Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας Rx 25/09

 


Η όψη διέλευσης του Ερμή απέναντι από τον Ποσειδώνα φέρνει ένα μείγμα φαντασίας και σύγχυσης. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη σκέψη και την επεξεργασία πληροφοριών. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με όνειρα, διαίσθηση και ψευδαισθήσεις. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση, μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή αλλά προκλητική ενέργεια. 

Αυτή η διέλευση μπορεί να δυσκολέψει να δούμε τα πράγματα καθαρά ή να κατανοήσουμε τις καταστάσεις με ακρίβεια, επειδή το μυαλό (Ερμής) θολώνει από φαντασιώσεις ή μη ρεαλιστικές σκέψεις (Ποσειδώνας). Η κακή επικοινωνία μπορεί να συμβεί πιο συχνά καθώς οι λέξεις χάνονται στη μετάφραση ή παρεξηγούνται.
Παρά τις προκλήσεις, αυτή η διέλευση προσφέρει επίσης μοναδικά οφέλη. Η δημιουργικότητα μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η επιρροή του Ποσειδώνα ενθαρρύνει την ευφάνταστη σκέψη και την καλλιτεχνική έκφραση. Η διαίσθηση γίνεται ισχυρότερη, επιτρέποντας βαθύτερες γνώσεις σε προσωπικά συναισθήματα ή πνευματικά θέματα. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συμμετάσχετε σε δημιουργικά έργα όπως η συγγραφή ποίησης, η ζωγραφική ή η εξερεύνηση μυστικιστικών θεμάτων. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει στην αξιοποίηση κρυμμένων ταλέντων που συνήθως παραμένουν κάτω από την επιφάνεια όταν εστιάζουν αποκλειστικά στη λογική και τη λογική. 

Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 24η έως 29η μοίρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου