Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Αφροδίτη τρίγωνο Άρης Rx 09/01

 


Από τις 07 Ιανουαρίου έως τις 12 Ιανουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο των Διδύμων.

Είναι ένα θετικό σημείο για τα ζώδια του Αέρα κυρίως αυτά που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 5η έως την 9η μοίρα. 
Στο διάστημα αυτό νιώθεις έντονα συναισθήματα και ερωτισμό, ενώ αυξάνεται η γοητεία σου και δίνεις μεγάλη σημασία όσο αφορά τη σχέση σου.
Έχεις περισσότερη διάθεση στο να διασκεδάσεις, στο να βρεθείς με τον ερωτικό σου σύντροφο και μάλιστα να προχωρήσεις και σε πράξεις ερωτισμού. Το πάθος είναι μεγαλύτερο και η ικανοποίηση της ένωσης με κάποιον άλλον είναι δοσμένη.
Βοηθά σε οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, το κατά δύναμη βέβαια, ας το κρίνουμε όμως ως κάτι το θετικό.
Η παρουσία του Άρη εδώ μπορεί να φέρει ένα καινούργιο πρόσωπο ή ένα σταμάτημα την τελευταία στιγμή στο τι θέλεις να πράξεις μια που θα σου έρθουν στη σκέψη πράγματα που είχες βιώσει από προηγούμενες παραστάσεις.
Χρειάζεται προσοχή σε προηγούμενες καταστάσεις που ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο και ανακατέψουν ερωτικά την τράπουλα.
Εκεί πρέπει να καλύψεις τη διαφορά στο να προχωρήσεις ή να γυρίσεις πάλι στο μυαλό σου σε ένα πισωγύρισμα σκέψεων οι οποίες θα είναι ανασταλτικές. Όπως να το κάνουμε όμως αυτές οι όψεις είναι πάρα πολύ δυνατές και δεν τις βρίσκουμε συχνά, που σημαίνει ότι υπάρχει ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα μέσα από το κίνητρο του έρωτα και εκεί να δώσεις τις μάχες σου.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου