Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ερμής Rx τρίγωνο Ουρανός Rx 09/01

 Από τις 07 έως τις 11 Ιανουαρίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Oυρανό από τον Tαύρο, μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του της Γης και του Νερού που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 12η έως την 17η μοίρα.

Είναι το διάστημα αυτό που θα είμαστε σε μία εγρήγορση, σε συζητήσεις με ανθρώπους καθώς επίσης και σε προσαρμογή πάνω σε καινούργια δεδομένα όσο αφορά την εργασία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πρωτοποριακές ιδέες, να είναι οι κεραίες ανοιχτές σε οτιδήποτε θεωρούμε εμείς καινούργιο. 
Η όψη αυτή είχε ξανασυμβεί στις 17 Δεκεμβρίου μόνο που τότε ήταν ανάδρομος Ουρανός - ενώ ο Ερμής σε ορθή φορά.
Δεν μπορούμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις λόγω της αναδρομής, αλλά αυτό που μπορούμε να δούμε είναι πως κινούμαστε σε ζητήματα που αφορούν το επάγγελμά μας και τα οικονομικά μας. Να προχωρήσουμε σε έξυπνες κινήσεις και σε έξυπνες απαντήσεις τις οποίες αυτή τη στιγμή θα τις αναζητήσουμε μέσα από τη δική μας νόηση αλλά και μέσα από συμβουλές άλλων ανθρώπων οι οποίοι έχουν μοντέρνες ιδέες και τους αρέσει το σύγχρονο μετά.
Αυτό έρχεται μέσω της επικοινωνίας με κάποιους φίλους ή μέσω της αναζήτησης από το διαδίκτυο καινούργιων πραγμάτων. Όλο αυτό βοηθά επαγγελματικά και δημιουργεί μία αύξηση όσο αφορά την επαγγελματική εξασφάλιση και επαφή με τους άλλους, κυρίως με τους πελάτες.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλη σημασία αυτό το χρονικό διάστημα, όπως η διαφήμιση και οι νέες ιδέες που έρχονται και δημιουργούν καινούργιες καταστάσεις όσο περίεργες και εάν είναι, όσο και εκκεντρικές φαίνονται.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου