Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ήλιος σύνοδος Ερμής Rx 07/01

 


Από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο που επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 13η έως την 19η μοίρα.

Αυτό το διάστημα μας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για να αυξήσουμε τη συνείδησή μας και να καθορίσουμε περαιτέρω πόσο ώριμη και λογική είμαστε. Σκεφτόμαστε το παρελθόν λόγω της αναδρομής του Ερμή και αυτό μας προκαλεί κάποιες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι πιεστικές.
Από την άλλη όμως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο ο οποίος να είναι πιο σοφός και πιο λογικός όσο αφορά το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας. Στο να επαναξιολογήσουμε όλες τις σχέσεις μας, να αποκτήσουμε διπλωματία και ικανότητες στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Και βέβαια να καταφέρουμε να βάλουμε τα ταλέντα μας σε τάξη όσο γίνεται.
Θα υπάρξει μία μεγάλη υπερφόρτωση κάποιων φορτίων που σχετίζονται με την ανώτερη νόηση και αυτό βοηθά στο να επιλυθούν κάποια ζητήματα ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις κυρίως πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, μια που και οι δύο πλανήτες είναι σε ζώδια της Γης.
Αυτό σηματοδοτεί ότι πρέπει να αυξήσουμε τις λογικές μας καταβολές και να έχουμε ένα δρόμο εναλλακτικό όσο αφορά τη ρύθμιση κάποιων καταστάσεων που μπορούν να μας δώσουν μία άνοδο κοινωνική και επαγγελματική.
Η θετική σκέψη, το λογικό μυαλό, η συνειδητή παρόρμηση και οι κατευθύνσεις που αναζωπυρώνονται αυτή τη στιγμή είναι ένα λογικό συμβάν. Γυρίζουμε νοητικά πίσω, βλέπουμε τα λάθη μας, ανακαλύπτουμε τις ατέλειες και παράλληλα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις τις οποίες θα τις εφαρμόσουμε αργότερα μόλις ο Ερμής γίνει ορθόδρομος και ξαναπεράσει από την ίδια μοίρα της συνόδου.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου