Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος στο Ζυγό

 


Γεννημένοι με τον Ήλιο στο Ζυγό, είναι πιθανό να βρεθείτε παρακινημένοι από την ανάγκη να αναλάβετε δράση γύρω από τις αρχές της δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Ο Ζυγός συμβολίζεται από τη Ζυγαριά. Τα θέματα δικαίου, ειρήνης και κοινωνικής αλληλεπίδρασης διέπονται από αυτό το ζώδιο. Ως ζώδιο του Παρορμητικού Αέρα, ο Ζυγός ανησυχεί για την ανάγκη δράσης. Θα το επιτύχουν αυτό με τρόπους που είναι προσανατολισμένοι σε άλλους τομείς, χρησιμοποιώντας τις διαπροσωπικές συνδέσεις ως έναυσμα για να τους ωθήσουν προς τα εμπρός. Οι Ζυγοί τείνουν να αναζητούν αρμονία στις σχέσεις τους με τους άλλους και θα προσπαθήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι ισορροπημένοι, αντικειμενικοί και δίκαιοι.
Εκείνοι με τον Ήλιο στο Ζυγό τείνουν να επικεντρώνονται στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και στο αν αυτό που επικοινωνείται είναι αντικειμενικό, ισορροπημένο και δίκαιο. Αυτό είναι επομένως ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο και η δυναμική της αλληλεπίδρασης one-to-one είναι σημαντική.
Οι Ζυγοί συνήθως γνωρίζουν πολύ καλά πώς αντιδρούν οι άλλοι σε αυτούς. Θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν καλές σχέσεις, ενώ παράλληλα θα αναλάβουν δράση για να επιτύχουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Για τέτοιους λόγους, η σφαίρα της σχέσης εμπίπτει στον τομέα αυτού του σημείου. Αν γεννηθεί με τον Ήλιο στο Ζυγό, είναι μια σχέση ζωής. Η ανάγκη κατανόησης και εξισορρόπησης της διαπροσωπικής δυναμικής είναι υψίστης σημασίας.
Πολλοί Ζυγοί παρακινούνται από την ανάγκη να βιώσουν τη συνεργασία, καθώς βλέπουν τον εαυτό τους πιο καθαρά μέσα από τον καθρέφτη του «Άλλου». Ενώ αυτό δίνει στους Ζυγούς τη δυνατότητα να γίνουν «ειδικοί στις σχέσεις», σημαίνει επίσης ότι οι περιπλοκές των σχέσεων μπορούν να καταναλώσουν τη ζωή των Ζυγών.
Η αναζήτηση του «σωστού συντρόφου» πρέπει πάντα να αρχίζει και να τελειώνει με τη σχέση που έχει κάποιος με τον εαυτό του.
Η ανάπτυξη μιας συνεκτικής αίσθησης του εαυτού μέσω των αντανακλάσεων που κερδίζουν από τους άλλους μπορεί να είναι προβληματική. Μερικές φορές οι Ζυγοί επικεντρώνονται πάρα πολύ σε αυτό που πιστεύουν ότι περιμένει το άλλο άτομο και έτσι αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ποιες είναι οι δικές τους απαιτήσεις.
Μπορεί να χάσουν από τα μάτια τους αυτό που θέλουν επειδή είναι απασχολημένοι, προσπαθούν να διαχειριστούν την άποψη των άλλων.

Εαυτός και Άλλος
Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την αρχή της ατομικότητας. Εδώ, στο ζώδιο του Ζυγού, η ηλιακή αρχή λέγεται ότι βρίσκεται στην «πτώση» της.
Υπάρχει κάτι εγγενώς παράδοξο στο να βρίσκει κανείς τον ατομικό του εαυτό μέσω της μεσολάβησης ενός άλλου. Και όμως, αυτό είναι το αρχετυπικό ταξίδι που αντιπροσωπεύει ο Ζυγός.
Εκείνοι με τον Ήλιο στο Ζυγό μπορούν να γίνουν αριστοτεχνικοί διπλωμάτες και να προσφέρουν σοφές συμβουλές. Όταν η έμφαση στη σχέση λειτουργεί καλά, δίνει μεγάλη ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων.
Σε ένα πιο δυσλειτουργικό επίπεδο, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει άτομα χωρίς πραγματική ικανότητα να γνωρίζουν ποιοι είναι ή να πάρουν αυτό που χρειάζονται Μερικές φορές, όσοι γεννήθηκαν με τον Ήλιο στο Ζυγό αγωνίζονται να δουν τον εαυτό τους καθαρά ή ακόμα και να πιστέψουν ότι υπάρχουν, χωρίς κάποιος άλλος να τους λέει ότι είναι έτσι. Οι σχέσεις αλληλεξάρτησης τείνουν να εκδηλώνονται επανειλημμένα όταν διακυβεύεται η αίσθηση της ατομικότητας.
Ως ζώδιο του Αέρα, συχνά θα κυριαρχεί η ικανότητα να παίρνετε μια ψύχραιμη ή αντικειμενική στάση σε μια δεδομένη κατάσταση. Μπορούμε να βασιστούμε στους Ζυγούς για να φέρουν μια αμερόληπτη άποψη σε οποιαδήποτε διαδικασία λήψης αποφάσεων. Προσπαθούν να σταθμίσουν τα πράγματα και να εξετάσουν κάθε πιθανό αποτέλεσμα πριν γίνει ένα συμπέρασμα.
Με τον Ήλιο στο Ζυγό, μπορούν να δουν όλες τις προοπτικές που εμπλέκονται σε μια διαδικασία επίλυσης διαφορών ή επίλυσης διαφορών και έχουν μια έμφυτη ικανότητα να προσδιορίσουν την καλύτερη πορεία δράσης για να καλύψουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Οι Ζυγοί καθοδηγούνται από τη λογική και τη λογική, ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν το αποτέλεσμα που είναι πιο δίκαιο για όλους τους εμπλεκόμενους. Η λογική διάκριση και η προθυμία να είναι δίκαιοι είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου