Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός 02/02

 Μία εκρηκτική όψη γίνεται από τις 01/02 έως και τις 06 καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου κάνει μία όψη τετραγώνου με τον εκρηκτικό Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο που γίνεται στις 02/02 είναι ο ορισμός του Επαναστάτη. Δεν έχει σημασία αν είναι " με αιτία ή χωρίς αιτία " αυτό που θέλει είναι να διαφέρεις από τους άλλους.

Είναι η περίοδος που δεν χαρίζεσαι σε κανένα, που δεν σπαταλάς χρόνο άδικα και περιφέρεσαι μεταξύ περιθωρίων και κατά ανάγκη συμμέτοχος σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνική επανάσταση.
Αυτή η όψη φέρει αναπάντεχα γεγονότα τα οποία είναι δυσμενή και μάλιστα με ένα τρόπο ο οποίος δείχνει καβγάδες, ιδιαίτερες απαιτήσεις, φωνές.
Τα νεύρα δεν είναι καλός οιωνός και πιο πολύ το να βγαίνεις εκτός εαυτού, γιατί αυτό δημιουργεί καυγάδες και μάλιστα σε συγκρούσεις που πολλές φορές έχουν μη ανατρέψιμα αποτελέσματα.
Τα βάζεις με τους άλλους, σου φταίνε οι εξουσιαστές και αυτοί που σε κατευθύνουν, που παραμένουν σε μια εκδοχή που έχει προ πολλού διαψευστεί.
Δεν είναι η όψη του ίδιου και του επαναλαμβανόμενου, καθώς οι νευρικές εντάσεις και οι σπασμοί των ενστίκτων είναι οδηγοί.
Χρειάζεται μια προσοχή, καθώς σπασμωδικές κινήσεις πάντα οδηγούν σε αδιέξοδα αν δεν έχουν αυτοέλεγχο.
Για τους άντρες αυτή η όψη οδηγεί σε διαφορετικές επιθυμίες. Να αφήσουν μια δουλειά, μια γυναίκα, ένα καθημερινό μοτίβο και να τραβήξουν προς τα πού?
Εδώ γίνεται ο διαχωρισμός του " επαναστάτη με αιτία ή χωρίς αιτία " !
Για το γυναικείο φύλο το διάστημα αυτό είναι επίσης επαναστατικό, καθώς ακολουθούν άλλες επιθυμίες από τις συνηθισμένες. Αναζητούν τον " εξωγήινο ανάμεσα μας " , ένα που θα διαφέρει από με τους μέχρι τώρα άντρες που έχουν ακολουθήσει.
Είναι καλό ή κακό αυτό? Για τον Ουρανό είναι Καλό.
Η σκέψη πρέπει να λειτουργεί με ένα τρόπο που να μην δημιουργεί εντάσεις και να καταπραΰνεται από τα γεγονότα της καθημερινότητας, δηλαδή με ένα τρόπο διέγερσης του νευρικού συστήματος με την απόλαυση μέσω της θάλασσας, του έρωτα, της αναψυχής και του ρητού " αφήνομαι για να με αφήνουν ήσυχο ".

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στο παραπάνω Σταυρό στις μοίρες από 12* έως 17*.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου