Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Κινέζικη Αστρολογία 2023. Έτος Κουνελιού

 


Έτος του Κουνελιού Αστρολογία 2023

Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία στις 21-22 Ιανουαρίου 2023, μεταβαίνουμε από το έτος του Υδάτινου Τίγρη Γιανγκ και στο έτος του Υδατοκουνελιού Γιν.
Στην Κινεζική Αστρολογία, το Κουνέλι φέρνει ελπίδα, ειρήνη και αρμονία. Είναι μια πολύ πιο ήπια ενεργητική έκφραση σε σύγκριση με τον Τίγρη, που σημαίνει ότι το 2023 είναι μια καλή χρονιά για να επιβραδύνετε, να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και να κάνετε την ανάπαυση και την επαναφόρτιση προτεραιότητα.


Η ποιότητα του νερού Γιν
Το Έτος του Κουνελιού έχει τις ιδιότητες του Γιν και του Νερού, που είναι και οι δύο απαλές και απαλές ενεργητικές εκφράσεις. Ενώ μας ενθαρρύνουν να ρέουμε, να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας και να αναζητούμε τη χαρά, μπορεί επίσης να δυσκολευόμαστε να πάρουμε σταθερές αποφάσεις, να θέσουμε όρια και να κάνουμε άλματα πίστης όταν πρόκειται για τους στόχους μας.
Η φύση Γιν του Κουνελιού μας ενθαρρύνει να κινηθούμε από την καρδιά μας και να παραμείνουμε ανοιχτοί στη ροή του Σύμπαντος.
Αντί να πιέζουμε προς τα εμπρός ή να υποστηρίζουμε αυτό που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι αληθινό, η ενέργεια Γιν μας ζητά να κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό, να παραμείνουμε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και να διευρύνουμε τις ιδέες για αυτό που πιστεύαμε ότι είναι δυνατό.
Ενθαρρυνόμαστε να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να μην περιοριζόμαστε από περιοριστικές σκέψεις, στάσεις, πεποιθήσεις ή ακόμα και στόχους και όνειρα. Διατηρώντας τον εαυτό μας ανοιχτό, μπορεί απλώς να εκπλήξουμε τον εαυτό μας με την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή μας.
Το στοιχείο του νερού αντιπροσωπεύει επίσης το να πηγαίνουμε με τη ροή και να είμαστε πιο δεκτικοί στις ανώτερες αισθήσεις μας. Πέρυσι βιώσαμε το στοιχείο του Yang Water, το οποίο συνδέεται με νερό με ταχεία ροή και μεγάλα υδάτινα σώματα όπως ο ωκεανός. Ωστόσο, το νερό Γιν είναι πιο μαλακό και συνδέεται με ρυάκια, λίμνες και βροχή που αναβλύζουν αργά.
Ενώ μπορούμε να νιώθουμε πιο χαλαροί και ήρεμοι φέτος, υπάρχει επίσης η τάση να μείνουμε στάσιμοι ή ίσως να αισθανόμαστε κολλημένοι σε ένα μέρος. Μπορεί να δυσκολευτούμε να προχωρήσουμε μπροστά ή να βρεθούμε να προχωράμε γρήγορα και μετά να έχουμε μια μεγάλη περίοδο παύσης.
Αυτό υποστηρίζεται επίσης στη Δυτική Αστρολογία, καθώς τον Μάιο, ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, μεταβαίνει σε αργό και γεμάτο ευχαρίστηση Ταύρο, που μπορεί να μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε μια στάση «σταματήστε και μυρίστε τα τριαντάφυλλα».
Ενώ όλοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση και επαναφόρτιση μετά την πάροδο των ετών, θα πρέπει να εργαστούμε λίγο σκληρότερα για να παραμείνουμε κατευθυνόμενοι για να αποφύγουμε τα αισθήματα στασιμότητας.


Εργασία με το Yin Water Rabbit Energy
Καθώς το Κουνέλι είναι συνώνυμο της δημιουργίας, της γονιμότητας και της αναγέννησης, μπορεί να βρεθούμε να γεννάμε κάτι νέο ή να ανοίγουμε χώρο για να φτάσει το νέο.
Με τη δημιουργική ενέργεια στα ύψη, μπορούμε να εξερευνήσουμε νέους τρόπους ύπαρξης, να σκεφτόμαστε τα πράγματα διαφορετικά ή να καταλήξουμε σε μερικές πολύ εμπνευσμένες ιδέες.
Αυτή η ώθηση δημιουργικής ενέργειας αντικατοπτρίζεται και στη δυτική αστρολογία, με τη μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς . Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί όχι μόνο να τονώσει τη δημιουργικότητά μας, αλλά επίσης υποστηρίζει τη λήψη οποιωνδήποτε δημιουργικών ιδεών και τη μετατροπή τους σε κάτι απτό.
Το Yin Water Rabbit μπορεί να είναι μια παθητική ενέργεια, οπότε ελπίζουμε ότι η ενέργεια του Κρόνου στους Ιχθύς θα μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτό το επιπλέον βήμα για να δώσουμε τις εκφράσεις μας στον κόσμο.
Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να θυμάστε εκείνη τη διάσημη ιστορία του κουνελιού και της χελώνας, όπου το κουνέλι, τόσο σίγουρο ότι θα κέρδιζε τον αγώνα, δεν προσπαθεί ποτέ πραγματικά και καταλήγει να χάσει.
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μικρή προειδοποιητική ιστορία για εμάς τη χρονιά του κουνελιού. Μην χάνετε τον τελικό σας στόχο, μην αποσπάτε την προσοχή σας από αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό ή μην χάσετε μια ευκαιρία επειδή την ξεπερνούσατε! Και, μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να σας παραπλανήσει.
Εδώ θα είναι χρήσιμο να διατηρείτε ένα ανοιχτό και ευέλικτο μυαλό. Προκαλέστε τον εαυτό σας να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσσεται και επιτρέψτε στο Σύμπαν να σας εκπλήξει!
Για να σημειώσετε πρόοδο και για την καλύτερη επιτυχία στη χρονιά του Κουνελιού, αναλάβετε δράση κατά τη διάρκεια της εποχής της Άνοιξης ή της εποχής των βροχών ανάλογα με το πού ζείτε. Αυτή είναι η στιγμή που οι ενέργειες της μητέρας γης θα υποστηριχθούν περισσότερο από τις ενέργειες του υδάτινου κουνελιού Γιν.


Προβλέψεις για το έτος Yin Water Rabbit
Η χρονιά του Yin Water Rabbit θα είναι φανταστική για τη βιομηχανία της φιλοξενίας και της ευεξίας, ειδικά εκείνων που εξυπηρετούν την απόλαυση και τη χαλάρωση. Οι δημιουργικές βιομηχανίες θα λάβουν επίσης ώθηση χάρη στη διαισθητική και εκφραστική φύση του Yin Water Rabbit.
Με ισχυρή γόνιμη ενέργεια γύρω μας, θα μπορούσε να είναι μια πολύ επιχειρηματική περίοδος, φέρνοντας ανάπτυξη στις μικρές επιχειρήσεις. Περισσότερα άτομα μπορεί να αποφασίσουν να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν τις οικογένειές τους επίσης.
Καθώς το νερό Γιν είναι μια πολύ ρευστή ενέργεια, μπορεί να μην είναι το καλύτερο όσον αφορά τα οικονομικά. Μπορεί να χρειαστεί να ρέουν έξω πριν εισρεύσουν πρώτα. Μπορείτε να το αντισταθμίσετε υιοθετώντας ορισμένες αρχές του φενγκ σούι για τη δημιουργία αφθονίας.
Το Κουνέλι συνδέεται επίσης με την αγάπη και τη φιλία, καθιστώντας τη μια φανταστική χρονιά για να εστιάσετε στην κοινωνικοποίηση, τη δικτύωση και την επέκταση της κοινότητάς σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, η χρονιά του Κουνελιού προσφέρει ισχυρή υποστήριξη.
Με την ισχυρή ενέργεια Yin Water, θα μπορούσε να υπάρξει αύξηση των φυσικών καταστροφών που αφορούν το νερό. Μπορεί επίσης να θέλετε να προστατεύσετε το σπίτι σας από διαρροές ή πλημμύρες.
Η ενέργεια Yin Water υποστηρίζει μια ήπια προσέγγιση και ακολουθώντας τη διαίσθησή σας. Εάν βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση φέτος, επιστρέψτε σε αυτήν την ιδέα και σκεφτείτε τρόπους να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.


ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου