Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς 18/09

 


Η 18η Σεπτεμβρίου 2024, φέρνει τόσο μια Σεληνιακή Έκλειψη όσο και μια Σούπερ Σελήνη, καθιστώντας την μια σπάνια και ξεχωριστή Σούπερ Σεληνιακή Έκλειψη! Αυτή θα είναι μια μερική έκλειψη, οπότε θα είμαστε ακόμα σε θέση να δούμε τη Σελήνη φωτεινή και ισχυρή στον νυχτερινό ουρανό μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε τη Μητέρα Σελήνη με όλη της τη δύναμη - τι μήνυμα μοιράζεται μαζί σας;

Θέματα της Σούπερ Σελήνης των Ιχθύων Σεληνιακή έκλειψη
Πέφτοντας στις 25 μοίρες των Ιχθύων, αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη έχει το θέμα των ανακαλύψεων και των τελειωμάτων. Καθώς οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να το δούμε αυτό να αντικατοπτρίζεται στην εμπειρία μας από αυτό. Κάτι μπορεί να φτάσει σε ένα τελικό σημείο στη ζωή μας, ή μπορεί να διαπιστώσουμε ότι κάτι φωτίζεται, επιτρέποντάς μας να δούμε πράγματα που δεν βλέπαμε πριν. Εναλλακτικά, μπορούμε να φτάσουμε σε ένα σημείο ολότητας, επιτρέποντάς μας να αναγνωρίσουμε την πλήρη ιστορία ή τον κύκλο ό, τι έχουμε περάσει.
Οι σεληνιακές εκλείψεις τείνουν να κλείνουν πόρτες που δυσκολευτήκαμε να κλείσουμε. Μερικές φορές, το τέλος που φέρνουν δεν αποτελεί έκπληξη και απλά μας δίνει μια μικρή ώθηση προς μια κατεύθυνση που ήδη ελπίζαμε να ταξιδέψουμε. Άλλες φορές, όμως, μπορούν να φέρουν γρήγορο τέλος που ταρακουνά τη ζωή μας με έναν αόρατο τρόπο!
Καθώς αυτή είναι μια μερική σεληνιακή έκλειψη και μια από τις πιο αδύναμες εκλείψεις που μπορούμε να βιώσουμε, για τους περισσότερους από εμάς, το τέλος που βιώνουμε μπορεί να είναι αυτό που έχουμε δει να έρχεται για λίγο. Οποιεσδήποτε ανακαλύψεις είναι επίσης πιθανό να μας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση του κλεισίματος, ακόμα κι αν τα πράγματα αισθάνονται άβολα στην αρχή.
Αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι οι Εκλείψεις τείνουν να φέρνουν μοιραία γεγονότα και πάντα μας βάζουν εκεί που πρέπει να είμαστε, ακόμα κι αν δεν μας αρέσει στην αρχή!
Καθώς ο Ιχθύς κυβερνάται από το νερό, μπορεί να αισθανόμαστε επιπλέον συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή. Ό, τι εκτυλίσσεται κάτω από αυτή την Έκλειψη του Σεπτεμβρίου μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια βαθιά και μακρά περίοδο επούλωσης, όπου θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να επιτρέψουμε στα πράγματα χρόνο να αναγεννηθούν.
Η ενέργεια των Ιχθύων κινείται αργά καθώς λειτουργεί στα βαθύτερα υφάσματα της ύπαρξής μας, οπότε υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι ό, τι ξεδιπλώνεται θα χρειαστεί χρόνο για να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει.

Καλώς ήρθατε σε έναν Νέο Κύκλο Εκλείψεων
Η θέση των Σεληνιακών Δεσμών είναι αυτή που μας δίνει τον κύκλο των Εκλείψεων. Από το 2023, οι Σεληνιακοί Δεσμοί ταξιδεύουν στον Κριό και τον Ζυγό, δίνοντάς μας Εκλείψεις σε αυτά τα δύο ζώδια. Αλλά αυτή η Έκλειψη του Σεπτεμβρίου δεν ευθυγραμμίζεται με τους Δεσμούς, αλλά πέφτει στους Ιχθείς.
Αυτό συμβαίνει όταν βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό σημείο. Τώρα ολοκληρώνουμε τις Εκλείψεις Κριού-Ζυγού και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στον κύκλο Εκλείψεων Παρθένου-Ιχθύων.
Ενώ αυτός ο κύκλος Έκλειψης Παρθένου-Ιχθύων δεν θα ενεργοποιηθεί μέχρι το επόμενο έτος, αυτή είναι η πρώτη μας γεύση για το τι πρόκειται να έρθει.
Η τελευταία φορά που βιώσαμε τον κύκλο Έκλειψης Παρθένου-Ιχθύων ήταν τον Νοέμβριο του 2015 - Μάιο του 2017, οπότε μπορείτε να σκεφτείτε πίσω σε αυτή την εποχή για να δείτε ποια θέματα μπορεί να εμφανίζονται για εσάς. Θυμηθείτε, δεν είναι ότι τα ίδια πράγματα θα συμβούν ξανά, αλλά μπορείτε να το σκεφτείτε σαν να φτάνετε σε μια νέα εξέλιξη του τι συνέβαινε για εσάς εκείνη τη στιγμή.
Ενώ αυτή η Έκλειψη συνδέεται με τις Εκλείψεις που είχαμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, είναι περισσότερο μια εισαγωγή στο τι πρόκειται να ακολουθήσει για τον νέο κύκλο Εκλείψεων Παρθένου-Ιχθύων, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2027.

Έκλειψη Σελήνης για την Ελλάδα


Οι εκλείψεις Παρθένου-Ιχθύ τείνουν να ανακατεύουν θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ευημερία και την πνευματικότητά μας. Καθοδηγούμαστε να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες και να οργανωθούμε. Είναι επίσης ένας εξαιρετικά δημιουργικός κύκλος Eclipse που μπορεί να προκαλέσει νέες καινοτομίες, εμπνεύσεις και οράματα.
Μια Έκλειψη Σούπερ Σελήνης είναι η Πύλη μας προς το Θείο
Τα σούπερ φεγγάρια συμβαίνουν όταν η Σελήνη είναι ωραία και κοντά στη Γη και αισθανόμαστε τις σεληνιακές επιδράσεις πιο έντονα. Οι μερικές σεληνιακές εκλείψεις είναι ο πιο αδύναμος τύπος έκλειψης που μπορούμε να έχουμε, αλλά με τη Σούπερ Σελήνη σε λειτουργία, παίρνουμε μια ισχυρή ώθηση σεληνιακής ενέργειας.
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς μας, αλλά κάτω από μια έκλειψη, μπορεί να αισθανόμαστε εκτεθειμένοι ή ευάλωτοι. Η αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς μας μπορεί να αμφισβητηθεί με κάποιο τρόπο ή μπορεί να αισθανόμαστε αβέβαιοι για τον εαυτό μας.
Δουλεύοντας με την ενέργεια των Ιχθύων, μπορούμε να επιστρέψουμε στη διαίσθησή μας κάτω από αυτή την Έκλειψη. Η διαίσθησή μας, αυτή η απαλή, ακίνητη φωνή μέσα μας, είναι αυτό στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Εκεί θα πρέπει να στραφούμε για τη δύναμη και τη διαβεβαίωσή μας.
Στηριχτείτε στην πνευματική σας σύνδεση, θυμηθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με όλους και ότι υπάρχει ένα Θεϊκό σχέδιο στο παιχνίδι.
Έχοντας μια Σούπερ Σελήνη και μια Έκλειψη μαζί είναι μια σπάνια και μαγική αλληλεπίδραση σεληνιακής ενέργειας για να δουλέψουμε μαζί που μπορεί πραγματικά να μας επιτρέψει να νιώσουμε τη δύναμή της! Οι Πανσέληνοι, αλλά ειδικά οι Σούπερ Σελήνη, έχουν έναν τρόπο να αντλούν πράγματα από εμάς, οπότε αντλήστε τις διαισθητικές σας δυνάμεις! Σχεδιάστε όλα όσα δεν θέλετε πλέον να κρατάτε.
Μετά από αυτή τη σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς, έχουμε μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου. Αυτή η Έκλειψη είναι η ισχυρότερη από τις δύο και θα είναι αυτή που είναι πιθανό όλοι να νιώσουμε λίγο περισσότερο. Μείνετε συντονισμένοι για αυτή την Έκλειψη και τι μπορείτε να περιμένετε!
Η Έκλειψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των Μεταβλητών και όσους πλανήτες, ωροσκόπο εκεί. Καθώς και στον οίκο που πέφτει στο γενέθλιο χάρτη και με τι γενέθλιους πλανήτες κάνει όψεις.


ΤΑΝΑΑΖ

ΠΗΓΗ:  (foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου