Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ήλιος τρίγωνο Άρης 30/01


 Από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 30 ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου κάνει τρίγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στους Διδύμους, μία ευνοϊκή όψη για τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 07η έως την 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η όψη αυτή έχει εφαρμογή στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, μια που έχει μεγάλη δυναμική και μας βοηθά στο να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, να γίνουμε πιο ανεκτικοί, ζωντανοί και να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο μέλλον μέσα από τόλμη και θάρρος.
Θα έχουμε μία ισχυρή δύναμη θέλησης και αυξημένα κίνητρα για να πετύχουμε στους στόχους μας και να πάρουμε μία θέση ηγετική και να βγάλουμε προς τα έξω το καλύτερο μας εαυτό. Στην εργασία δίνουμε τα πάντα και πετυχαίνουμε όπως επίσης και μέσα από συνεργασίες και εμπορικές σχέσεις. 
Ο Ήλιος δεν βρίσκεται στην κατάλληλη θέση στο ζώδιο του Ζυγού όποτε χρειάζεται να μην ξεπεράσουμε τα όρια και να δημιουργήσουμε συγκρούσεις, προσπαθώντας να πετύχουμε μία συνεργασία η οποία δεν θα είναι ωφέλιμη με κάποιον που δεν μας αρέσει ή δεν του αρέσουμε. Πρέπει να μην προχωρήσουμε σε οτιδήποτε δημιουργεί επίθεση τους άλλους και υπαρξιακά προβλήματα, τα οποία φέρουν αντίσταση και όχι καλό αποτέλεσμα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου