Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ερμής τετράγωνο Άρης 06/10

 


Από τις 15 έως 18 Μαρτίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 14η έως την 18η μοίρα.

Βρισκόμαστε σε μία φάση που νιώθουμε αρκετή νευρικότητα ενώ τα εξωτερικά ερεθίσματα μας κάνουν να αισθανόμαστε όσο γίνεται πιο επιθετικοί.
Βγάζουμε μία ένταση και μία δράση η οποία έχει ως άξονα τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να δημιουργούμε πολλές εντάσεις στην καθημερινότητά μας. Σημασία έχει ότι πρέπει να προσέξουμε να μην πληγώσουμε τους άλλους, να μη νιώθουμε πείσμα και να μην μεταβάλουμε τις απόψεις μας ανάμεσα στην ειρήνη και στις σύγκρουση.
Χρειάζεται μία ισορροπία που δεν μπορούν εύκολα να δώσουν αυτά τα δύο ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού αλλά δεν γίνεται διαφορετικά για να μην έχουμε περαιτέρω επιπτώσεις. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε ζητήματα με ατυχήματα, με παιδιά και βέβαια οτιδήποτε αφορά κινήσεις οι οποίες υπερβαίνουν την θέλησή μας για μία ισορροπία και πηγαίνουν σε μία ατραπό που μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, μια που αυτοσκοπός της όψης είναι η σύγκρουση.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου