Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος αντίθεση Κρόνος Rx 08/09


Μέχρι τις 10/09 που ο Ήλιος αντιτίθεται στον ανάδρομο Κρόνο κατά τη διέλευσή του, είναι σαν το σύμπαν να εκδίδει μια κοσμική ανασκόπηση απόδοσης.

Αυτή η περίοδος μπορεί να μοιάζει σαν να περπατάτε μέσα από μια αίθουσα καθρεφτών, με κάθε αντανάκλαση να ρωτάει: «Ανταποκρίνεσαι στις δυνατότητές σου;». Είναι μια στιγμή αναμέτρησης, αντιμετώπισης της πραγματικότητας των επιλογών σας, των προσπαθειών σας και των δομών που έχετε χτίσει - ή απέτυχε να χτίσετε - γύρω από τη ζωή σας. Αυτή η διέλευση φέρνει συχνά μια αίσθηση απομόνωσης ή ένα αίσθημα ότι περιβάλλεται από τις περιστάσεις. Είναι σαν το φως του Ήλιου να είναι χαμηλωμένο, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται λίγο πιο κρύα και πιο σοβαρά. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια που δοκιμάζουν την υπομονή και την αποφασιστικότητά σας, από επαγγελματικές αποτυχίες έως προσωπικές προκλήσεις που αμφισβητούν την αίσθηση της ταυτότητας και του σκοπού σας.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καταστροφή και κατήφεια. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου είναι επίσης μια ισχυρή ευκαιρία για ανάπτυξη. Αυτή η διέλευση σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε αυτό που δεν λειτουργεί, να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και τα μονοπάτια που έχετε επιλέξει για να τους επιτύχετε. Είναι καιρός να γίνετε πραγματικοί με τον εαυτό σας, να αφαιρέσετε τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Τα μαθήματα που πήραμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι σκληρά αλλά ανεκτίμητα, προσφέροντας την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια πιο αυθεντική και ανθεκτική εκδοχή του εαυτού σας.
Το κλειδί για την πλοήγηση στην αντίθεση Ήλιου-Κρόνου βρίσκεται στην αποδοχή της ευθύνης και στην υιοθέτηση μιας ρεαλιστικής προσέγγισης. Πρόκειται για τη σκληρή δουλειά, την αντιμετώπιση των φόβων σας και την οικοδόμηση σταθερών θεμελίων για το μέλλον. Η υπομονή και η επιμονή είναι σύμμαχοί σας, όπως και μια υγιής δόση αυτοσυμπόνιας. Θυμηθείτε, η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν την αυγή και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σήμερα σας προετοιμάζουν για το φως του αύριο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, επικεντρωθείτε σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε και να είστε πρόθυμοι να αφήσετε αυτό που δεν μπορείτε. Είναι καιρός για ώριμο προβληματισμό, για τον καθορισμό ρεαλιστικών στόχων και για την κατανόηση ότι η πραγματική επιτυχία βασίζεται σε ένα θεμέλιο σκληρής δουλειάς, ακεραιότητας και επιμονής.

Η διέλευση επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο εκεί με ευαίσθητες μοίρες από την 12η έως την 18η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου