Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Αφροδίτη τρίγωνο Δίας 15/09


 Κατά τη διέλευση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Δία, ένα άτομο μπορεί να περιμένει μια αύξηση των θετικών δονήσεων και της καλής τύχης. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με την αγάπη, την ομορφιά και την αρμονία, ενώ ο Δίας φέρνει επέκταση, τύχη και αισιοδοξία. 

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν μια όψη τριγώνου, οι ενέργειές τους συνδυάζονται αβίαστα για να δημιουργήσουν ευκαιρίες για ανάπτυξη στις σχέσεις και προσωπική ευτυχία. Αυτή η περίοδος συχνά μοιάζει με μια ανάσα καθαρού αέρα με τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο γενναιόδωροι, κοινωνικοί και ανοιχτόκαρδοι.
Οι οικονομικές προοπτικές φαίνονται επίσης ελπιδοφόρες αυτή τη στιγμή, καθώς τόσο η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα όσο και τα υπάρχοντα, ενώ ο Δίας ενθαρρύνει την αφθονία. Οι επενδύσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι πιθανό να αποφέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Οι δημιουργικές προσπάθειες ανθίζουν επίσης κάτω από αυτή την επιρροή. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα μπορούν να λάμψουν έντονα τώρα. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις γίνονται πιο ευχάριστες με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις ή ακόμα και νέα ρομαντικά ενδιαφέροντα που φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Είναι πραγματικά μια από εκείνες τις στιγμές που όλα φαίνονται να μπαίνουν τέλεια στη θέση τους χωρίς να απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.

Αυτή η καταπληκτική όψη βοηθά επί το πλείστον τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 17η έως την 22η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου