Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Άρης στον Καρκίνο 04/09 - 04/11


 Ο Άρης στο Καρκίνο θα έχει παρουσία για δύο μήνες από τις 04/09 έως 04/11. Σ ε αύτή την διέλευση επηρεάζοναι θετικά οι Σκορπιοί, Ιχθύς, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι ( ζώδια, πλανήτες. ωροσκόποι ), ενώ τα άλλα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα δυσκολευτούν λίγο παραπάνω. Επί το πλείστον οι όψεις του με τους αργούς πλανήτες κρίνονται θετικές, εκτός της αντίθεσης με το Πλούτωνα.

Ο Άρης στον Καρκίνο είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός που συνδυάζει τη δυναμική και προσανατολισμένη στη δράση φύση του Άρη με τον καλλιεργητικό και συναισθηματικό κόσμο του Καρκίνου. Αυτή η τοποθέτηση μπορεί να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον μείγμα όπου οι ενέργειες καθοδηγούνται από βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και ενστικτώδεις παρορμήσεις. Αντί να προχωρούμε μπροστά απερίσκεπτα, μπορεί να υπάρχει μια τάση να ενεργούμε από φροντίδα για τους άλλους, λαμβάνοντας αποφάσεις με βάση το τι αισθάνεται ασφαλές ή προστατευτικό. Η επιρροή μπορεί επίσης να επιφέρει μια ισχυρή ανάγκη υπεράσπισης των αγαπημένων προσώπων και των προσωπικών χώρων, επιδεικνύοντας δύναμη μέσω της ευγένειας.
Η παθιασμένη ενέργεια του Άρη βρίσκει μοναδική έκφραση εδώ. Δεν είναι πάντα άμεση, αλλά συχνά διοχετεύεται στη δημιουργία ενός ασφαλούς θεμελίου ή στην υποστήριξη οικογενειακών δεσμών. Ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακή ανθεκτικότητα και δέσμευση, η διασφάλιση της ασφάλειας οδηγεί μερικές φορές σε εσωτερικές μάχες μεταξύ της επιθυμίας για τολμηρή δράση και της προτίμησης για προσοχή που επηρεάζεται από συναισθήματα. Η πλοήγηση σε αυτή την ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολη αλλά ικανοποιητική, καθώς επιτρέπει την εξερεύνηση της αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με την ευαισθησία - παρουσιάζοντας τόσο ευκαιρίες για ανάπτυξη όσο και εμπόδια που απαιτούν προσεκτική εξέταση.

Οι όψεις της Διέλευσης:

  • 30/09 τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο
  • 25/10 εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό
  • 28/10 τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα
  • 03/11 αντίθεση με τον Πλούτωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου