λίγο μετά γυρίζει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου και επιταχύνει και αυτός τις εξελίξεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα, ζητήματα διατροφής και επαγγέλματος .

Η νέα σελήνη επίσης ενεργοποιεί την ηλιακή έκλειψη στην 2η μοίρα του Σκορπιού στις 25 Οκτωβρίου 2022 με τετράγωνο. Αυτό δημιούργησε τότε καινούργια γεγονότα όσο αφορά το πόλεμο στην Ουκρανία. Τότε η Ρωσία έγινε πιο σκληρή καταστρέφοντας υποδομές, όπως επίσης εισήλθε στο προσκήνιο μία πυρηνική επίθεση.
Η νέα σελήνη επηρεάζει τα ζώδια, ωροσκόπους του Σταθερού Σταυρού των αρχικών μοιρών και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού τελευταίων ημερών που τους κάνει να προχωρήσουν σε νέα πράγματα στη ζωή τους, έστω και αν τα βλέπουν λιγάκι έξω από τα νερά τους.
Ιδιαίτερα ο Σταθερός Σταυρός ο οποίος δεν είναι δεκτικός τις αλλαγές, εκτός από τον Υδροχόο, οπότε σας δημιουργεί κάποιες απαιτήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βγείτε λίγο από τα νερά σας. Να κοιτάξετε προς το μέλλον σας, ένα μέλλον που η βασική του αρχή είναι η αλλαγή και των έσω και των έξω και ιδιαίτερα των πεποιθήσεων.
Ενώ είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, εκτός του Λέοντα, των αρχικών μοιρών που τους δίνει μία αισιοδοξία να αντικρίσουν το μέλλον και να πάρουν αποφάσεις οι οποίες θα είναι πιο δημιουργικές και πιο κοντά στο νομό της εξέλιξης.




Η βασική όψη είναι η χιαστί που κάνει ο Ερμής με τον Άρη η οποία επιταχύνει τη σκέψη και στο να έχουμε λαμπρές ιδέες που θα προκύψουν από το πουθενά και να είμαστε έτοιμοι να τις εφαρμόσουμε και να μοιραστούμε αυτές τις ιδέες με οποιονδήποτε θέλει να τις ακούσει.
Αλλά από την άλλη μεριά έχει το αρνητικό ότι μπορεί να φέρει ανυπομονησία, ανταγωνιστικότητα, ανειλικρίνεια και όλα αυτά να δημιουργήσουν διαφωνίες, συγκρούσεις και κρίσεις. Πρέπει να προσέξουμε το δημόσιο μας λόγο, τους ανταγωνισμούς και τη φήμη μας, ώστε να μην καταστρέψουμε ότι είχαμε χτίσει πηγαίνοντας σε ένα νόμο αντεκδίκησης, είτε στο νόμο της απερισκεψίας απέναντι σε αυτά που λέμε και σε αυτά που τηρούμε.
Το εξάγωνο του Δία με τη νέα σελήνη δίνει ευκαιρίες για αυτούς που τους αρέσει να ρισκάρουν, να δημιουργήσουν μία νέα πορεία και να κινηθούν απέναντι στα μέχρι τώρα καθεστωτικά status.
Η όψη αυτή εμπεριέχει και μία δυναμική ενεργοποίηση των πάντων και μία άλλη ατραπό σκέψεων και εκδηλώσεων οι οποίες αυτές θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο πιο ανεκτικό και πιο προσιτό στη νέα εποχή του μέλλοντος που διαμορφώνεται, και αυτή σχετίζεται πάντα με τον Υδροχόο.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου