Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης σε ορθή φορά στους Διδύμους

 Στις 20/08 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων όπου παραμένει μέχρι τις 25/03/2023. Υπάρχει το εξής ασυνήθιστο φαινόμενο η μεγάλη παραμονή κατά την διέλευση στο ίδιο ζώδιο καθώς ο Άρης θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων που θα επεκταθεί έως τις 25 Μαρτίου του 2023. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα είναι σε ορθή φορά και μετά θα ξεκινήσει η ανάδρομη φορά του από την 25η μοίρα προς τα πίσω.

Η μεγάλη παραμονή του σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι οι εξελίξεις τρέχουν δεν θα μείνει τίποτα χωρίς να επανεκτιμηθεί και να κινηθεί πάνω σε καινούργιους ορίζοντες. Και βέβαια θα επιφέρει και τις ανάλογες επιπτώσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που είναι πιο ευάλωτα με αυτή την διέλευση. Θα έχουν ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες οι Κριοί και οι Λέοντες και όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.
Σε αυτό το ζώδιο που είναι κατεξοχήν ζώδιο του Αέρα και Μεταβλητό, ο Άρης μπορεί να κινείται σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργεί εξελίξεις σε όλο το κοινωνικό και ατομικό πλαίσιο. Έχει μια ενεργή μορφή οπότε η ματιά του πέφτει σε όλο το επίπεδο της εναλλαγής, δημιουργώντας καινούργιες συνθήκες με μία επιτάχυνση.
Δίνει σημασία όσο αφορά την επικοινωνία, το λόγο, τα ταξίδια και όλες αυτές τις ενέργειες που έχουν ως πρώτο τομέα την έλευση καινούργιων δεδομένων, καθώς επίσης και την αναγνώριση μιας ιδιαίτερης σκέψης που έχουν ορισμένοι άνθρωποι μέσω των αλλαγών και της εξυπνάδας.
Επειδή ο Άρης συμβολίζει και το επάγγελμα υπάρχουν κάποιες πρόσθετες δυνατότητες όσο αφορά την εκτίμηση καταστάσεων και την αλλαγή επαγγέλματος ή την ανεύρεσης μέσω ανθρώπων ή μέσω έξυπνου μυαλού και επικοινωνίας καινούργιες επαγγελματικές δυνατότητες.
Επίσης όσο αφορά το αντρικό πρότυπο που υποστηρίζει ο Άρης, οι άνδρες αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι σε μια έξαρση όσο αφορά τις εγκεφαλικές λειτουργίες του μυαλού και πιο επιρρεπείς όσο αφορά τις σχέσεις. 

Οι όψεις της δεύτερης περιόδου της ορθής φοράς του:
  • 15 Μαρτίου: Άρης τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυταπάτες, ψέματα, λάθη παρανοήσεις και την πανδημία στο προσκήνιο.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου