Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο

 


Στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, καλωσορίζουμε τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στην 11*07 μοίρα. Αυτή η Νέα Σελήνη φτάνει στην είσοδο ενός εξαιρετικά μετασχηματιστικού μήνα, αλλά φαίνεται ότι το Σύμπαν μας υπενθυμίζει ότι νέα ξεκινήματα είναι πάντα δυνατά.

Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου στη ζωή μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη Νέα Σελήνη ως σημάδι μας ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε ξανά. Μπορούμε να καθαρίσουμε την πλάκα, να σκεφτούμε τα πράγματα με νέο τρόπο και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εκπλαγεί από νέες ευκαιρίες.
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης της Παρθένου, θα είχε μόλις βγει από το ανάδρομο ταξίδι του, οπότε τα πράγματα μπορεί να εξακολουθούν να φαίνονται λίγο υποτονικά κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Μπορεί να νιώθουμε τα πόδια μας να σέρνονται και ίσως αυτά τα νέα ξεκινήματα να φαίνονται λίγο ανέφικτα.
Ενώ πρέπει να εξασκήσουμε λίγη υπομονή, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ο φωτεινός φάρος μας αυτό το μήνα.
Η Νέα Σελήνη ανοίγει την Πύλη της Έκλειψης
Ο Σεπτέμβριος φέρνει μια ισχυρή σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς αργότερα μέσα στο μήνα, η οποία πιθανότατα θα προκαλέσει το θέμα του τέλους. Μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι μπορεί να κλείσει ή μπορεί να νιώσουμε ότι ένα κεφάλαιο της ζωής μας κλείνει για πάντα.
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να προσφέρει συμβουλές για το τι πρέπει να φύγει από τη ζωή μας. Αν δώσουμε προσοχή, ο Ερμής μπορεί επίσης να μας μεταφέρει κάποια μηνύματα κάτω από τη Νέα Σελήνη που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα αργότερα μέσα στο μήνα.
Εξάλλου, ο Ερμής είναι ο αγγελιοφόρος των Θεών και ως κυβερνήτης πλανήτης σε αυτή την Πανσέληνο, θα θέλουμε να δώσουμε προσοχή σε τυχόν μηνύματα που προκύπτουν, ειδικά από τη διαίσθησή μας.
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Κρόνος, ο Κύριος του Κάρμα
Ο Κρόνος είναι ένας άλλος πλανητικός παίκτης κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και με πολλούς τρόπους, θα είναι ο οδηγός μας. Όταν ο Κρόνος είναι παρών, μπορεί μερικές φορές να αισθανόμαστε πρόκληση ή πίεση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει δυσκολίες, αλλά μόνο επειδή έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να τις ξεπεράσουμε.
Εάν προκύψουν δύσκολες συνθήκες κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, θα είναι σημαντικό να εντείνουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτές. Το Σύμπαν δεν μας δίνει ποτέ κάτι που δεν μπορούμε να χειριστούμε, οπότε θυμηθείτε αυτό και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς τα εμπρός. Να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη και τους πόρους για να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε μαθήματα ανακατεύει ο Κρόνος για εσάς.
Ο Κρόνος θεωρείται ο Κύριος του Κάρμα, αλλά είναι επίσης γνωστός ως ο κύριος δάσκαλός μας, γιατί όταν αγκαλιάζουμε αυτό που προσφέρει, μπορούμε να γίνουμε ο κύριος!
Ο Κρόνος τείνει να φέρνει στην επιφάνεια γνωστά ερεθίσματα και μοτίβα, οπότε αν δούμε τις ίδιες ιστορίες να παίζονται ή αισθανόμαστε ότι ενεργοποιούνται με τον ίδιο τρόπο, αναγνωρίστε ότι είναι απλώς ο Κρόνος, καλώντας μας να τον υπερβούμε και να τον ξεπεράσουμε.
Ο Κρόνος θέλει να το κάνουμε αυτό αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον εαυτό μας και τις πράξεις μας. Θέλει να αναγνωρίσουμε το ρόλο που έπρεπε να παίξουμε και να αναγνωρίσουμε το κάρμα που έχουμε συμβάλει στην κατάσταση. Καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νοοτροπία, τείνουν να προκύπτουν λύσεις.
Το γεγονός ότι ο Κρόνος είναι ενεργός παράλληλα με τη Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ώθηση μεταξύ των συναισθημάτων μας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει το συναισθηματικό μας σώμα, επιτρέποντάς μας να νιώσουμε συμπόνια και περισσότερη σύνδεση. Ο Κρόνος, από την άλλη πλευρά, θα μας ζητήσει να σκεφτούμε πιο πρακτικά και λογικά.
Μπορεί να μην ξέρουμε πώς να ακολουθήσουμε το μυαλό μας ή την καρδιά μας. Μπορεί να έχουμε σύγχυση σχετικά με το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε ή να συγκρουόμαστε σχετικά με τη σωστή πορεία δράσης.
Εναλλακτικά, ο Κρόνος και η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ σκληροί προς τον εαυτό μας ή τους άλλους. Μπορεί να είμαστε πολύ επικριτικοί ή πολύ γρήγοροι για να κρίνουμε.
Εάν αυτό αντηχεί κάτω από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, επιστρέψτε σε ένα μέρος ηρεμίας. Όταν τα πράγματα είναι συγκεχυμένα εξωτερικά, είναι γενικά ένα σημάδι ότι πρέπει να πάμε μέσα.
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και η Αυτοθρέψη
Η εστίαση στην αυτο-τροφή και η οικοδόμηση του εσωτερικού μας κόσμου θα είναι σπουδαία πράγματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη.
Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να απαιτεί λίγη υπομονή και μπορεί να μην φέρει τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένουμε ακόμα, αλλά οι σπόροι που φυτεύουμε τελικά θα βλαστήσουν. Απλά πρέπει να εμπιστευτούμε τη Θεϊκή χρονική στιγμή όλων αυτών.
Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι και οι δύο μεγάλοι μήνες αλλαγών, οπότε ίσως χρειαστεί απλώς να αφήσουμε τις εβδομάδες να εξελιχθούν για να μάθουμε πού βρισκόμαστε.
Η Παρθένος Θεά μπορεί να είναι η ισχυρή υπενθύμισή μας, ωστόσο, να επικεντρωθούμε στη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Η Παρθένος Θεά έχει μάθει να έχει πρόσβαση στον Θεό μέσα της. Ξέρει ότι είναι πλήρης και έχει ό, τι χρειάζεται για να πλοηγηθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση της ζωής της ρίξει.
Είναι ολοκληρωμένη μέσα στον εαυτό της και αντιμετωπίζει το σώμα της σαν ναό. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται και ζει υπηρετώντας τον εαυτό της και την ανώτερη δύναμή της. Αγαπά τον εαυτό της και ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της. Είναι η εξουσία στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή της. Είναι η αυθεντία για το πώς επιθυμεί να ζήσει τη ζωή της.
Αγκαλιάστε λίγη από τη σοφία της Παρθένου Θεάς. Αναγνωρίστε την ολότητα μέσα σας. Αναγνωρίστε ότι ένα πηγάδι απαντήσεων και θεϊκής καθοδήγησης ζει μέσα σας ανά πάσα στιγμή. Αναγνωρίστε το, νιώστε το και στη συνέχεια εργαστείτε μαζί του, για να πλοηγηθείτε όχι μόνο στη Νέα Σελήνη αλλά και στους επόμενους μήνες. 

Η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό όλων των δεκαημέρων λόγω των όψεων της και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτό το σταυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου