Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ηλιακή Έκλειψη Οκτωβρίου στο Ζυγό 02/10

 


Η Ηλιακή Έκλειψη του Ζυγού φτάνει στις 2 Οκτωβρίου και είναι μια δακτυλιοειδής έκλειψη. Μια δακτυλιοειδής έκλειψη είναι όταν το κέντρο του Ήλιου καλύπτεται, αφήνοντας ένα λεπτό δακτύλιο φωτός. Οι δακτυλιοειδείς εκλείψεις ονομάζονται μερικές φορές εκλείψεις δακτυλίου φωτιάς εξαιτίας αυτού.

Οι ηλιακές εκλείψεις είναι γνωστές για το άνοιγμα μονοπατιών και την εισαγωγή νέων αρχών στη ζωή μας. Μπορούν να μας βοηθήσουν να δρέψουμε τις ανταμοιβές όλων όσων έχουμε σπείρει τους τελευταίους έξι μήνες. Μπορούν επίσης να εμπνεύσουν φρέσκους σπόρους να φυτευτούν, επιτρέποντας νέες ευκαιρίες και τρόπους ύπαρξης να πάρουν μορφή. Οι ηλιακές εκλείψεις είναι ισχυρές επειδή μας βάζουν εκεί που πρέπει να είμαστε. Μερικές φορές, μπορούν να φέρουν αντιμέτωπες αλλαγές για να αντιμετωπίσουν, αλλά πολύ συχνά, με τον καιρό, είμαστε σε θέση να δούμε πώς έχουμε προσγειωθεί ακριβώς στο σωστό μέρος.

Τι μπορεί να βιώσουμε από αυτή την έκλειψη:

  • Ξαφνική αλλαγή
  • Το άνοιγμα νέων οδών
  • Νέες δυνατότητες που παρουσιάζουν
  • Πνευματική διαύγεια
  • Επίλυση ή εκδήλωση πραγμάτων που ζυμώνονται για εμάς τον Απρίλιο του 2024

Ηλιακή έκλειψη στο Ζυγό

Πέφτοντας στο ζώδιο του Ζυγού, πολλές από τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που βιώνουμε είναι πιθανό να περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις μας με κάποιο τρόπο.
Μπορεί να βρεθούμε να αποκαλύπτουμε νέες δυναμικές σχέσεων ή ίσως να προσαρμόζουμε τους ρόλους που παίζουν οι άλλοι στη ζωή μας. Μπορεί να βρεθούμε στην ανάγκη να θέσουμε όρια ή να ανοίξουμε βαθύτερα. Μπορεί ακόμη και να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν μια σχέση χρειάζεται αναθεώρηση.
Κάποιος νέος μπορεί να μπει στη ζωή μας κάτω από αυτή την Έκλειψη, ή μπορεί να βρεθούμε να δίνουμε προτεραιότητα σε ορισμένες σχέσεις έναντι άλλων.
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των διαδικασιών σκέψης μας, είναι επίσης πολύ ενεργός κάτω από αυτή την έκλειψη. Μπορεί να βρούμε επικοινωνιακές προσπάθειες να ρέουν με ευκολία και νέες εμπνευσμένες ιδέες να έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί επίσης να βρούμε ένα νέο στρώμα διαύγειας να ανθίζει, επιτρέποντάς μας να δούμε σε μια βαθύτερη αλήθεια.

Η Έκλειψη Ηλίου για την Ελλάδα


Ο Άρης είναι επίσης ισχυρός κάτω από αυτή την έκλειψη, η οποία μπορεί να προσθέσει ένα στρώμα έντασης. Οι εκλείψεις τείνουν να είναι μια ισχυρή και έντονη περίοδος όπως είναι, οπότε η προσθήκη του Άρη μπορεί να το αυξήσει.
Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι εντάσεις αυξάνονται και οι αδύναμες σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη κοσμική υποστήριξη από την πλευρά μας για να βοηθήσουμε στη γέννηση νέων και βελτιωμένων τρόπων ύπαρξης, αν επιλέξουμε να διατηρήσουμε αυτές τις σχέσεις στη ζωή μας.
Η υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης και η εργασία στην επικοινωνία μας μπορεί να είναι όλα πράγματα που βοηθούν να φέρουμε μεγαλύτερη αρμονία και ευκολία.

Φέρτε ισορροπία

Τα ενεργειακά μας επίπεδα μπορεί να αισθάνονται εξαντλημένα κάτω από αυτή την έκλειψη, σηματοδοτώντας μας να δώσουμε προσοχή στο πού επιλέγουμε να ξοδέψουμε την ενέργειά μας. Θυμηθείτε, ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, οπότε αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθούμε στο να φέρουμε μια μεγαλύτερη αίσθηση ισορροπίας στη ζωή μας, ειδικά όταν πρόκειται για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας. Εάν έρθουν απότομες αλλαγές στο δρόμο μας, το να θυμόμαστε να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη προσέγγιση μπορεί να είναι χρήσιμο. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι πρέπει να παραδοθούμε και να ακολουθήσουμε τη ροή από ορισμένες απόψεις, και από άλλες, ίσως χρειαστεί να επιταχύνουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη.

Ακολουθώντας τον κύκλο

Οι εκλείψεις ακολουθούν έναν κύκλο 18 μηνών και πλησιάζουμε σχεδόν στο τέλος των εκλείψεων Κριού-Ζυγού. Αυτή η Έκλειψη του Οκτωβρίου συνδέεται με την Έκλειψη Κριού που είχαμε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά είναι επίσης μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς με την οποία δουλεύουμε εδώ και καιρό. Αν κοιτάξουμε πίσω στις τελευταίες εκλείψεις Κριού-Ζυγού, μπορεί να αρχίσουμε να παρατηρούμε ένα μοτίβο ή ένα θέμα που παρουσιάζεται. Ακόμα κι αν κοιτάξουμε πίσω σε γεγονότα που εκτυλίσσονταν τον Απρίλιο, μπορεί επίσης να αρχίσουμε να βλέπουμε παρόμοια θέματα ή γεγονότα να παρουσιάζονται.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες για τις τελευταίες εκλείψεις Κριού-Ζυγού:

  • 20 Απριλίου 2023: Ηλιακή έκλειψη Κριού
  • 14 Οκτωβρίου 2023: Ηλιακή έκλειψη Ζυγού
  • 25 Μαρτίου 2024: Έκλειψη Πανσελήνου στο Ζυγό
  • 8 Απριλίου 2024: Ηλιακή έκλειψη στον Κριό

Έχουμε ακόμα μία Έκλειψη Κριού-Ζυγού πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος. Αυτή η έκλειψη συμβαίνει στις 14 Μαρτίου 2025. Μόλις τελειώσει αυτή η έκλειψη, θα πρέπει να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για το πώς ο κύκλος Έκλειψης Κριού-Ζυγού μας καθοδηγεί να ανέβουμε επίπεδο και να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας.

Η Έκλειψη επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό και όσους πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 7η έως την 13η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου